bugün
- fusya şemsiyeli ve hipopotam9
- kız sanılan yazarlar11
- arkadaşlar ben geri gelsem ayıp olur mu4
- hilafetin türklere faydası18
- var olmak için popüler yazarlara sataşma taktiği3
- istanbul'un başına geçseniz ne yaparsınız8
- çerkezköy kapıkule tren hattı3
- kibarhergele14
- iki elin doluyken burnun kaşınması2
- nervioya talip olmak3
- elektrik süpürgesinin kafasının güzel olması2
- gocu8
- yakıştırdığım çiftler serisi 153
- george washington7
- evde tekken yan odadan gelen khkaha ve ağlama sesi9
- sözlüğün vahşi kelebeğine eş arıyoruz29
- kütüphanelerde risale'i nurlar olmalı4
- masum sözlük kızları3
- sorusormayin7
- sözlüğün kırbacı10
- süpermarket dolabının arkasında 10 yıl ölü kalmak8
- pforzheim2
- alman mezarlığı2
- fenerbahçe adası4
- laptop a notebook ya da dizustu demek2
- pavyonları dönüştürmek5
- ucan tekme atan hipopotam45
- 9 ekim 2026 galatasaray kasımpaşa maçı12
- hangi yazarla çift olursunuz28
- cehennemde sigara içme yasağı5
- cuma namazına gitmeyen yazarlar silinsin8
- 13 ekim 2026 galatasaray barcelona maçı2
- sohbet eder gibi entry yazan yazar5
- ismet gurbuz bey bey3
- kuz3
- unutulmayan anılar2
- berna laçin'in gözaltına alınması41
- yogartiksen11
- yazarların sağlık sorunları7
- bir sözlük hanımı dmye nasıl davet edilir4
- lahana sarma turşusu3
- whatsapp telegram discord grupları sözlüğü bitirdi18
- total war3
- kuzum2
- erecto bey bey2
- her kararın başka bir ihtimali öldürmesi2
- 9 ekim 2026 gazetecilere operasyon4
- hesabı siliyorum sözlük bir şey diyor musun19
- özgür özel3
- karıncaların trafik sıkışıklığı yaşaması2
istanbul boğazı'nın karadeniz tarafındaki girişinde bulunan, adından da anlaşılacağı üzere avrupa yakasında bulunan sahil kasabası.
(bkz: anadolu kavağı)
(bkz: anadolu kavağı)
eminönünden gemiyle gitmesi muhteşem olan bir kasaba. gemide kemanlar gitarlar falan çalıyorlar ayrıca çok romantik bir boğaz yolculuğu oluyor. nefis plajları olan bir yer olduğu gibi kışın bir tarafınızın donma ihtimali yüzde bin dir. istanbul da olduğuna, istanbul lu olduğuna bir kez daha şükredeceğin bir yer insanın gözleri doluyor be sözlük.
maslak gökdelenlerine bakabaka kulaç atabildiğiniz, kumu yumuşacık, yosunu sadece deniz dibinde, tuzlu olduğunu sadece su gibi yumuşak bir şey içince anladığınız, anadolu kavağı vapurlarına el sallayıp, yabancı bandıralı gemilerin şehir isimlerini okuyabildiğiniz bir yer. giderken öldüm, iyi insanmışım cennete düştüm, diyebileceğiniz..
yeni evli çiftlerin telli baba türbesine gelerek adak adadığı her daim taze deniz mahsülleri yiyebileceğiniz muhteşem doğa örtüsü ile bezenmiş sarıyer'e bağlı balıkçı kasabası.
rakı içmenin müthiş haz verdiği, midye dolmasının lezzetini hiç bir yerde bulamayacağınız istanbul un en güzel yerlerinden biri.
istanbulun en güzel yeridir. *
doğal ortam mı dersiniz, gelişememişlik mi dersiniz bilemem ama,
yüzyıllardır hiçbir yeni şeyin yapılmadığını tahmin ettiğim,
plajları, balık restoranları değil balıkçıları, bayramlarda yol kesip topluca hücum etmek suretiyle mahalleliden bayram harçlığı talep eden çocuklarıyla bilinen,
ekmek teknesi dizisi bir kez daha çekilecek olursa, şahsi kanaatimce burada çekilmesi lazım gelen sarıyer'e bağlı güzide olmayan bir istanbul semti.
yüzyıllardır hiçbir yeni şeyin yapılmadığını tahmin ettiğim,
plajları, balık restoranları değil balıkçıları, bayramlarda yol kesip topluca hücum etmek suretiyle mahalleliden bayram harçlığı talep eden çocuklarıyla bilinen,
ekmek teknesi dizisi bir kez daha çekilecek olursa, şahsi kanaatimce burada çekilmesi lazım gelen sarıyer'e bağlı güzide olmayan bir istanbul semti.
istanbul şehrinin avrupa yakasının kuzey bölgesinde yer alan, şirin mi şirin kasaba. buradan rumelifenerine çok hoş bir yol gider.
2019 başında gittiğimde terk edilmiş bir yer gibiydi. sarıyer'e bayağı yakındı. oradan hacıosman'a gidip öyle dönmüştüm.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar