bugün
- yengeç burcu zamanında olmamız8
- birazdan temmuza giriyoruz15
- atatürk'ü sevmemek4
- siyonizm yahudilik değildir5
- 1 temmuz 2026 fransa isveç maçı10
- yengeç burcu erkekleri ölsün kampanyası4
- yazarların akıl hocaları7
- çin mahallesindeyim çabuk çince küfür öğretin6
- eski sevgilinin kabotaj bayramını kutlamak5
- boyalı da saçların6
- en son seviştiğin zaman3
- gerizekalı yazarlar zirvesi4
- en sevilen gavur adı soyadı4
- lp3
- iyi futbol oynar mısınız5
- sevişirken yapılması gerekenler8
- aktrollerin ibb davasını takip etmeyi bırakması21
- beyler bik bik erkek8
- bazı yazarların mal olduğu gerçeği3
- pandela18
- nutuk2
- hiç kız olmayan sözlük5
- içinde seks olmayan dizi'ya da film izlemek3
- trollerin akşama doğru çekilmesi2
- fransa7
- isveç5
- amsızlık2
- spor yapmayan erkek2
- kocamın ayaklarını yıkarım6
- arkadaşlar bakar mısınız lütfen7
- askerde en sevdiğiniz komutan4
- tai lung17
- ferdi özbeğen dinleyen erkek5
- türklerin gerizekalı bir millet olması4
- ben geldim naneler7
- meme uçlarım kaşınıyor emsene diyen kız4
- sözlükte dillere destan bir aşk yaşamak istemek7
- atatürk ölmedi kalbimizde yaşıyor2
- hanife gürdal2
- sözlüğün en şişko kadın yazarı9
- adananın normal bir şehir olmaması4
- kadınların sevişirken sertlikten hoşlanması4
- nöbette uyuyan askeri öperek uyandırmak4
- iktidar değişince aktroller ne olacak sorunsalı15
- iremga6
- 30 haziran 2026 fildişi sahili norveç maçı9
- matrix'deki zencinin torbacı olması2
- muntalik2
- hoşgörü dini islam12
- ne zaman görsem gülerim3
dünyanin en salak köpeği.
'ben giderim o gider, önümde tintin eder' bilmecesine verilebilecek alternatif cevaplardan biri.
köpeklerle arası çok iyi olan bir dostumun söylediğine göre, aslında bütün köpeklerin davranışlarının ardındaki duygu ve düşüncelere sahip olan köpek.*
Amerika televizyonlarında Alman çoban köpekleri için kullanılan; Red Kit'in köpeği olarak bilinen, orjinal ismi "Rantanplan" olan köpeği rin tin tin sanmamıza sebep olan takma isimdir.
bana köpekleri sevdiren çizgi film kahramanıdır. ne bileyim onun o salak halini gördüğümde hala içimde çocuksu bir şefkat yeşerir.
joe dalton'un kendini sevdiğini sandığı, hayatı pek sallamayan çizgi roman köpüşü.
red kitin tesadüf eseri iş başaran ya da iş yapayım derken işi bok eden köpeği.
rin tin dumb'dır esas adı.
tembelliğinden ötürü bu ismi almıştır. tin tin gidmektedir. red kit i her defasında kaybetmekte ancak yeniden bulmaktadır.
(bkz: Sin Sin Sin)
red kit'in 4 ayaklı kankası.
Red kit romanındaki abuklayan kuçu'nun ismi.tuhafsal kuçu kişiliği
'galiba sahibim benden yardım istiyor hevv!' repliği ile gönüllerde yer etmiştir kendisi.
bir çizgi romanda* tüm kasaba ahalisi kaçarcasına kasabayı boşaltıyordu. daha petrolün değeri anlaşılmadığı için, kasabada fışkıran petrol kokusundan rahatsız olmuş gidiyo millet. en son boş kalan kasabada, burnu akan rin tin tin'i görürüz ve şöyle der burnu akarken; "mmm, doğa ananın sarhoş edici kokusu..." dünyanın en salak köpeği olduğu için çok seviyorum onu.
ayrıca yazar olana da bu niki seçtiğinden dolayı sempatiyle bir hoş geldin diyorum..
ayrıca yazar olana da bu niki seçtiğinden dolayı sempatiyle bir hoş geldin diyorum..
80'lerin köpek karakteridir. insancıl hareketleri ile halen hatırlanmaktadır. anlık akla gelmesi de bir gariptir. nereden çağırışım yaptıysa artık.
şirinlik muskası aptal köpek. hatta, gölgesinin bile kendisinden akıllı olduğu söylenir. o kadar aptaldır ki averel dalton'un bile ondan daha zeki olduğu rivayet edilir. kocaman burnunun üstünde resmedilen bir gölge yansıması vardır ki onu hem daha şirin hem de olduğundan bile aptal gösterir.
red kit'in arada kaybolup geri gelen aptal köpeği. o değil ben bu aptal köpeği zeki diye hatırlardım hep.
zeka konusunda avarel daltonla kapışan köpek.
komiklikte sınır tanımayan köpek. bir çoğumuzun çocukluk kahramanı.
dünyanın en sevimli, en cana yakın, en şanslı ve bir o kadar da şapşal pire torbası.
daltonlar bile bu hayvana dokunmuyorlar. kuzey amerika yerlileri besliyorlar. hapishanelerde bekçi köpeği oluyor ama mahkûmlara sırnaşıyor. bundan şanslısı mı var?
daltonlar bile bu hayvana dokunmuyorlar. kuzey amerika yerlileri besliyorlar. hapishanelerde bekçi köpeği oluyor ama mahkûmlara sırnaşıyor. bundan şanslısı mı var?
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar