bugün

içtim ama bi sor bakalım neden içtim?
Ramazanda oruç tutan insanın yaptığı nasıl normal karșılanıyorsa içki içenin de yaptığı normaldir.
Ramazanda oruç tutan insanın yaptığı nasıl normal karșılanıyorsa içki içenin de yaptığı normaldir.
ramazanda alkolden siroz olup niyazi olma ihtimalinide artırır .

günahıda tuzu biberi olucaktır zaten . kaçış yok ondan çünkü .
Her koyun kendi bacağından asılır ve senin doğruların başkalarının da doğruları olmak zorunda değildir. Herkese saygı duyulması gerekir böyle konularda. Bunu sorgulamak kimseye düşmez.
Kişinin kendisini bağlayan bir tercih.içen istediği kadar içsin.
Ramazan'da da; ramazan dışı zamanlarda da alkol almayan, ama kalbi sürekli sikişip onun bunun ekmeğiyle oynayan insandan da: sadece ramazan ayında içmeyip diğer 11 ay boyunca içip takiyye yapan insandan yeğdir. Oruçlu ağzıyla götü başı ve kalbi oynayan soytarılardan değerlidir.
Ramazan'da da; ramazan dışı zamanlarda da alkol almayan, ama kalbi sürekli sikişip onun bunun ekmeğiyle oynayan insandan da: sadece ramazan ayında içmeyip diğer 11 ay boyunca içip takiyye yapan insandan yeğdir. Oruçlu ağzıyla götü başı ve kalbi oynayan soytarılardan değerlidir.
Ahirette hesabı içen kişinin yerine verecekmiş gibi davranmaktan vazgeçin.

içen içsin etrafa zararı dokunmadığı sürece beni hiç ilgilendirmez.
insandır, alkol alan insandır, öncesinde yemek filanda yiyordur.ahir zamanda böyle şeyler normal azizim.
tam şu an benimdir. müslüman değilim, camı perdeyi kapatmışım evimde sakin sakin içiyorum. problem?
görsel

Ne zaman yiyip içeceğimizi sana mı soracaz aslanım?
iftarı alkolle açarım bazen.

Sevabı da günahı da benim kimene.
Benim için ramazan ayının diğer aylardan hiçbir farkı yok. Bu sebeple içiyorum.
müslümanlar dışında kalan yaklaşık 5 küsür milyar insandır, hayat mekke'nin etrafında dönmüyor gençler.
ister içer isTer icmez .kendi bilir.
Diğer 11 ayda helalken alkol almayıp haram olduğu ayda alkol alan garip insan.
Ramazan'da alkol alan Müslüman, başlığına yönlendirilmesi gereken başlık. (Siyasi açıdan)
Yeni bir seri keşfettim almazsam içimde kalır .
Oruç tutan ile aynı şeyi yapmıştır.tercih hakkı.
kime ne ?
şerri hükümlere göre cenaze namazının kılınması caiz olmayan insandır. ben böyle birini görim cenazesine asla gitmem..
Ne zaman içeceğimizi sana mı soracağız aslanım?

görsel
insan evladı değildir.
Afiyet olsun denilecek insandır.

Bana ne amk, sevabına ortak değilim ki günahına karışayım.
© copyright 2005 - 2026