bugün
- arkadaşlar bakar mısınız lütfen7
- ben geldim naneler7
- kocamın ayaklarını yıkarım4
- aktrollerin ibb davasını takip etmeyi bırakması20
- sözlüğün en şişko kadın yazarı9
- ilişkilerde masal karakteri arayan vizyonsuz5
- 30 haziran 2026 fildişi sahili norveç maçı9
- sözlükte dillere destan bir aşk yaşamak istemek6
- şeyhin götüne priz sokmak8
- tai lung17
- çiçekli şiirler bayım vardı ne oldu ona3
- beyler bik bik erkek2
- clydeless bonnie2
- türklerin ezik bir millet olması4
- johnny sins ile mia khalifa film çekerse3
- elif karaarslan5
- raikagetokatlayan5
- iktidar değişince aktroller ne olacak sorunsalı15
- hoşgörü dini islam12
- dünya15
- kadir mısıroğlu'nun soyu23
- komünizm gelecek nesil için tek kurtuluş yoludur4
- sevdiğim kokteyl2
- futbol32
- ameliyat olmak15
- incil de geçen peygamberlerin kuran da da geçmesi3
- ateist dövmek11
- 2026 dünya kupası37
- çirkin olduğu halde profil fotoğrafı koyan yazar2
- mustafa kemal atatürk10
- adana3
- velvet52
- house of the dragon3
- kylie jenner6
- lan bu sözlüğe nolmuş2
- kemalistler16
- fikirleri susturulan aydınlar2
- sözlük kızlarının şişko olması4
- 0 0 719
- sözlüğün durma noktasına gelmesi2
- ulusalcılar5
- fildişi sahili6
- israil11
- türkiye15
- sözlük kızları neden böyle değil sorunsalı4
- velvet hanımkızımız8
- türklerin pis olması8
- mars taki karbon molekülleri ve balista örümceği2
- usualsuspect'in istemeyeceği en son durum5
- chp de 26 il başkanının görevden alınması3
sıkı bir hayranı olduğumu söylediğim zaman kız arkadaşımın gey misin ? sorusuna maruz kalmamı sağlayan oyuncudur. sevgilimle ayrılmadım ama oturup epeyce bi düşündüm ryan gosling için sevgili kıskanılıyorsa harbi bi bok var bu adamda. (not: ryan gosling gay gibi bir şey ise aydınlatın da bende bileyim).
Kızların bayıldığı bir yakışıklıdır kendisi. Evet, ben de bayılırım kendisine. Nedendir bilmiyorum bi cazibesi var bu adamın ya.
A place beyond the pines isimli filmdeki performansıyla hayran bırakan oyuncu.
yüzüne parça parça bakıldığında çok çirkin görünen, fakat yüzüne bir bütün olarak bakıldığında çok yakışıklı gelen yetenekli aktör kişisi.
Bu erkekse ben neyim sorusunu sordurtan kişi, bu kadar da olmaz ki...
Bradley cooper tarafından vurulmuştur bir filmde...
(bkz: babadan oğula)
(bkz: babadan oğula)
maalesef çoook havalı.
himym de bahsedilmese farkında olmayacağım kişi.
Eva Mendes ile birlikteliğinden sonra matureci kimliği ortaya çıkmıştır. Ne olursa olsun kadın seçimi harika. Umarım baba olma işine fazla kaptırmaz da yakın zamanda güzel bir proje ile karşımıza çıkar.
bu adam insansa ben neyim dememe neden olan varlık...
en güzel inglizdir. bu adam cidden bir ekip çalışmasının ürünü. nazar değmesin.
the place beyond the pines gibi vasat bir filme dahi bir şeyler katabilmiş bir oyuncu. Hiç konuşmayıp sustuğu sahnelerde dahi çok iyiydi. Umarım Bradley Cooper'a yanağını falan sürtmüştür sette. O da oyunculuk namına bir şeyler kapar böylece.
ingilterede Rahatlamak için gittiği Türk hamamındaki masörün kendisine masaj hareketleri yaptırırken, bir anda ağzına tanımlayamadığı bir şeyin değdiğini hissettiğini söylemiş.. sonrası haberde;
http://www.hurriyet.com.t...gobekle-imtihani-40107112
görsel
http://www.hurriyet.com.t...gobekle-imtihani-40107112
görsel
Cenk tosun'a benziyor. Nesine ölüp bitiyorsunuz bu adamın?
sadece bana mı öyle geliyor yoksa overrated kelimesinin eş anlamı mı merak ettiğim, yakışıklılığın yanından geçmeyen kişi.
sadece bana mı öyle geliyor yoksa overrated kelimesinin eş anlamı mı merak ettiğim, yakışıklılığın yanından geçmeyen kişi.
la la land filmi ile piyano performansına ve sesine hayran bırakan aktör. Takım elbisenin en çok yakıştığı erkeklerden biridir görsel
la la land notebook gibi harika filmlerden sonra romantik filmlerin aranan yüzü amerikalı aktördür.
üzerine yapışan, iyi de duran, ortalama, biraz saf ve sevimli erkek tiplemesiyle; birlikte olduğu kadının potansiyelini ortaya koymasına yardımcı olan/müsaade eden eril egosuyla başedebilmeyi başarmış sağlam sıradan erkek tiplemesiyle şahsına münhasır başarılı oyuncudur.
kameralara ''iyinin ispata ihtiyacı yoktur.'' mesajını veren postmodern erkektir adeta.
üzerine yapışan, iyi de duran, ortalama, biraz saf ve sevimli erkek tiplemesiyle; birlikte olduğu kadının potansiyelini ortaya koymasına yardımcı olan/müsaade eden eril egosuyla başedebilmeyi başarmış sağlam sıradan erkek tiplemesiyle şahsına münhasır başarılı oyuncudur.
kameralara ''iyinin ispata ihtiyacı yoktur.'' mesajını veren postmodern erkektir adeta.
büyük aktör değil fakat iyi bir aktör hatta en sevdiğim aktörerden bitanesi fakat uzun zamandır iyi filmde oynamıyor. gerçe şu son filmi izlemedim.
Bir benim çekici bulmadığım adam. Yakışıklı derken ciddi misiniz?
Gündemdeki Haberler