bugün

entry'ler (2600)

doğu perinçek

Kendini kanguru zanneden çekirge sendromuna tabii bir ağız ishalidir. 100 bin imza toplayabilirse utanmadan çıkıp cumhurbaşkanı seçileceğini söyleyebilecek ahlaktadır. Bir önceki cb seçimlerinde 100 imza toplayabilmiş; lakin 100 bin oy alamamıştır.

ülke batsa da oyum tayyip erdoğana

Ee oldu mu şimdi ? Hülooğ dememişsin.

abd polisinin ortadoğu faresini nallaması

Şeref yoksunu amerikan polisinin o ülkenin vatandaşı olmadığı halde terör estirip artistlik yapan çöl sıçanına yaptığı muameledir. Anasını z.ksindir!

rüzgarda eteği açılan kız

Akıllara grup raptiye'nin hello malatya şarkısını getirmiş entrydir. Bkz: Esti rüzgar uçtu eteği çıktı ortaya yeteneği meteneği.
https://www.youtube.com/watch?v=xhwNywVYBk4

mini etekli öğretmen

osbirlere konu olacak olan öğretmendir. kimin nasıl giyindiği kimseyi ilgilendirmez. lakin erkek öğrencilerin derse odaklanmasına mani olacağı aşikar olduğundan doğru bulmuyorum. Bu konuyu kendisi ile akşam yemeğinde yüz yüze konuşmak isterdim.

doğu perinçek

her zamanki gibi yüz binde üç oy alacağını bildiği halde cumhurbaşkanlığına aday olduğunu açıklamış sevimsiz bir dinazor. partidaşları iskele önlerinde, kalabalık yerlerde stant açarak cumhurbaşkanlığına aday olabilmesi için toplaması gereken yüz bin imzayı tedarik etmeye çalışacak ve becerebilirlerse bunu başarı olarak göreceklerdir.

pipi hidrolik mi mekanik mi

Kimileri için çoğu zaman manuel.

hıncal uluç

Çirkeflik yetim, çiğlik öksüz kaldı. Artık midemizi bulandıramayacak. Bu memleketin birleştirici güçlerinden biri Mehmet Barlas diğeri ise Hıncal Uluç nefretidir

hikmet uluğbay

1999 senesinde 56. hükümetin ekonomi bakanıyken kötü gidişattan kendini sorumlu tutmuş ve odasında tabancayla intihar teşebbüsünde bulunmuştur.

leman dergisinin kapağına attığı manşet hala aklımda "türk siyasetine onur bulaştı!"

10 kadından 9 u tavsiye ediyor

persil yeşil adamın temizlik için girdiği bir evde şofbenden zehirlenip çimen lekelerinin öksüz kalmasından sonra ne tavsiyeleri, ne de reklamları dikkate alır oldum. zalımsın dünya!

garsona teşekkür eden müşteri

emekçi insanlara saygı duyan naif insandır. imkanı varsa bahşişte bırakacak olan kimsedir. adabı muaşeretten bihaber denyolara dert olmuştur.

osmaniye halkının işgalci avına çıkması

Düzgün türkçe konuşabilen bir osmaniye'li ile henüz tanışabilmiş değilim. Osmaniye halkı anlayışlıdır, hoşgörülüdür, ferasetlerine güvenirim. iletişim anlamında bir sıkıntı yaşandığını düşünüyorum. Yanlış anlaşılma kaynaklıdır. mevzu tatlıya bağlanacaktır. tatlı demişken canım piskevit çekti.

50 liralık benzin alan insanlar

Son bir senede nesli tamamen tükenmiş olan yaratıklardır.

o elli liralık yakıt alan insanlar,
değişeni olmayan arabalarına binip,
çekip gittiler.
mazutun pahalısına , doblonun tuğralısına kaldık.

Dip not: işbu entry Yaşar Kemal abimizden intihal içerir.

devlet bahçeli

bisküvi diyemeyen biri olarak grup toplantısında Karl marx demeye çalışmış ve çıtayı epeyce yükseltmiştir. lakin ancak 'kars mars' diyebilmiştir. Dolayısıyla ne yapmak nereye varmak istediğini merak ettiğim kimsedir.

bülent arınç

Türk Demokrasi Vakfı'nın toplantısında memlekette olan bitenlere tepkiliymiş gibi uzun uzun konuşmuş lakin her zamanki gibi hiçbir şey söylememiştir. Bülent Arınç'ın olduğu yerde kamu yararı yoktur.

7 haziran 2022 fenerbahçe anadolu efes maçı

Efes aleyhine hücum faul verilince sağ orta parmağı ile sol avuç içine vurarak bravo hocam bravo hocam diyerek kalitesini ve ahlaksızlığını tekrar ortaya koymuştur ergin ataman. Terbiyesiz herif ama kabahat sende değil ki!

kelimelik

KaPTaN-KuSTo kullanıcı adım. 72 saat lütfen.

türkiye nin direkt 80 lere geri dönmesi

Yok daha neler! seksenli yıllarda en azından sansür yoktu. Şimdi müzik bile yasak. doksanları ise hiç kıymetini bilemeden yaşamışız. Ülkenin tek derdi kaya şiringirolu ile hilya avşar'ın boşanıp boşanmayacağıydı hey gidinin gidisi!

bursaspor

Taraftarınla beraber cehennemin dibine kadar yolun var bursaspor!

ekrem imamoğlu

Yanında Ertuğrul Özkök karşısında Nagehan. Değişim bekleyenler pek heveslenmesin. Utanmadan da yaptığını savunuyor. nagehan ilk defa doğru bir şey yapıp ılık, gerici bir sağcı olan imamoğlu'nun cumhurbaşkanı adayı olmasını engelledi. Kendisine nagehan ve şürekası ile mutluluklar dilerim.