bugün
- s'i l v'e r m'i s t35
- muslettin amca9
- doğru kişiyle yanlış zamanda karşılaşmak4
- seksenlerde nasıl görünürdüm trend i11
- davar tereyağı4
- tarihteki en kanlı savaşlar5
- bazı insanların sizi değiştirmesi4
- türkçe 25000 kelimeden oluşan kısıtlı bir dildir8
- her şeyi hatırlayan insan3
- anın görüntüsü24
- pum pum çorbası8
- reenkarnasyon4
- kendine yabancılaşmanın sonucu kendinle tanışmak2
- serhat kılıç23
- claudian clouds21
- 08 eylül 2026 üsküdar da başkan vekili seçimi4
- tc'ye vatandaşlk bağıyla bağlı olan herkes türktür8
- yörük kızı15
- uludağ sözlük size ne kattı24
- kız düşürmenin kısa yolu15
- türkiye vatandaşlığından çıkmak4
- uludağ itiraf12
- sözlük kızlarının entrylerinin hep artılanması13
- mercimek çorbası içen kadın14
- sikişirken sigara içen kadın6
- sarı şeker yargılanmalıdır16
- günaydın şarkısı2
- fusya semsiyeli yabanci26
- tavuk budu3
- sözlüğün en masum yazarları16
- alkol yasağı2
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü19
- afd'nin saksonya anhalt'ı kazanması3
- zorunlu eğitim11
- pankek mi pişi mi10
- bir kadını taşımanın zorluğu10
- cübbeli ahmet hükümetin maşası mı sorunsalı9
- sarapci koala43
- arkadaşlar larissa kim12
- nervio21
- atatürk ü sevme zorunluluğu10
- otobüs camına yaslanan kafanın titremesi6
- command and generals2
- hesabın yüzde 10 undan daha az bahşiş veren tip10
- yemeğe bulyon koyan insan7
- zuhal olcay'a aşık olmak7
- sarımsak yiyen kız6
- sözlükteki gammazlar lobi si11
- pandela 38
- türkiye13
içeriğinde BiotinylGHK Hexapeptide-11, Fermente bakır ve mineraller bulunur. saç dökülmelerine karşı etkili olduğu iddia edilmektedir.
geçenlerde a101'de kampanya varmış öylesine denemek için aldım pek de beklentim yoktu açıkçası. saçlarımı kestirdikten sonra dökülmesi durdu ama bu seferde kısa olmasına alışamadım neyse saçlarım yağlı olduğu için yağlı saçlar için kullandığım tüm şampuanlar aşırı kabartıyordu saçlarımı ve bonus kafa olabiliyordum ama bu şampuan krem vs kullanmadan düz ve parlak yaptı saçlarımı kokusu güzel sayılır. saçlarım düzleştiği için mi yoksa gerçekten uzamaya başladı mı bilmiyorum ama daha bi uzun geldi gözüme.
reklamı gıcık ötesi reklamlar klasmanına girebilecek şampuan markası. kızın konuşmasına tav olmamak elde değil. yok arkadaşlarım trip atıyor bunalıma giriyorum saçımı kestiriyorum uzamıyor falan. saç kestirirken beyninden kırpılmış gibi.
Ben kullanıyorum gayet iyi.
Hem en ucuz hem en güzel kokulu sıvı saç kremini üreten marka. Üstelik bitkiselli mitkiselli.
Saçlarımı yeniden uzatmaya karar verdim ve kozmetikçi kızın tavsiyesi ile sarmaşık özlü olanı aldım. Bir haftadan beri kullanıyorum ve gerçekten işe yarıyor. O saçlar bir zamanlar olduğu gibi omuza kadar inecek başka yolu yok.
Kelime surmedigim shampo... saç derisine eziyettir.
Saçları beslediği ve uzattığı iddia edilen şampuan markası .
Arkadaşımın tavsiyesi ile restorexin şampuanı, onarıcı bakım maskesini ve argan yağını kullandım ve artık en yakın arkadaşım oldu… Normalde de markaların tüm serisini birlikte kullanan biriyim tam etkiyi görmek için fakat restorex açık ara en iyisi çıktı ve yıllardır yeni bir şey almıyorum. Üreten dağıtan ulaştıran herkesten Allah razı olsun.
Saadettin Kaynak'dan
Tel tel taradım zülfünü
Tellerine gül bağladım
Göğsündeki gonca gülün
Yaprağına tül bağladım
...
Tel tel taradım zülfünü
Tellerine gül bağladım
Göğsündeki gonca gülün
Yaprağına tül bağladım
...
Saçları uzatıyorum ikinci kutu restorex bitmek üzere kesinlikle emin olarak söyleyeceğim tek şey kesinlikle kepek denen olayı kesiyor kesinlikle ve kesinlikle.. Ben yılların kepeklisi olarak clear ve head and shoulders ı düzinelerce kutu kullanmış biri olarak asla en ufak fayda görmemiş idim. Saç uzama veya dökülme vs konularına gelirsek. Ben daha ikinci kutuda henüz net olarak uzamaya faydası var yok bişey diyemiyorum. Şu an diğer bir tespitim sanki o kepek alttan alta saçı besliyordu muydu neydi çok çok ince bir seyrelme var bunu şampuana mı yormalıyım yoksa ince yapılı saçları bir de uzatarak iyice yormaya mı bunu bilemiyorum. Kepek konusunda tespitim kesinlikle emin olarak yaptığım tespittir ama..
Beni sadece fiyatı ilgilendirdiğinden geçen hafta a101 e 12.90 TL ye gelince hemen aldığım şampuan.
Kullanmak ayrıcalık çünkü farklı bir marka deniyerek çözüme ulaşmak beni mutlu etti. Saçlarımın dökülmesi kesildi. Uzadı sağlıklı saçlara kavuştum.
Okudum kadarı ile farklı görüşlere sahip çok inansan var. Burada en önemli 3 etken var. DÖKÜLME/ UZAMASI/ KOKU beni en çok mutlu eden kısmı ise dökülmenin durması ve güzel kokması...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar