bugün
- diamond bosphorus denince akla gelenler39
- bana onu sormayin30
- yazarların ilk arabası9
- sözlüğün ne güzel kız yazarı7
- sözlüğün en yakışıklı erkek yazarı6
- yapay zeka moderatörü5
- uludağ sözlük yönetimini protesto ediyoruz7
- uludede3
- şu antipanik'in ilgisini verin artık lütfen29
- fait bey saik bey asabiyanik biraderdir8
- uludede'ye sarılıp uyumak3
- ne kadar yaşlısın21
- pazar günü avm leri dolduran salak insanlar3
- filistin54
- o değil de kafa koparan dede vardı ne oldu ona6
- sözlüğün en güzel kızıyla erkeğinin kürt olması3
- macron adamdır14
- sevgilim dediğin kisiyi satar mısın7
- ismet gürbüz'ün idam edilmesi4
- bu yazar sadece arkadaşlarından mesaj alıyor8
- üflüyo muyuz içimize mi çekiyoz memeleri7
- 11 ekim 2026 beşiktaş kocaelispor maçı5
- bir erkekten duyulabilecek en güzel söz3
- pazar akşamı gelen iç daralmasının başlaması2
- usual bey başka bir biraderdir4
- en sevdiğiniz seks pozisyonu nedir anketi5
- karton toplayan meric'in tekerlek fantezisi5
- türklere karınız nasıl diye sormak8
- feyk hesapla kendini oylayan yazar2
- arkadaşlar naber ya3
- anasına sövdürmek için doğmuş insanlar7
- eğer bir dizi veya film karakteri olsaydınız8
- ismetin tüm biraderleri3
- üç biradşörler5
- karton toplayan lpg li4
- aile binasında yaşamak istemeyen kız3
- renault 9 broadway vs murat 1313
- güçlü kadın2
- klavye delikanlısı3
- husici misin tutsici mi4
- 2026 uludağ sözlük analizi8
- ten uyumu vs kafa uyumu11
- heath ledger joseph gordon levitt benzerliği2
- erbakan'in cumhurbaşkani adayı olma ihtimali3
- anın görüntüsü24
- bik bik'in mutfağına konuk olmak7
- kabir ziyareti6
- aile binasında yaşamak istemeyen gelin2
- fon kurdum para yatırır mısınız15
- denize girmek5
entry'ler (551)
kötü komşu insanı ev sahibi yapar hesabı bunlar sayesinde kalkınsak, hammaddemizi kendimiz işlesek, sanayimiz, ekonomimiz düzelse ne hoş olur.
öldürdüğü adamın eşi de kadir şeker’den şikayetçi oldu. öldürmesi gerekmiyordu, üniversiteye hazırlanan çocuğun üstünde bıçağın işi ne gibi şeyler söylemişti. şaşırtmadı bu ceza, daha fazla almadığına şükretmeli.
israil ile bizim problemimiz yoktu zaten. davos’ta filistin yüzünden gerildik, olay yine araplarla ilgiliydi. israil ebedi düşmanımız falan değil yani.
bir masum mor menekşe, ağlıyor mu ne?
parasetamol etken maddeli, çok şiddetli ağrılara tesiri olmayan ağrı kesici ilaç.
müstakbel eşin kahkahalarla göbek atışına mı şaşırsam, hanımefendinin olmayan çamaşırına mı bilemedim.
(bkz: insan gerçekten hayret ediyor)
(bkz: insan gerçekten hayret ediyor)
niyeyse beğenmediğim bir bey. suratında iten bir şey var, çözemiyorum.
o kadar çok sevdiği ülkesine bu kadarını mı layık görmüş sayın şarlatan?
bir çift küpesi 1 m dolar vardır.
bir çift küpesi 1 m dolar vardır.
mavi gozlu kizlari severim: mühendis
buna ne vaat ettilerse sesi daha da çok çıkmaya başladı. kendisi türk değildir, rum kesimi seçimlerine katılsın.
aynen evet bitti. 24 yaşında arkadaşım covid oldu, tat alamıyorum, koku alamıyorum, nefes alamıyorum diye diye zor atlattı.
inanmayanlar için -nasıl inanılmıyor hastalığa orası ayrı bi soru- çevresindeki biri olursa anca inanır diyorlar ama o zaman da inanmazlar. olacağı varmış oldu, öleceği varmış öldü derler.
inanmayanlar için -nasıl inanılmıyor hastalığa orası ayrı bi soru- çevresindeki biri olursa anca inanır diyorlar ama o zaman da inanmazlar. olacağı varmış oldu, öleceği varmış öldü derler.
“Bir şeyi gerçekten istersen” demişti yaşlı adam, “onu gerçekleştirmeni sağlamak için bütün evren işbirliği yapar.”
simyacı
simyacı
yalan söyleyen birini affetmek.
yalan söyleyen kimseyi affetmeyin çünkü yalan söylemek alışkanlık, bağımlılık gibi bir şey. vazgeçmesi, bırakması çok zor. salıverin gitsin terbiyesiz.
yalan söyleyen kimseyi affetmeyin çünkü yalan söylemek alışkanlık, bağımlılık gibi bir şey. vazgeçmesi, bırakması çok zor. salıverin gitsin terbiyesiz.
haindir. kıbrıs’ta çözüm için rumlardan alınan bazı toprakları rumlara iade etmek gibi omurgasızca cümleler kurabilecek kadar ne dediğini bilmez bir adamdır. umarım kazanamaz.
ben yemek yapmayı zaten sevdiğimden, benim için olmazsa olmaz veya olursa bayılacağım bir özellik değil. daha önemli şeyler var.
tam yine mi hayvana şiddet diye sinirleniyordum, açınca bir gülme geldi. amca bu zamana kadar boşuna oksijen sarfetmiş, vallahi günah.
türbanlı bir kadın da kendini teşhir edebilir. bunun saçı kapatmakla ilgisi yok. eğer illa da dediğim gibi olsun diyorsan (bkz: yallah arabistana)
sevdiği kadına dediği sürece sıkıntı yok bence. itici de bulmuyorum.
halsey kendisine öğretse daha isabetli olur.