bugün
- futbol14
- yazarların favori oyun karakteri10
- 22 ağustos 2026 fenerbahçe konyaspor maçı18
- abur öldü mü lan3
- islam barış dinidir5
- para mı aşk mı sorunsalı8
- osuruktan şiirler89
- film önerileri2
- nelerin koleksiyonu yapılabilir5
- brezilya7
- sözlük yazarlarının favori dizisi9
- süper lig7
- gezicilerin polisten dayak yerken çıkardığı sesler7
- milan skriniar8
- tai lung26
- üniversite okumanın gereksiz olması9
- dolar isterse 100 olsun41
- nervio varıdı nerede o11
- araplar kuzey kıbrıs'ı neden tanımıyor5
- sözlük yazarlarının en son okuduğu kitaplar5
- yavudilerde cin peri hayalet öcü hortlak olmaması12
- velvet50
- fenerbahçe19
- ispanya3
- la liga3
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı27
- ilgi alanına göre konuşmalık insan veritabanı10
- 22 ağustos 2026 çorum kasımpaşa maçı5
- türkiye5
- tom barrack'ın israil'in suriye saldırısı yorumu2
- 1948 arap israil savaşı8
- ismet gurbuz 202412
- anın görüntüsü20
- türkiye savaşa girerse yanında yer alacak ülkeler3
- imralı basılsın apo piçi asılsın6
- dilek imamoğlunun ateş eden mayosu25
- netanyahu'ya kırmızı bülten talebi13
- hakan fidan3
- madencilerin beştepe'ye yürüyeceğiz demesi4
- kasımpaşa4
- çorum4
- tüm erkeklerin old money giyinmesi11
- kasımpaşa sk4
- çorum fk4
- türkiyede korku yazarının olmaması3
- sözlük kızlarının babaları5
- telekinezi3
- her filmde aynı karakteri canlandıran aktörler2
- yaprak3
- kanada3
bir sözlük yazarı, hoşgelmiş.
ilginç eğlenceli diyaloglarıyla ve yazılarıyla eğlenceli bir kişiliğe sahip olduğu belli olan ikinci nesil yazarımız
yeni bi yazar lakin kötü bir nick*
amele sınıfının kullandığı, muhtemelen paçalı ve çok kullanılmaktan dolayı sarkmış ve kirlenmiş, kullanan kişinin bedeni ile bir bütün olmuş ve uyum içinde duran don tipine verilen ad...
kullanan kişinin mine kırıkkanatolmasından şüphelendiğim nick
'burada iki amele fazla' diyerek beni ya amelelikten ya da sözlükten vazgeçirmeye çalışmış ama muvaffak olamamıştır. gerçek amelenin hangimiz olduğu ise hala tartışılmaktadır. ayrıca biraz daha fazla yazsa da okusak dediğimiz değerli kardeşimizdir.
yaklaşık 3 aydır muhabbet ettiğim, msn'de söylemeye utandığım ama burdan nickinin çok kötü olduğunu ve kendisiyle alaskası olmadığını söylemek istediğim, muhabbeti çok iyi olan, o sözlük senin bu sözlük benim gezen, uludağ sözlük'e daha fazla vakit ayırırsa sözlüğe çok şey katacak olan yazardır.
tasını taragını toplayıp eski nickine geri dönmüş,ondan ayrı kalamamıs,onu bi türlü unutamamıs,zirvedeki yogun istek ve baskı üzerine dayanamayıp *nickini Absoluttan amele donuna cevirmiş yazar,evet ben..
kendisi hayırsever bir kişilik olarak ilk görüşmemizde sahsımı doyurmus yazardır, tavla zirvesinde her ne kadar yer itibariyle uzakta olsa da gonuller birdir
sonunda görüşmek nasip olmuş, delikanlı sözlük yazarı.
gelecek hakkında bana acayip abi öğütleri veren kişi. sağolsun, varolsun.
19 mayıs istanbul adada piknik zirvesi'nde hiç bıkmadan usanmadan mangalla ugrasan, tecrübesinden dolayı her basımız sıkıstıgında olaya müdahale edebilen yazardır.
bundan sonraki zirvelere de katılmasını ve saglam bir mangalla bizi bu dertten kurtarmasını istiyoruz.
bundan sonraki zirvelere de katılmasını ve saglam bir mangalla bizi bu dertten kurtarmasını istiyoruz.
sayemde aslına dönmüş kendini bulmuş yazar. bi akşam bekliyorum. 2.5 ytl mevduatı varmış onu söylüyo bana. allaamm
tekrardan karşıma rakip olarak çıkmıştır kendisi. tamam kabul la. sensin gerçek amele. ben bıraktım ameleliği.
sözlüğe sandığı gibi az emeği geçmiyen kardeşim. umarım herşey umduğun gibi gider *
güzel sözler ansiklopedisi...sosyal faydaları nedeniyle minnet duymaktayız
o şimdi asker yazarı. paşa yanına çağırtmış yok gitmem, o bana gelsin demiş.
(bkz: yersen)
(bkz: yersen)
(bkz: yaran nickler)
boyle erkeklerın gıydıgı gerek bozma bır yesıl gerekse rengı kacmıs bır mavıden alusan arkadan bakıldıgında donuna s..mıs gıbı gorunen dar ama oturmaktan bolarmıs eskı don
galatasaray ile ilgili entry girmemesini tavsiye edecegim yazar. zira entryler, galatsaray'ı sadece uefa kupası ve süper kupayla özdeşleştirdigi icin cok hafif kacıyor...
bana ozelden; "belkide arkadaşın benimdir:)" gibi bir mesaj atarak ne oluyor lan dememe neden vermis yazardir.!
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar