bugün
- türklere vize serbestisi4
- ırkınızı seçme şansınız olsaydı31
- kimsenin size söylemeyeceği bilmeniz gereken şey9
- her şeye sahip insan mutsuzluğu13
- velvet25
- ye yağlıyı iç suyu dondurursa dondursun3
- kendini değersizleştiren insan5
- herkese pas veren kız barselonada oynasın12
- sarı renkli şeker tarafından tehdit altındayım8
- çay yapacak hatunun olmaması2
- ağzı sarımsak kokan biriyle öpüşmek3
- golden rose velvet matte ruj 202
- mor semsiyeli yabanci8
- amedspor3
- pancar küspesi2
- evliliğin anlamı13
- dünyanın en değerli şeyi5
- sokakların mis gibi bok kokması2
- yoğurt mayalamasını bilen erkek6
- kuzey karolina'dan ındianapolis'e gitmek2
- spotify blend list yapmak istenilen yazarlar5
- akide şekeri yiyip radyo dinlemek5
- en iyi sayısal zeka hangi meslektedir sorunsalı10
- kürtsüz türkiye11
- bronzlaşma2
- o kızdan uzak dur diyen erkek2
- nude var mı3
- evde yoğurt yapmak5
- sizi her yerden izleyebilen yapay zeka2
- bacak uzun gözüksün diye kiçi açıkta birakmak2
- golden rose pure matte powder ruj 1102
- türk ile kürt'ü rakip sanmak5
- bütün gece sokaklarda seri katilin izini sürmek5
- the crow2
- aslıhan moralı2
- çoluk çocuk işler peşinde koşan tipler3
- halife olacağım7
- beyazconverse nickli yazar erkek mi5
- anın görüntüsü33
- ismet gürbüz8
- her şeyden anlayan adam edası5
- türkiye türklerin ve kendini türk hissedenleridir7
- bana onu sormayin7
- yazarların bu seneki tatil yeri tercihi8
- fenerbahçe15
- selahattin eyyubi türktü4
- mehdi cennet vatanda3
- hilafet gelsin mi6
- zafer ve iyi partinin ortak adayı mansur yavaş8
- neden bu kadar yakışıklıyım2
Ulkemizde de cilginlari bulunan, devasa serverlar uzerine kurulu, eglence ve sosyallesmeyi insanlara asilayan, $irin mmorpg. http://www.euro-ro.net adresinden ziyaret edilirerek oyun bilgisayara indirilebiliyor ve 7 gunluk deneme suresi ile kocaman bir dunyada bicir bicir dolasmaya baslayabiliyorsunuz*
anime severlerle devasa online'cıların buluştukları oyun.
süper şirin karakterlerle oynanan, tam anlamı ile bağımlılık yaratan, yüzlerce değişik mekan ve canavarlara karşı, diğer arkadaşlarımızla parti yaparak bile oynayabileceğimiz devasa online oyun. Not: Al de Baran adlı şehri türkler istila etmiş durumdadır * yani hiç zorluk çekmezsiniz alışmakta.
ikincisinin çıkmasına sayılı günler kalmış online oyundur. Beta denemeleri kore'de başlamıştır.
ragnarok online 2'nin çıkacak olması nedeniyle oyuncu sayısı gitgide azalan mmorpg türü oyun.oyuncularından lag yüzünden çok beddua almıştır.
yillarca oynadigim, bir donem game master kadrosunda gm ve bot hunter olarak gorev yaptigim oyun. yillar sonra bakinca bu oyun hala nasil bitip tukenmedi diye merak ediyorum. hadi yabancilar belli bir bilinc ile oyun oynuyor da bizim turkler hala neden, nasil oynuyor bilemiyorum. siteye girince de goruyorum ki bir zamanlar exp etkinligi yapmayan oyun neredeyse her ay 2x 1,5x exp etkinlikleri yapiyor, mvp mapler geliyor gidiyor.
Artık free to play olmuş mmorpg. oyunda seçeceğiniz karakter sayısı oldukça fazla olmasına rağmen oyun 2d'dir. event sayısı, item sayısı o kadar fazladır ki, çeşitli kombinasyonlarla sınırsız sayıda item, armor, weapon elde etmeniz mümkündür.
yaşanan ayrılık ve bekleyiş sonunda türkçe bir şekilde, gayet de hoş bir geri dönüşle yeniden arz-ı endam eden oyun.
bu gece indirdigim, yıllardır kendimi tuttugum fakat sonunda yenildigim oyun.
level dergisi hediye olarak vermişti lisedeydim hatırlıyorum. Betasından beri 30 kere bıraksam da her zaman bilgisayarımda durur. Şu ana kadar sayısız online oyun oynamışımdır(wow - wakfu - trickster - dofus - nostale - dota - dragon nest - latale vsvsvs) ama ragnarok online ın verdiği zevki hiç bir oyun veremez. Bir kart düşürmek için günler saatlerce uğraşmak çıktığında havalara zıplamak - düşman guildin elemanlarını pvp de kovalamak guild dungeonda gang yapmak vs vs ahh .. ahh..
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar