bugün
- muhallebici açıyoruz isim önerileri11
- queen ravenna adlı yazar9
- 29 eylül 2026 mhk başkanı'nın gözaltına alınması8
- kendisiyle övünen insanlar12
- ne kadar yaşlısın16
- ihtiyacı olmadığı halde alışveriş yapan insan4
- 28 eylül 2026 türkiye italya maçı37
- nokia 3310 denince akla gelenler11
- trt tarafsız olmalı13
- türkiye30
- fatma betül sayan kaya50
- özelden küfür eden sözlük kızı4
- futbol15
- italya14
- damla sakızlı muhallebi2
- fon olaylarında adı geçen şahıslar4
- uefa uluslar ligi5
- yeni parti tüzüğü yerine 20 milyar doları konuşmak9
- teoman çamaşır5
- asrın soygunu21
- nahl suresi 10 ayet2
- eti üç harfli portakal jöleli bisküvi4
- istanbul şu an hafif yağmurlu 18 derece4
- rastgele yazarlara mesaj atıp küfretmek4
- nokia 6600 denince akla gelenler5
- bu nasıl hava lan7
- sevgili6
- morkstar8
- sonbahardaki yaprak dökülmesi3
- frankyfourfingers4
- insanlardan tiksinmek3
- sen milyar sen milyon3
- malum kesimin her şeyi yemesi4
- sigara böreği5
- manyak bey birader döner mi sorusu2
- vergi vermenin ahlaki tartışması3
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı19
- pandeladestroyer2
- parayı alıp istifa etmek2
- koyu saç açık ten4
- asuman krause vs acun ilıcalı2
- kavga havasında olmak3
- from gold from dust6
- 0 0 7 bey birader2
- uludağ itiraf4
- zulzula cin kabilesi5
- istanbul un havasının deli bir kadın gibi olması4
- ortada bir yolsuzluk olmaması28
- asuman krause3
- sürekli mağdur edebiyatı yapan insanlar2
sıkı bir hayranı olduğumu söylediğim zaman kız arkadaşımın gey misin ? sorusuna maruz kalmamı sağlayan oyuncudur. sevgilimle ayrılmadım ama oturup epeyce bi düşündüm ryan gosling için sevgili kıskanılıyorsa harbi bi bok var bu adamda. (not: ryan gosling gay gibi bir şey ise aydınlatın da bende bileyim).
Kızların bayıldığı bir yakışıklıdır kendisi. Evet, ben de bayılırım kendisine. Nedendir bilmiyorum bi cazibesi var bu adamın ya.
A place beyond the pines isimli filmdeki performansıyla hayran bırakan oyuncu.
yüzüne parça parça bakıldığında çok çirkin görünen, fakat yüzüne bir bütün olarak bakıldığında çok yakışıklı gelen yetenekli aktör kişisi.
Bu erkekse ben neyim sorusunu sordurtan kişi, bu kadar da olmaz ki...
Bradley cooper tarafından vurulmuştur bir filmde...
(bkz: babadan oğula)
(bkz: babadan oğula)
maalesef çoook havalı.
himym de bahsedilmese farkında olmayacağım kişi.
Eva Mendes ile birlikteliğinden sonra matureci kimliği ortaya çıkmıştır. Ne olursa olsun kadın seçimi harika. Umarım baba olma işine fazla kaptırmaz da yakın zamanda güzel bir proje ile karşımıza çıkar.
bu adam insansa ben neyim dememe neden olan varlık...
en güzel inglizdir. bu adam cidden bir ekip çalışmasının ürünü. nazar değmesin.
the place beyond the pines gibi vasat bir filme dahi bir şeyler katabilmiş bir oyuncu. Hiç konuşmayıp sustuğu sahnelerde dahi çok iyiydi. Umarım Bradley Cooper'a yanağını falan sürtmüştür sette. O da oyunculuk namına bir şeyler kapar böylece.
ingilterede Rahatlamak için gittiği Türk hamamındaki masörün kendisine masaj hareketleri yaptırırken, bir anda ağzına tanımlayamadığı bir şeyin değdiğini hissettiğini söylemiş.. sonrası haberde;
http://www.hurriyet.com.t...gobekle-imtihani-40107112
görsel
http://www.hurriyet.com.t...gobekle-imtihani-40107112
görsel
Cenk tosun'a benziyor. Nesine ölüp bitiyorsunuz bu adamın?
sadece bana mı öyle geliyor yoksa overrated kelimesinin eş anlamı mı merak ettiğim, yakışıklılığın yanından geçmeyen kişi.
sadece bana mı öyle geliyor yoksa overrated kelimesinin eş anlamı mı merak ettiğim, yakışıklılığın yanından geçmeyen kişi.
la la land filmi ile piyano performansına ve sesine hayran bırakan aktör. Takım elbisenin en çok yakıştığı erkeklerden biridir görsel
la la land notebook gibi harika filmlerden sonra romantik filmlerin aranan yüzü amerikalı aktördür.
üzerine yapışan, iyi de duran, ortalama, biraz saf ve sevimli erkek tiplemesiyle; birlikte olduğu kadının potansiyelini ortaya koymasına yardımcı olan/müsaade eden eril egosuyla başedebilmeyi başarmış sağlam sıradan erkek tiplemesiyle şahsına münhasır başarılı oyuncudur.
kameralara ''iyinin ispata ihtiyacı yoktur.'' mesajını veren postmodern erkektir adeta.
üzerine yapışan, iyi de duran, ortalama, biraz saf ve sevimli erkek tiplemesiyle; birlikte olduğu kadının potansiyelini ortaya koymasına yardımcı olan/müsaade eden eril egosuyla başedebilmeyi başarmış sağlam sıradan erkek tiplemesiyle şahsına münhasır başarılı oyuncudur.
kameralara ''iyinin ispata ihtiyacı yoktur.'' mesajını veren postmodern erkektir adeta.
büyük aktör değil fakat iyi bir aktör hatta en sevdiğim aktörerden bitanesi fakat uzun zamandır iyi filmde oynamıyor. gerçe şu son filmi izlemedim.
Bir benim çekici bulmadığım adam. Yakışıklı derken ciddi misiniz?
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar