bugün
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorumspor maçı21
- sözlükteki galatasaraylılar3
- chplilerin camileri ahıra çevirmesi21
- damarsız tüysüz manisa yaprağı26
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler24
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorum fk maçı6
- tayt giyen kevaşeyi götten sikmek8
- mansur yavaş'ın iyi parti'ye geçmesi15
- iremga32
- ona bir şey söyle3
- zallın 1 aylık kazancını yazarlarına dağıtma planı5
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması34
- dusan vlahovic9
- mehdi saçmalığı ile kandırılan milyonlar9
- lamba2
- hazırız ve kararlıyız hedef 20712
- recep tayyip erdoğan'ın kazanmasının asıl nedeni16
- distopik film önerisi6
- mehdi nereye inecek sorunsalı10
- monica bellucci bakışı4
- aşkım sakso ne demek diye soran kız4
- velvet15
- umreye gidene ve gelene ne denir7
- anın görüntüsü31
- galatasaray12
- aykolik'in her gün mastürbasyon yapması29
- sözlükte marka olmak11
- sözlükte iki gündür dönen erkek memesi muhabbeti8
- kedi tekmelemek11
- beni biraz da şu tarafa doğru sev3
- victor osimhen14
- yağmur yağdıktan sonra oluşan koku6
- sebahattin şirin21
- ishal olmak5
- uludağ sözlük evreni9
- discordçu iki arkadaşa rastlamak3
- bir bela geliyor8
- haftanın gammazları listesi25
- galatahahahahahaha3
- sözlük erkeklerinin göğüsleri19
- süleymancılar14
- z kuşağı3
- yandım çavuş ayranı3
- yemek yapmayı bilmeyen kadın17
- uludağ sözlük hacc organizasyonu5
- biranın üstüne rakı içmek2
- alevi kızların alev alev yanması7
- dursun özbek3
- kızlar acilen konuşmamız gerek19
- faiz yer misiniz ya da yiyor musunuz6
duyarlı yazar. *
dün doğum günüsü olan uuser. bir kez daha bu şiş boğazımla ve kötü sesimle kendisine bir şarkı çığırmak istiyorum, hepsiiiii börtlekkkk suuuuuyyyyyyyyuuuuuuu *
dün itibariyle yeni yaşına girmiş olan yazar. mutlu yıllar efenim...
hayatında attığın bütün rövaşataların 90'a gitmesi dileğiyle mutlu yıllar *
abilerinn abisi...
dogum gunu kutlu olsun dedigim yazardir.nice senelere,nice entrylere.
bir insanda olabilecek tüm pozitif özellikleri bünyesinde barındıran manen ve de madden güçlü şahıstır. vefakardır , sözüne sadıktır. 3 aydır neden tanışmamışız diye pişmanlık sebebidir. yeni dosttur, ayrıca hariçten bir arkadaş daha kazanmamıza* sebeb olmuştur. bundan sonra ikili,üçlü veya dörtlü zirveler yapacağız kendisiyle.
kendisi tam bir centilmen taraftardır efendim... kupa maçı sonrası bu daha iyi anlaşılmıştır. siz her ne kadar maç öncesi hiç olmadığınız kadar futbol fanatiği olup iddialara girmiş, sonucu beklemeden, önceden atıp tutmuş bile olsanız*, maç sonrasında arayıp güzel bir maç oldu tebrikler diyip sizi utandıracak kadar beyefendidir yani.**
şehir dışında olmasına en çok üzülünen yazardır.
ilgi alanlarımızın benzer olduğu konusunda şüphem olmadığı, denk geldiğimiz bir gün mahsenimden seçmece şaraplarımdan birini uğruna feda etmekten çekinmeyeceğim yazardır *.
sözlükcüdür. hani nasıl bakkala bakkalcı diye yaklaşan insanlar vardır. işte öyle içten bir kimsedir.
kimin ne demek istediğini anlayan ve ona göre yaklaşım sergileyen, değerli sözlük yazarlarından biridir.
kimin ne demek istediğini anlayan ve ona göre yaklaşım sergileyen, değerli sözlük yazarlarından biridir.
dogumgününü ve yüzüncü entrysini kacırdıgım yazardır ama olsun ben kacırsam bile o benimkini kacırmamaıstır *. kankadır birgün muhakkak muhabbetin dibine dibine vurucaz doyasıya dedigim kardesimdir.
cok degerlı bır yazardır, sevılesı takdır edılesıdır. *
yılan dansını beceremeyen yazar. *
yılan dansını beceremeyen ama yılanla ilgili diğer aktiviteleri fazlasıyla yerine getirebilen yazardır.*
21 mayıs 2006 painkiller yazarının ani gidisi nedeniyle mini ankara zirvesi (gayrıresmı) duzenlemeyecek kadar dost bir yazardır. sırf paınkıller ın aklı kalmasın dıye sınemaya bıle gitmeyecektır. helal olsundur, sagolsundur.
kendi nickinin altına entry girmekten nefret eden, ama an itibariyle** sol menüde gördüğü (bkz: ankaray), (bkz: sözlükteki ankaralılar), (bkz: gölge bar), (bkz: sözlükteki tunalıya takılan yazarlar), (bkz: limon bar) başlıklarını art arda görünce duygu seline kapılan, evinde göz yaşının sel olup aktığı, ağlamak isteyen, ankara ağşığı yazardır.*
hakkındaki şok açıklamalarımı ilerleyen günlere sakladığım yalnızca bizi izlemeye devam edin dediğim yazardır.
böyle hiç bir lafın altında kalmıyor,herşeye bir cevap bi de iftiracı,bi de ezmiyor mu beni çok gıcık oluyorum sözlük.
böyle hiç bir lafın altında kalmıyor,herşeye bir cevap bi de iftiracı,bi de ezmiyor mu beni çok gıcık oluyorum sözlük.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar