bugün
- erkeklerin giderek feminenleşmesi8
- bira cips6
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar4
- 1 saatte 10 bira içmek19
- laptop5
- tembel ve çalışmayan insan16
- maden suyu4
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- tarot bakabilen sözlük yazarları3
- eşeği alıp kafa iznine çıkmak3
- aga be şarkılar5
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması6
- kaçak elektrik kullann bölgelern elektriğin kesmek3
- bir yazarın cinsiyetini öğrenme yolları5
- sözlük kızlarının kombinleri20
- oytun erbaş2
- velvet vs nervio19
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- mezarlıkları sevmek5
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- alparslan türkeş in atatürk düşmanı olması2
- özgür irade ve determinizm üzerine bir tartışma2
- karanlık bir akşamüstü hüzünlü gezer olmak2
- taksim'e ikinci eyfel kulesi3
- allah6
- ktç birader4
- yıllık izin2
- aylık 470 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- manyak olmaya karar verdim9
- lahmacun4
- selam sözlük4
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- hayat2
- alparslan türkeş kadir mısıroğlu ilişkisi2
- slavko vincic15
- velvet12
- arkadaşlar neden bu kadar salaksınız5
- almanya da hangi partiyi seçerdiniz5
- nervio11
- aşkın nur yengi2
- nickaltı açılmamış yazarlar2
- uludağ sözlük görsel ekleme sorunu2
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri5
- türkiyeden siktirolup gitmek5
- messi ve arjantin'in tüm dünyaya rezil olması7
- elektrikli araba2
- pkklıları itlaf etmek2
hısımımdır kendileri
bana hoşgeldin dediği ve sözlük ortamına hemencecik ısınmama vesile olduğu için kankigiller grubuna dahil ettiğim suser. *
- oşbulduk be ya
- oşbulduk be ya
hayırlı olsun dilekleri ile kutladığım yazar.
mesut yar ın zirve esnasında nerde olduğunu sorduğu kişidir;
ben tam, "uçuyor şuan" diyecektim ki başka biri cevapladı benim boş bıraktığım soruyu, ve bir sonraki soruya geçtim bende.
ben tam, "uçuyor şuan" diyecektim ki başka biri cevapladı benim boş bıraktığım soruyu, ve bir sonraki soruya geçtim bende.
uludagsözlüğün eskilerinden, kalpten sevenlerinden.
ancak hala bir anlam veremediğim uludagsözlüğü diğer sözlüklerle (özellikle ekşi) kapıştırma merakı var bu yazarda.
her sözlüğün uludagsozluk'te olduğu gibi sevenlerinin olduğunu, hatta birden fazla sözlükte severek yazanların olduğunu düşünmesi gerekiyor.
ek olarak dışarıdan objektif bakan gözlerin bu sidik yarışına güldüklerini düşünmek zor değil.
(ara: eksi*/@pilotmont)
ancak hala bir anlam veremediğim uludagsözlüğü diğer sözlüklerle (özellikle ekşi) kapıştırma merakı var bu yazarda.
her sözlüğün uludagsozluk'te olduğu gibi sevenlerinin olduğunu, hatta birden fazla sözlükte severek yazanların olduğunu düşünmesi gerekiyor.
ek olarak dışarıdan objektif bakan gözlerin bu sidik yarışına güldüklerini düşünmek zor değil.
(ara: eksi*/@pilotmont)
ekşi yi seven ama onu geçmeyi daha çok seven sözlük yazarı. diğer sözlüklerde yazanlara da sevgisi sonsuzdur. *
ama fenerbahçe ile galatasaray ın sahaya cıkıp mücadele etmemesine akıl erdiremez. cıkıp aslanlar gibi mücadele etmelidir. bükemediği eli öper. oda başka.
ekşi nin ihtiyacı olsa bütün filosu ile, koşup her türlü desteği vermekten çekinmezdir.
ama fenerbahçe ile galatasaray ın sahaya cıkıp mücadele etmemesine akıl erdiremez. cıkıp aslanlar gibi mücadele etmelidir. bükemediği eli öper. oda başka.
ekşi nin ihtiyacı olsa bütün filosu ile, koşup her türlü desteği vermekten çekinmezdir.
mesajlarında kullandığı samimiyet dolu -cığım,-cuğum ekleriyle hayranlığımı celbetmiş şahıstır.
aha işte ben de yazıyorumm;
pilotmonçuğum
hatta yunancasını da yazayım;
pilotmontimo hoş durdu valla
aha işte ben de yazıyorumm;
pilotmonçuğum
hatta yunancasını da yazayım;
pilotmontimo hoş durdu valla
eksiyi(bence) kendine hedef olarak belirlemis ama eksiden gel burada mod ol diye teklif gelse bile elinin tersiyle soyle tutup itecek olan yazar kisisi.hedef almak onemlidir. hedefin gerceklesmemesi problem degildir. hatta hedefin gerceklese bilecegi varken bile gerceklestirmemek esastir. irlanda'nin ingiltere'den ayrilmak istememesi gibidir. pilot mudur mont mudur bilinmez ama bilgedir.
(tabi bi mont bilge olamayacagi icin kendisi pilottur.)
(bkz: duz mantik)
yasadigi herseyi yasar gibi okurken bizede yasatir. *.*.
(tabi bi mont bilge olamayacagi icin kendisi pilottur.)
(bkz: duz mantik)
yasadigi herseyi yasar gibi okurken bizede yasatir. *.*.
bugunku beyanlarını okumakla beraber, neden okumam gerektiğini anlayamadıgım yazar. ha dersen ki kadın yuzlerını farklı tanımlıyoruz, herkesın düşüncesi kendisine...
4000 inci beyanını bana ithaf etmesini anlamayınca, hafıfçe ima ederek, beni bu şaşkolozluğumdan kurtarmış yazar. ben de hatun yüzü filan sanıyom. aklım fikrim nerde. ayıp yahu.
başarılarının devamını diler, montu kuru temizleme yaptırmasını rica ederim. kaç aydır değiştirmedin kardeşim.
başarılarının devamını diler, montu kuru temizleme yaptırmasını rica ederim. kaç aydır değiştirmedin kardeşim.
deri mont olduğunu tahmin ettiğim cana yakın yazar.
nöbetçi yazar. *
sözlüğün olmazsa olmaz birinci nesillerinden. isminin altına nihayet entry girebildim dediğim milliyetçi, vatansever yazar.
bir varmış bir yokmuş gerçekleri çağrıştıran bir paradigma varmış;
(bkz: pilotmont)
(bkz: pilot)
(bkz: uçmak)
(bkz: keramet)
(bkz: mübarek insan)
(bkz: mesih misin ulan)
(bkz: pilotmont)
(bkz: pilot)
(bkz: uçmak)
(bkz: keramet)
(bkz: mübarek insan)
(bkz: mesih misin ulan)
sözlük için olmazsa olmazlardan olan, yardımlarını ve desteğini yazarlardan eksik etmeyen, yazılarını takip ettiğimiz ve beğeniyle okuduğumuz iyi insan..
sözlükte borsa denilince akla gelen birkaç yazardan biri.
sözlükte piyasa denilince de akla gelen birkaç yazardan biri.
sözlükteki borsacılardan, bilgisiyle ve güzel entryleriyle dikkat çeken yazar.
scorpoison başlığını açıp bana hoşgeldin diyen yazar. yazdığı entry ile beni şımartmış ve sözlüğe çabuk adapte olmamı sağlamıştır.
fasonuna kıbrısta rastlanmış, uzun pazarlıklar sonucunda 35 dolara satın alınmış giysi kişisi.
1. yılın kutlu olsun yazarı.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar