bugün
- sözlük erkeklerinin göğüsleri18
- sevdiğiniz yazarlara sürekli artı basmak6
- dayanamayıp kitap almak7
- kocu7
- iremga4
- sözlüğe efsane filmler bırak6
- hindistan'a atom bombası atmak7
- aykolik'in her gün mastürbasyon yapması28
- iki zenciyle aynı odada uyumak9
- ellerim bos gonlum hos5
- bana sesini yükseltme diyen partner5
- kızlar acilen konuşmamız gerek19
- şükredilecek şeyler9
- dejavu yaşamak7
- haftanın gammazları listesi25
- zall özel mesajları okuyor mu sorunsalı5
- sadece başlığı açacak kadar düşünebilmek6
- arkadaşlar bir konuya açıklık getirelim2
- herkese garip size normal gelen şeyler17
- sözlüğümüz iyi ki var2
- garibim çaylak olmuş2
- sözlük sadece bilgi edinmek için değildir3
- aykolik 31 çekmeyi nerden öğrendi sorunsalı11
- anın görüntüsü22
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması24
- iç gıcıklayıcı bir şey söyle7
- en son ne yediniz5
- osimhen lukaku vlahovic salah6
- bir kızı meyveli sodaya alıştırmak5
- mastürbasyon yapmayı unutmayın6
- lanetli çaylak3
- tarih tekerrür eder mi6
- şeytanla pazarlıkta istenecek saçma şeyler2
- ben sözlüğü ciddiye almıyorum karizması11
- kaslı serseri mi göbekli iş adamı mı6
- hangi sözlük kızının sağ koltuğuna oturursunuz9
- 2023 te süper güç olacağını zanneden çomar3
- uyuyan kızın ayaklarını koklamak4
- zorunlu eğitim paradoksu3
- gocu8
- mehdinin bir anda gelecek olması11
- 13 ağustos 2026 15 ilde fırtına alarmı2
- pforzheim den talimat alan yazarlar5
- yiyip yiyip kilo almamak4
- zeki insanlar5
- beyin ameliyatından çıkmak7
- ispartalı kızların gül kokması8
- süleymancılar6
- gammaz olup kimseyi gammazlamamak8
- damarsız tüysüz manisa yaprağı6
Ulkemizde de cilginlari bulunan, devasa serverlar uzerine kurulu, eglence ve sosyallesmeyi insanlara asilayan, $irin mmorpg. http://www.euro-ro.net adresinden ziyaret edilirerek oyun bilgisayara indirilebiliyor ve 7 gunluk deneme suresi ile kocaman bir dunyada bicir bicir dolasmaya baslayabiliyorsunuz*
anime severlerle devasa online'cıların buluştukları oyun.
süper şirin karakterlerle oynanan, tam anlamı ile bağımlılık yaratan, yüzlerce değişik mekan ve canavarlara karşı, diğer arkadaşlarımızla parti yaparak bile oynayabileceğimiz devasa online oyun. Not: Al de Baran adlı şehri türkler istila etmiş durumdadır * yani hiç zorluk çekmezsiniz alışmakta.
ikincisinin çıkmasına sayılı günler kalmış online oyundur. Beta denemeleri kore'de başlamıştır.
ragnarok online 2'nin çıkacak olması nedeniyle oyuncu sayısı gitgide azalan mmorpg türü oyun.oyuncularından lag yüzünden çok beddua almıştır.
yillarca oynadigim, bir donem game master kadrosunda gm ve bot hunter olarak gorev yaptigim oyun. yillar sonra bakinca bu oyun hala nasil bitip tukenmedi diye merak ediyorum. hadi yabancilar belli bir bilinc ile oyun oynuyor da bizim turkler hala neden, nasil oynuyor bilemiyorum. siteye girince de goruyorum ki bir zamanlar exp etkinligi yapmayan oyun neredeyse her ay 2x 1,5x exp etkinlikleri yapiyor, mvp mapler geliyor gidiyor.
Artık free to play olmuş mmorpg. oyunda seçeceğiniz karakter sayısı oldukça fazla olmasına rağmen oyun 2d'dir. event sayısı, item sayısı o kadar fazladır ki, çeşitli kombinasyonlarla sınırsız sayıda item, armor, weapon elde etmeniz mümkündür.
yaşanan ayrılık ve bekleyiş sonunda türkçe bir şekilde, gayet de hoş bir geri dönüşle yeniden arz-ı endam eden oyun.
bu gece indirdigim, yıllardır kendimi tuttugum fakat sonunda yenildigim oyun.
level dergisi hediye olarak vermişti lisedeydim hatırlıyorum. Betasından beri 30 kere bıraksam da her zaman bilgisayarımda durur. Şu ana kadar sayısız online oyun oynamışımdır(wow - wakfu - trickster - dofus - nostale - dota - dragon nest - latale vsvsvs) ama ragnarok online ın verdiği zevki hiç bir oyun veremez. Bir kart düşürmek için günler saatlerce uğraşmak çıktığında havalara zıplamak - düşman guildin elemanlarını pvp de kovalamak guild dungeonda gang yapmak vs vs ahh .. ahh..
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar