bugün

/34
"burdayım" demek istediğim, tek kelimemle ne demek istediğimi anlayacak dost. dinleyen, çözüm bulmaya çalışan, düşünceli, sırdaş... *
"ahanda seni yakaladım, şimdi ayarı yedin" şeklinde bir giriş yaptıktan sonra "ya o ben değilim ki" diyerek beni şoke eden, kendi kırbacımla kendi kıcımı kırbaçlamamı sağlayan efendi yazar..saygılar..
güzelliği takdir etmesini bilen yazar..
bir yanlış anlaşılma* sonucunda konuşmamızda büyüklüğünü bir kez daha gösteren süper adam. adam gibi adam...
sözlüğü bir araya toplamak için insanüstü bir çaba harcayan, samimi yazar.
şarap

şişesinde değil,
içtikçe güzeldi o.
susuzluğunu geçirmek
şöyle dursun,
susuzluk nedir
unutturuyordu.
biliyordu,
bitmemesi gerekiyordu,
onun için damlalarını
azar azar döküyordu
kadehe,
yüreğe.
şerefe.
akLı başında...beni zirveLere davet eden *...bir gün mutlaka tanışmak , onunLa birlikte bir bjk maçı izLemek istediğim yazar dostum...* * * *
tutunamayanlardan'ı sözlüğe döndürmek için psikolojik baskı yaparken bana yardım ettiği için minnettar olduğum uuser. ayrıca şunu anladım ki beşiktaşk'lı bile olsa iyi insanmış *
gurbet el ankarada kendimi rahat hissetme sebebim. bir sıkıntım olsa dağ gibi yüreğiyle yardımıma koşacağından zerre kadar şüphem yoktur.
her zaman, her yerde, tanışılması ve kaybedilmemesi gereken insanlardan. baskı konusunda ilginç taktikleri var ama başarılı oluyor vallahi, tebrik etmek gerekiyor.*
dün gece rüyamda inönü de beraber maç izlediğim kişi. stadda tezahürat yerine sözlük muhabbeti yaptığımız için az kalsın beraber dayak yiyeceğim kişi de olacaktı. *
manken olayını duyduktan sonra birden bire farkına vardım ki benim en yakın dostum en iyi arkadaşımdır kendisi.... *
benım yerıme telefon acan, ıyı nıyet elcısı, gun kurtarıcısı olan yazar. eger bu ısımı de hallederse kendısıne son model arabamı hedıye edecegım. *
annem olduğundan $üphelendiğim yazar.*
100. entrysini girdiğim ama yazarların uçurulmasıyla 93. sıraya inip silmek zorunda kaldığım yazardır, kankamdır, dostumdur.
takım disiplininden koparak mankenlerin adını vermeyen yazar. oysa öyle anlaşmamıştık...!
sıkıştığım anda anında imdadıma yetişen abim. *
haaa unutmadan, göz aşinalığı olması bakımından,,

(bkz: uludag istanbul a milli futbol takımı) *
(#330130) entrysinde verdiği gazla hukuktan kalmama sebep olan yazar. * * *
(bkz: genç kızların sevgilisi)
(bkz: akp ye vereceğime redwinemania ya veririm diyen kız modeli)
pamuklan prenseslen alakası olmayan delikanlı yazardır. sen bi daha etme ben etmem der bi de sormayın gitsin..
"bu günlerde çalışmaz gördüm seni." diyerek gece gündüz sözlükte ne aradığını sormak istediğim uuser.
iş değişikliği nedeniyle artık gün içinde de aramızda olabilecek olmasıyla sevindiren yazardır.
artık daha fazla para kazandığına göre*, transfer ücretiyle de çeyizini hazırlayacağımız ve baş-göz edeceğimiz kardeşimiz...*
ben butonunun üstüne gelince çıkan yazı.
yalancı yazar. "ben" butonunun üzerine gelince arjen robben çıkıyor.
© copyright 2005 - 2026