bugün

/73
salça 01.00'ı bekliyormuş*, çünkü sansüre karşı petavari vurucu, dudak uçuklatıcı bir protesto eylemi yapacakmış.**
--spoiler--
hiç bir muhabbete salca olmadı
--spoiler--
Ulan sanki buraya çıkan herkes david letterman, jimmy fallon ekrana çıkıp konuşma hususunda. Ulan kolay mı sanıyorsunuz ekrana çıkıp konuşmayı? binlerce insan izliyor, onu da geçtim stüdyoda bile bir sürü adam var onların karşısında konuşması bile mucize olur, siz çıkmış ekranda stand up falan yapmasını bekliyorsunuz, öyle kolay değil yiğitler.

Şu an izlemiyorum ama bir önerim olacak, sırf "ekrana çıkayım, arkadaşlara havam olur" diye katıldıysan o programa işte böyle alay konusu olursun salca, onun için bir dahaki sefere oraya çıkarken iki kere düşün derim ben.
konuşamamasını normal karşılıyorum zira ürün bu.
internet yasaklarını muhabbet kralı adlı programda susarak protesto ettiğini düşündüğüm moderatör.*
biz buradan pozitif enerji gönderirsek konuşacağına inandığım mod. el ele tutuşalım uuserlar.
eskiden uludağ benim sözlüğüm değildi. şimdi öyle görüyorken yaklaşık 20 dk.'dır izlediğim programda bir kere gık sesi çıkarmamış bir modumuz var. ulan serkan inci bık bık ötüp ona buna laf söylüyor da senin neden sesin çıkmıyor?
--spoiler--
seni sansürlediler mi annem, he salçam. ouy yakışıklı evladım benim.**
--spoiler--
hala konuşmayarak uludağ sözlük yazarlarının başını öne eğdiren moderatör.
konuş be abicim bir iki kelam et kendimiz konuşmuşuz gibi sevinicez. tanıyan bir sms atsa ?
30 dakikadır devam eden programda daha 1 sn ekranda görülmemiş moderatör.
sanırım hırçınlığı sadece klavye başında, ve sadece yazarlara söküyor.

(bkz: kedi canını senin)
'' muhabbet kralı'' adlı programda ortalıkta göremediğim uludağ sözlük moderatörü.

kolay mı sanıyorsunuz canlı yayına çıkmak şeklinde fikir beyan eden arkadaşlara demek isterim ki;

kolay değilse çıkmasın arkadaş, oraya çıkacak özgüveni gösteren adam, çatır çatır konuşma özgüvenini de gösterecek. yoksa kimse kimsenin kafasına silah dayayıp, canlı yayına çıkarmıyor.
bir gün önceden, canlı yayına çıkacağını bizlere bildiren ve okan bayülgen programlarını izlemeyen biri olarak beni dahi ekrana kitleyen adam, sözlüğü elinden geldiğince iyi temsil etme sorumluluğunu üstüne almış demektir.

umarım üzerindeki ataleti atar da, tribün amigosu tavrıyla değil, aklı başında cümleler kurarak beklentilerimize cevap veririr.
yoksa koskoca uludağ sözlük' ten, programa çıkabilecek yetkin biri elbette çıkardı.
"hava kar topluyor" derler ya belki öyledir ha, ne dersiniz. Lütfen öyle olsun.
ne zaman konuşacak bu herif? sansürü susarak protesto mu ediyo napıyo?
inci sözlük yazarı atarlar yaparken, salca'nın nur cemalinin kameraya temas etmemesi ne kadar acı ne kadar komik ve bana ait değil mi?
gülme, incinirim.*
adam gandhi mübarek. pasif direniş yapıyor.

yumuşak güçmüsün len sen?
ayak ayak üstüne atması durumunda ezikliği az da olsa kalkacak kişi. onun yerine herhangi birimiz programa çıksa ne farkederdi acaba? benim neyim eksik, ben de saatlerce sessiz durabilirim. ama en azından sözlüğü daha yakışıklı biri temsil etmiş olurdu:)
kafaya sürdüğü jölenin beynine de etki etmesinden dolayı konuşma yetisini kaybetmiş moderatör.
bence konuşması çok fena yankı uyandıracak ondan bekliyor. tüm türkiye büyük bir değişime girebilir bu konuşmayla. Hatta sabaha devrim bile olabilir. inanıyoruz sana sevgili mod!
azıcık konuş modum canparem.
şimdiye kadar konuşmadı, herhalde konuşursa ortalık falan yıkılacak yani! öyle bir şey. yoksa bir yarım saat daha bekleyip, bir kelime edip giderse skandal olur.
kendisi bir saksıymış.
(bkz: #11675421)

konuşması gereken. artık bi konuşması gereken.
konuşmadığı için hala hangisi olduğunu anlayamadığım suskun kişilik.
Aha bir ara ekranda gördüm "ağğğğğıııı ııığğğğğğğ" gibi sesler çıkartmaya çalışıyordu. böyle giderse programa "özürlü" kategorisinde katılmış sayılacak.
© copyright 2005 - 2026