bugün
- nickten isim tahmini yapmak25
- travesti sesi çekiciliği5
- hakkımda bilmeniz gerekenler32
- bu saatte içen sözlük yazarları6
- uyumadan kayda değer bir şey bırak4
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası16
- 20 lik kızlara yazmaya utanmak4
- kıl erkeğin süsüdür14
- 55 kilo üstündeki sözlük kızları8
- akrep burcu4
- bilgi içeren entry girelim hadi6
- yazarların şu an yapmak istedikleri şey10
- nick vermeden bir yazara seslen14
- her şey senin istediğin gibi olsaydı5
- ioçk14
- grup seksin mantığı10
- dünyaya çocuk getirmek10
- görükle'ye gelen erkek yüklü kamyonet6
- berlin de lgbt yürüyüşüne araçla saldırı2
- nasıl yani hala kavga başlamadı mı6
- doğu batı sentezi2
- arkadaşlar bir şey dicem5
- gecenin köründe5
- dünyanın en samimi cümlesi6
- opel türkiye ve neskar bursa rezaleti2
- her yaptığı olay olan insanlar3
- gece denize girmek4
- birader beyefendiler birader bey yazarlardır2
- yatın artık orçolar2
- katatespizartmasinın mutfağına konuk olmak16
- şarap içemeyen erkek6
- şu an sözlüğü çift görüyorum2
- sözlükte kıllı erkek istemiyoruz5
- geceye bir şarkı bırak7
- sadece 1 meyve seçme hakkı olsa seçilecek meyve2
- baş karakteri olmak istenilen roman4
- seni karım yapacağım3
- lazerle göğüs kullarını alan erkek5
- abberline'ı kulaklarından tavana asmak6
- çaylak olunca intihar eden yazar5
- yoğurt mayalayan kızı üzmek11
- nohut yaptım nası olmuş10
- müslüman cinler2
- nervio burak demirbilek evliliği13
- kıllı göbeğe başını yaslayıp uyumak6
- ford taunus6
- pişt bi baksanıza buraya kankalarım8
- yorgun mermi vs nervio12
- kafa açan insan5
- yeni parti46
bir sözlük yazarı, hoşgelmiş.
ilginç eğlenceli diyaloglarıyla ve yazılarıyla eğlenceli bir kişiliğe sahip olduğu belli olan ikinci nesil yazarımız
yeni bi yazar lakin kötü bir nick*
amele sınıfının kullandığı, muhtemelen paçalı ve çok kullanılmaktan dolayı sarkmış ve kirlenmiş, kullanan kişinin bedeni ile bir bütün olmuş ve uyum içinde duran don tipine verilen ad...
kullanan kişinin mine kırıkkanatolmasından şüphelendiğim nick
'burada iki amele fazla' diyerek beni ya amelelikten ya da sözlükten vazgeçirmeye çalışmış ama muvaffak olamamıştır. gerçek amelenin hangimiz olduğu ise hala tartışılmaktadır. ayrıca biraz daha fazla yazsa da okusak dediğimiz değerli kardeşimizdir.
yaklaşık 3 aydır muhabbet ettiğim, msn'de söylemeye utandığım ama burdan nickinin çok kötü olduğunu ve kendisiyle alaskası olmadığını söylemek istediğim, muhabbeti çok iyi olan, o sözlük senin bu sözlük benim gezen, uludağ sözlük'e daha fazla vakit ayırırsa sözlüğe çok şey katacak olan yazardır.
tasını taragını toplayıp eski nickine geri dönmüş,ondan ayrı kalamamıs,onu bi türlü unutamamıs,zirvedeki yogun istek ve baskı üzerine dayanamayıp *nickini Absoluttan amele donuna cevirmiş yazar,evet ben..
kendisi hayırsever bir kişilik olarak ilk görüşmemizde sahsımı doyurmus yazardır, tavla zirvesinde her ne kadar yer itibariyle uzakta olsa da gonuller birdir
sonunda görüşmek nasip olmuş, delikanlı sözlük yazarı.
gelecek hakkında bana acayip abi öğütleri veren kişi. sağolsun, varolsun.
19 mayıs istanbul adada piknik zirvesi'nde hiç bıkmadan usanmadan mangalla ugrasan, tecrübesinden dolayı her basımız sıkıstıgında olaya müdahale edebilen yazardır.
bundan sonraki zirvelere de katılmasını ve saglam bir mangalla bizi bu dertten kurtarmasını istiyoruz.
bundan sonraki zirvelere de katılmasını ve saglam bir mangalla bizi bu dertten kurtarmasını istiyoruz.
sayemde aslına dönmüş kendini bulmuş yazar. bi akşam bekliyorum. 2.5 ytl mevduatı varmış onu söylüyo bana. allaamm
tekrardan karşıma rakip olarak çıkmıştır kendisi. tamam kabul la. sensin gerçek amele. ben bıraktım ameleliği.
sözlüğe sandığı gibi az emeği geçmiyen kardeşim. umarım herşey umduğun gibi gider *
güzel sözler ansiklopedisi...sosyal faydaları nedeniyle minnet duymaktayız
o şimdi asker yazarı. paşa yanına çağırtmış yok gitmem, o bana gelsin demiş.
(bkz: yersen)
(bkz: yersen)
(bkz: yaran nickler)
boyle erkeklerın gıydıgı gerek bozma bır yesıl gerekse rengı kacmıs bır mavıden alusan arkadan bakıldıgında donuna s..mıs gıbı gorunen dar ama oturmaktan bolarmıs eskı don
galatasaray ile ilgili entry girmemesini tavsiye edecegim yazar. zira entryler, galatsaray'ı sadece uefa kupası ve süper kupayla özdeşleştirdigi icin cok hafif kacıyor...
bana ozelden; "belkide arkadaşın benimdir:)" gibi bir mesaj atarak ne oluyor lan dememe neden vermis yazardir.!
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar