bugün
- hikayeyi devam ettir28
- nickten isim tahmini yapmak59
- pizzada ince hamur tercih eden erkek8
- uysaljakoben15
- yazarların zeka seviyeleri8
- pizzanın ortasındaki yuvarlak plastik şey10
- gün boyu sözlükte birbirini yalayan tipler7
- erector eski nesil hesapları nereden buluyor4
- sözlük profiline fotoğraf koyan yazarın asıl amacı8
- kıraça3
- kuvvet formülünün analizi4
- sadece içmeye gidelim diye arayan arkadaş6
- kapalı maraş6
- true'nin kadın yazarlara bakıp 31 çekmesi4
- ammına koydumun ergenleri7
- yarrağı boka bulayıp kızartmak3
- ilah5
- mala vurarak çoluğunu çocuğunu geçindiren baba3
- güzel kızların pizza yemesi7
- piramitlerin yere çakılmış küp olması5
- bir sözlük kızıyla seks yapmak2
- g'i l d'e d l'i l y sözlüğün en güzel kızıdır5
- erkeklerin obur olduğu algısı2
- doğuyu kürtlere versek ne kaybederiz2
- kuşkaş2
- midyeci ahmet3
- kurbağa öpüp prens beklemek9
- aşçı nüvit efendi2
- fethullah gülen in türkiye ye dönüş tarihi5
- bir hevesle alınıp kullanılmayan şeyler3
- başlıkların arşivlenmesi3
- kendi arasında muhabbet eden yazarlar3
- komutan logar bir cisim yaklaşıyor efendim2
- pizza sehpası3
- arkadaşlar şeftali yer miyiz8
- arkadaşlar neden bu kadar sıkıcısınız7
- kendini mehdi sanmak5
- şeker portakalı nı müstehcen bulan meb2
- sözlüğün muhasır medeniyetler seviyesinde olması4
- eğri piramit4
- sözlük erkeklerinin kadın halleri8
- aslan akrep ikizler kadınlarının deli olmaları7
- aylık 493 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- hayattan zevk alamamak6
- ahmet sezer bey adamdır2
- sözlüğün seviyesinin dibe vurması4
- telefon sapığı5
- sözlüğü gerizekalıların istila ettiği gerçeği3
- arkadaşlar hani bir şarkı vardı adı neydi4
- ona bir şey söyle7
mozilladaki eklentileri anlatarak mozillaya geçmeme vesile olacak yazar. severim kendisini çok iyi birisidir.
all that we needed albümünde yer alan bir plain white t's şarkısı. sözleri;
By now you should know everything you say
Can and will be used against you some day
I got the microphone so don't go too far
Cause I'm gonna tell the whole world how you really are
I don't even care how you're gonna feel
Cause I've already tried to give you something real
So go ahead and get mad never talk to me again
I don't even care cause I got my
Revenge
Revenge
Revenge
Got my revenge
One night you're begging me to stay
The next night you push me away
I don't need you're promising to give it up
Is too late cause now I'm giving up
Revenge
Revenge
Got my revenge
Revenge
Revenge
Got my revenge
Revenge
Revenge
Revenge
Got my revenge
Revenge
Revenge
I don't even care how you're gonna feel
Cause I've already tried to give you something real
Revenge
Revenge
Revenge
Got my revenge
One night you're begging me to stay
The next night you push me away
I don't need you're promising to give it up
Is too late cause now I'm giving up
Revenge
Revenge
Got my revenge
Revenge
Revenge
Got my revenge
Revenge
Revenge
Revenge
Got my revenge
Revenge
Revenge
(#10815043) no lu entrysi ile gerekli ayarı vermiş yazar.
cross fire isimli counter strike benzeri online oyunda sizi vuran oyuncuyu herkesten önce gidip vurduğunuz taktirde ekranda kocaman bir şekilde beliren kelimedir. ayrıca, ingilizce de intikam manasına gelir.
(bkz: güldürdün beni corc) hem blogunda hem formspringinde hem sözlükte yazdıklarıyla güldüren yazar. devam devam. *
ilk bölümü bu sabaha karşı yayınlanmış, başrôlünde emily vancamp'in oynadığı yeni amerikan dizisi.
--- konu---
çocukluğunda, babası komşularınca tuzağa düşürülüp teröristlere yardım ve yataklıktan hapse gönderilen emily thorne*'un intikam için hamptons'a döner.
---konu---
bin kere anlatılmış the count of monte cristo*'nun kadın yorumu gibi görünüyor. çok özel bir şey beklememekte yarar görüyorum. gene de emily vancamp için izlenir.
--- konu---
çocukluğunda, babası komşularınca tuzağa düşürülüp teröristlere yardım ve yataklıktan hapse gönderilen emily thorne*'un intikam için hamptons'a döner.
---konu---
bin kere anlatılmış the count of monte cristo*'nun kadın yorumu gibi görünüyor. çok özel bir şey beklememekte yarar görüyorum. gene de emily vancamp için izlenir.
"before you embark on a journey of revenge, dig two graves." (bkz: confucius)
lost'tan sonra yabancı dizi izleyemedim ta ki revenge'yi bulana kadar yine de lost kadar olmasa da kurgu açısından sürükleyici ve en azından inandırıcı tarafı var.
yeni favori dizilerim arasında gerçekten güzel bir senaryosu var. dizinin başında ve sonunda öğüt tadında sağlam laflar söylüyor. güzel bir yanı da dizinin her bölümü net bir şekilde bitiyor. seyirci heyecanla 'acaba haftaya ne olacak'* demiyor. Emily'nin fotoğrafların üstünü çizerken ki surat ifadesi intikam hırsını gösteriyor resmen. kısacası sevdim diziyi bakalım ileride ne olacak.
beren saatle mert fıratın uyarlamasında oynayacağı dizi.
2011' de abc kanalında yayınlanmaya başlayan, ezel vari bir intikam dizisidir. küçük amanda, yıllar sonra, işlemediği bir suç üzerine yıkılmış olan babasının intikamını almak üzere "emily thorne" olarak geri döner. ve intikam hikayesi başlar.
dizideki ilk bölümün açılış cümlesi de dikkate değerdir.
"intikam peşine düşüyorsan çift mezar kaz." konfüçyüs
dizinin türkiye uyarlamasında başrollerde beren saat ile birlikte mert fırat ın oynayacağı da söylentiler arasındadır.
dizideki ilk bölümün açılış cümlesi de dikkate değerdir.
"intikam peşine düşüyorsan çift mezar kaz." konfüçyüs
dizinin türkiye uyarlamasında başrollerde beren saat ile birlikte mert fırat ın oynayacağı da söylentiler arasındadır.
kaderin bizi yok etmek için iki yöntemi vardır:
1-dileklerimizi gerçekleştirmeyerek.
2-dileklerimizi gerçekleştirerek.
1-dileklerimizi gerçekleştirmeyerek.
2-dileklerimizi gerçekleştirerek.
bişeyi de siz yaratında avrupa uyarlamasını çeksindir. ne oluyo lan. ezikmyiz lan biz.
beren saat in intikam dizisi ile birlikte türkiye'de reytingleri yükselecek olan dizidir. misali ben. merak ettim oturudm ilk sezonu izledim, 2. sezonun da 2. bölümü izlenmiş durumda şu an. genel itibari ile sevdim, victoria kötü ama çok asil, daniel çok saf, condrad çok şerefs.z ve emily .. emily hakkında karar veremedim, acayip mimiksiz biri oynuyor zaten onu, ama yine de fena değil.. emily nin ufaklığını canlandıran sarışın kıza bayıldım ama, o ne tatlı bir şeydir öyle.. zaman zaman flashbacklerle çocukluğunun en kötü anılarına döndüğünde emily e epey üzülüyor insan..
senaryo bakımından bence gayet sürükleyici. tamam bir baş yapıt olmayabilir, ama vasat da değildir.. ve gerçek şu ki, intikam ile revenge i katledecekler... intikamın ilk bölümüne baktıktan sonra izledim revenge i ve gerçekten böyle düşünüyorum.. ben türk dizilerinden geçeli çok oldu...
senaryo bakımından bence gayet sürükleyici. tamam bir baş yapıt olmayabilir, ama vasat da değildir.. ve gerçek şu ki, intikam ile revenge i katledecekler... intikamın ilk bölümüne baktıktan sonra izledim revenge i ve gerçekten böyle düşünüyorum.. ben türk dizilerinden geçeli çok oldu...
Kanal D'de başlayan "intikam" dizisinin orijinal versiyonu.
4 Ocak Cuma gününden itibaren D Smart'ta başladı.
4 Ocak Cuma gününden itibaren D Smart'ta başladı.
Uyarlamasının pekte heyecanlı olduğu söylenemez.
ah emil vah emily şeklinde adının değiştirilmesi gereken dizidir. Zira bu kız intikam aldıklarından çok daha fazla kayıp yaşamıştır ve acılar çekmiştir. Nolan ise muhteşemdir. Her bölüm bi nanesi çıkacak diye bekledim ancak bu dizide Emily'e kazık atmayan tek insan oldu. Aiden bile yeri geldiğinde Emily'i satmışken senaristler neden Emily-Nolan birlikteliği düşünmezler anlamış değilim.
ikinci sezonun sonunda final vereceğini düşündüğüm dizi.
sezon finali özetle ohaaa dedirtmiştir.
--spoiler--
Her bölümü takip ediyorum ama iyice suyu çıktı dizinin. Ne güzel vazgeçmişti Emily intikamdan, ne gerek vardı yine döndü? Aiden'la yaşayacaktı mutlu mesut. O Takeda'nın kızı da ne alaka yani? Olaylar bitmiyor konu uzasın diye, Emily'nin hafıza kayıpları, yok Victoria'nın tecavüzü, Daniel'ın mallıkları, Sara'nın hemen karaktersiz kişiliğe bürünmesi ve evli adamın kucağına atlaması yeterince saçma. Bakalım sonu ne olacak? Zevkle izlerken Emily'nin vurulması sonrasını toparlayamadılar.
--spoiler--
Her bölümü takip ediyorum ama iyice suyu çıktı dizinin. Ne güzel vazgeçmişti Emily intikamdan, ne gerek vardı yine döndü? Aiden'la yaşayacaktı mutlu mesut. O Takeda'nın kızı da ne alaka yani? Olaylar bitmiyor konu uzasın diye, Emily'nin hafıza kayıpları, yok Victoria'nın tecavüzü, Daniel'ın mallıkları, Sara'nın hemen karaktersiz kişiliğe bürünmesi ve evli adamın kucağına atlaması yeterince saçma. Bakalım sonu ne olacak? Zevkle izlerken Emily'nin vurulması sonrasını toparlayamadılar.
--spoiler--
Monte Kristo Kontu kitabından esinlenilmiştir. 2011 yılında başlamıştır . Emily karakterinin babasına atılan iftira ve babasını öldürme nedeninden graysonlardan intikam almak için yola çıkmıştır. 3.sezonda Emily'nin vurulmasından sonra toparlanamayan bir dizidir , inşallah 4.sezon bomba gibi bir sezon olur.
not = Emily çok güzel sevişiyor.
not = Emily çok güzel sevişiyor.
cidden harika bir senaryoya sahip dizi. bir başladım bırakamıyorum.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar