bugün

entry'ler (3347)

hücrem

ali asker'e ait enfes bir marştır. sözlerinin doğrusu şu şekildedir.

karanlık, zulüm yatar bağrında.
kokuyorsun hücrem bu düzen gibi
asırların izi taşında durur
eskimişsin hücrem bu düzen gibi

tırnakla oyulan sözler taşında
çıkan şimsekleri gördüm düşümde
parlıyordu karanlığın başında
sen zulümsün hücrem bu düzen gibi

paslanmış o demir kapılarında
kurtçuklar beslenir aralarında
yosun bağlamışsın duvarlarında
eskimişsin hücrem bu düzen gibi

iki metre boyun bir metre enin
eksik olmaz yaşın yeşermiş nemin
iğrenç geldi bana senin her günün
sen iğrençsin hücrem bu düzen gibi

sen insan kafesi topraksız kabir
benim azmim inan seni çürütür
bir gün devran döner bir akım gelir
yıkılırsın hücrem bu düzen gibi

akraba evliliği tehlikeli midir

Köylü işidir akraba evliliği. Feodalizm ve apış arası kokar buram buram.

sivasspor

Sevimsiz rıza ile ikinci amatöre kadar yolunuz var. Canınız cehenneme!!

22 cm penise sakso çekmek

kaburgalarını aldıranların cinsel tecrübelerine tanıklık ettik. kim demiş bilgi içerikli entry girilmiyor diye.

sözlük erkeklerinin bugünkü kıyafetleri

Götümüzde ayı bağırıyor. Şu dertlere bakın hele!

dibine kadar kökle diyen kız

yediğine doyamayanlara dert olmuştur.

gheorghe hagi futbolu biraktiginda hissedilenler

Çok sonra haberimiz oldu üzüntümüzden koimm romanya'ya diyerek romen eskortlara gittik gene.

başarılı kız düşürme yöntemleri

Erkekler karaborsa kızlar gırla. çomar olmayın, düzgün bir maaşınız olsun. madde, kumar gibi hastalıklarınız olmasın yeterli. Stockholm'den akıl vermeyin. . Londra hyde park sanki Uludağ sözlük esenyurt sanayi mahallesinden bildirdi.

eniklemek

makarna parası olmayan beyinsizlerin durduk yere pıtır pıtır çoğalması durumudur.

babası işe giderken evde oturan işsiz erkek

yirmi bin lira için dokuzdan altıya kadar çalışıp östrojenli tavuk ile beslenen kimselere dert olmuştur. Babası çomar değil Allah rızkını verir diyerek beşer altışar eniklememiş.

vurdurduğundan ailesinin haberi olmayan kızlar

Anasından haberi olmayan kişilerin hezeyanıdır.

ali koç

Bizim ali pişpirik oynar mfö dinler, maç seyreder. altı senede net bir santrafor alamadı. azıcık haysiyet kırıntısı varsa artık gitmeli. yaşatmadığı rezillik kalmadı bingo değil tombala yaptın yeter be adam!!

denizlispor

ikinci amatöre kadar yolunuz var. sünnet derileri sizi!

avucun kaşınması

Eline vereceklerine delalettir.

aldın mı eline doladın mı beline diye devam eder.

başkasını vurmakla adaleti tesis etme hakkı

tamam gazanfer abimizsin amcanda böyük adammış. Uludağın haracını artık sen yersin!

sırrı süreyya önder

bu kararı kalp krizi geçirdikten sonra kendi vermemiştir. unakıtan vardı maliye bakanı amerika ohio Cleveland'a gitmişti kalp ameliyatı için karısı da rüyamda gördüm rabbime sordum Cleveland dedi diye daşak geçmişti bizimle. rüyasında rabbi koşuyolu ssk dese orada yaptıracakmış gibi.

bana gidelim mi diyen kadın

90'larda özgüvenli kadınlar vardı 2000'li yılların ilk on senesinde sayıları çok azaldı. ya hesap öder, yahut hesaba ortak olurlardı. parası ile istediğini yaptıramazdın. niyetini yüzüne karşı maddi menfaat olmadan söyleyebilirlerdi. şimdi çok daha kolay ama iban adresine jeton atacaksın. kahir ekseriyetten bahsediyorum kimse üstüne alınmasın.

suriye hükümetinin alevileri katletmesi

KiMSEYE SAYGISI OLMAYAN OROSPU ÇOCUKLARININ SANKi TÜRK ALEViLERiNi YAHUT BU MEMLEKETiN KÜRTLERiNi YA DA , GAYRiMÜSLiMLERiNi SEViYORMUŞ GiBi YORUM YAPMASI iĞRENÇ. NUSAYRiLERiN ALEVi OLDUĞUNU BiLMEYEN VE NUSAYRiLERE KIZILBAŞ DiYEN BEYiNSiZLERiN OLDUĞU BiR YERDEYiZ.

oruç tutmayıp iftar çadırına gelenler ihbar hattı

oruç tutup fakirlerin halinden anlamayanlarla, oruç tutmayıp zenginlere özenen fakirleri de unutmayalım.

bulgur pilavı yiyen bulgar

bulduruyordur.