bugün
- arkadaşlar artık kombinlerinizi görmek istemiyoruz36
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri32
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı32
- hakaret etmek6
- atatürk ün döneminde hiç üniversite kurulmaması12
- ev yapımı cezerye5
- kızlar bakar mısınız6
- sözlükte kadın nüfusunun artması6
- islamda namaz yoktur10
- kızların kombinleri ile ilgilenmeyen yazarlar3
- ibne c3
- portakallı revani6
- sözlüğe fotoğrafımı atacağım12
- bik bik'in mutfağına konuk olmak8
- motorin5
- opel4
- sivas katliam ını yapan orospu çocukları2
- kombinlerin efendisi5
- bacağına dövme yaptıran kız2
- benkimki9
- insan olmaya ceyrek kala13
- 0 0 719
- gocu kaç yaşında8
- boyumun 2 cm kısalması23
- eymen el zevahiri3
- anın fotoğrafı8
- covid 193
- humus4
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü36
- geçmişe takılıp kalmak4
- gocu29
- sinirlenince yaptığınız şeyler9
- güne bir şarkı bırak6
- enayimiknatisii22
- 19482
- araplar israil de aşağılanmışlığı görüyor2
- sözlüğün en yakışıklı erkek listesi6
- yaşar dinleyen erkek8
- 150 200 bin liralık kombinle gezmek3
- sözlüğe elini atan erkeğin namusu25
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri10
- türkiye8
- avm gezme kültürü7
- öcalan için imralı da ev inşa edilmesi10
- sözlük yazarlarına güvenmek19
- royall stars2
- ince belli kızlar bakar mısınız6
- seküler değerlerden ölesiye korkan seyyid kutub3
- psikolojik danışmanlık ve rehberlik3
- kahvaltı9
baharı getirendir.
(bkz: oo papatya)
insanların kırlara gidip koca bir demet toplayabildiği tek çiçek heralde. bu papatyadan başkası olamaz.
(kamillen, camomille, matricaria chamomilla)
ilkbaharda cicek acan, guzel kokulu bir yillik otsu bitkidir. yaz aylarinda kurutulup toplanir, daha sonra gerek ates dusurmede, gerek mikriop oldurmede kullanilir. sari kismi kurutulup kaynatildiginda sac rengini acar ve saca parlaklik verir. sevgiliye bir buket armagan edildiginde ise yuzde gulucukler olusur. *
ilkbaharda cicek acan, guzel kokulu bir yillik otsu bitkidir. yaz aylarinda kurutulup toplanir, daha sonra gerek ates dusurmede, gerek mikriop oldurmede kullanilir. sari kismi kurutulup kaynatildiginda sac rengini acar ve saca parlaklik verir. sevgiliye bir buket armagan edildiginde ise yuzde gulucukler olusur. *
ezginin günlüğü' nün nefis sarkısıdır.
boynu bükük bir papatya
olduğuma bakıpta
senden vazgeçtim sanıp
sakın aldanma
yedi kat yerin altından
örgütlenip
takılıverdim saçının arasına...
boynu bükük bir papatya
olduğuma bakıpta
senden vazgeçtim sanıp
sakın aldanma
yedi kat yerin altından
örgütlenip
takılıverdim saçının arasına...
teoman'ın yeniden klip çektiği * bayık şarkısı.
ihsaniye'de * ev yemekleri yapan, dekor ve düzen tatlısı, genç işletmecilerin devam ettirtiği minik ama dev mekan.
maltepe de 1 ytl ye döner satan, lakin donerin tadı inek etine hiç benzemeyen bir bufe..
her derde deva bir bitki. tahriş olmuş, temizliğe ve ferahlamaya ihtiyacı olan ciltler için ideal. ayrıca, kurutulmuş papatyalardan hazırlanmış bir losyonla yapacağınız bir kompresör gözlerinizdeki şişkinliği alır.
en masum, en sade çiçektir. gül yada menekşe gibi çiçeklerin gölgesindedir her zaman. bakım istemez *.
her fırsatta aşkı dava edenler her fırsatta çapraz tebessümle dinlesinler için yapılmış ezginin günlüğü klasiği.
kalbe jilettir hem de.
kalbe jilettir hem de.
teomanın ılk albumunun parcası olan, yenı duzenlenmesıne kuba'da yenı bır de klıp cekılmıs olan şarkı.
--spoiler--
https://www.youtube.com/watch?v=cRqH-egfLCk
--spoiler--
--spoiler--
https://www.youtube.com/watch?v=cRqH-egfLCk
--spoiler--
bu kadar sirin ve sade bir çiçege en çok yakışan ufak buketdir. görgüsüzlük yapıp ucuz diye papatyadan kocaman buket yaptırmaya gerek yoktur. ayrıca falına da bakılır.
http://www.herice.com/mail/6033/
http://www.herice.com/mail/6033/
baharın geldiğini anlatan, kırları eşsiz güzelliğiyle süsleyen, asil ve özgür duruşu ile adını aşkla birlikte andığımız sarı ve beyazın uyumunu gösteren zarif kır çiçeği.
beyaz ve ince sevgilinin benzetildiği narin çiçek.
teoman ın ilk, en iyi, bence türkiye nin gelmiş gecmiş en iyi rock albümü.
bu albüm vokalleri, back vokalleri(sebnem ferah, özlem tekin)sarkıların kalitesi arajmanları,kayıt kalitesi,kayıtlarda calan müzisyenelerin kattıklarıyla süper ötesidir. defalarca dinlenmesi halinde bile sıkmaz tiryakilik yaratır. bir bas yapıttır.
ha teoman ın yaptıgı tek kaliteli iştir denilebilir! diger albümleri vasatı gecmez...
ne ekmek ne de su
papatya
sessiz eller
vur sen beni
hepsi bir ya sonunda
sen benim olmasan da
mutlu son
yollar
her gün aradıysam
yarın olmaz
yazgı
hiç kimse bilmez
bu albüm vokalleri, back vokalleri(sebnem ferah, özlem tekin)sarkıların kalitesi arajmanları,kayıt kalitesi,kayıtlarda calan müzisyenelerin kattıklarıyla süper ötesidir. defalarca dinlenmesi halinde bile sıkmaz tiryakilik yaratır. bir bas yapıttır.
ha teoman ın yaptıgı tek kaliteli iştir denilebilir! diger albümleri vasatı gecmez...
ne ekmek ne de su
papatya
sessiz eller
vur sen beni
hepsi bir ya sonunda
sen benim olmasan da
mutlu son
yollar
her gün aradıysam
yarın olmaz
yazgı
hiç kimse bilmez
en sevilesi, mutluluk veren, baharda ankara sokaklarında satılmaya başlanan mis kokulu çiçek. gül gibi kıro değildir; narindir, anlamlıdır.
teoman'ın yaparken judas priest'in enfes parçası a touch of evil'den fazlaca esinlendiği (halk arasında araklamak diyoruz biz buna) şarkısı.
pap at ya! dır.koca bir demeti bi hatunu mutluluktan öldürebilir.hale beklenmedik bir zamanda veriliyorsa.sonra hatun onu saklar,kurutur.zaman geçer papatyalar böceklenir.her şey biter...koca demetin anısı hatırlandıkça can acır.böyle bir çiçektir.
minik bir papatya olsam
hani yaprakları da sarı olanlarından
köklerimde biraz su
bir vazonun güvencesinde
bilerek ne zaman öleceğimi
üç aşağı beş yukarı
öylece..kaygısız
yaşasam.. *
(bkz: duygusal yazarlar)
hani yaprakları da sarı olanlarından
köklerimde biraz su
bir vazonun güvencesinde
bilerek ne zaman öleceğimi
üç aşağı beş yukarı
öylece..kaygısız
yaşasam.. *
(bkz: duygusal yazarlar)
teomanın süper şarkısı.senin için saklayıp sana getirip anlattığım herşey..artık çok boş geliyor yalancı kelimeler..sözleriyle de kendini belli eden şarkdır ayrıca.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar