bugün
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle17
- midye7
- neden kadın ayağına ilgi duyulduğu sorusu5
- sevgiliyle yapılabilecek en güzel aktivite6
- kiraz cicegi kolonyasi33
- anket türkiye de eyalet sistemine geçilsin mi8
- seksting yapacak yazarlar veritabanı6
- ayakseverlik4
- ilk kimin aklına geldiği merak edilen şeyler3
- oğlum donat şu masayı4
- sözlük yazarlarının tatlıları20
- arapça da ben ene diye mi ana diye mi okunur3
- 1000 liralık boxer giymek3
- tabağında yemek bırakan erkek5
- corona3
- kırk yaşında ayağına yatan elli küsürlük yazar9
- kokoreç3
- izlenilen ilk yabancı dizi10
- iş sözleşmesinde 5 yıl hamile kalamaz maddesi7
- sevgiliyle yemek yaparken sevişmeye başlamak5
- düşün ki o bunu okuyor6
- aylık 350 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- stanley termosu olan kız3
- uludağ sözlük kızlarının güzel olması7
- erdal özyağcıların küçük zamparalığı4
- külliye'nin yapımıyla gurur duymaya başlayan solcu2
- su içen kız3
- kadın yazarların kavga etmesi11
- boş yapan yazar3
- en çok öğrenmek istediğiniz diller3
- dördüncü yakup3
- bitiremediği yemeği paketleten erkek modeli4
- esaretin bedeli filmini hapiste izlemek2
- halil ibrahim türküsü2
- uçak gemisini batıran ilk kişi3
- suç ve ceza kitabını alıp okumamak3
- bir ayet reddedince dinden çıkmak18
- sözlükçülerin müzik zevklerini anlatan şarkılar4
- kuran da namazın olmaması21
- uludağ sözlük erkeklerinin çok tipsiz olması5
- anal sex yapan kadın5
- sözlükteki teyzeler defolsun lütfen15
- yoğundum arayamadım yazamadım sözüne inanılmaması2
- imf büyüme beklentisi3
- askerde günde iki kere duş alan erkek12
- denize girmek6
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı8
- türklerin paradan çok itibara önem vermesi4
- am frekansı4
- yeni 31 çekmiş erkek tatlılığı4
reklamındaki aşçı abinin tahta kaşığı dillediği orgazmik kahvaltı unsuru.
Kaşık kaşık yenilesi lezzet.
sözlükte tarikatı olan yiyecek. kutsal kabul ediyorlar.
süpersonik zeki yazar arkadaşlar tarafından, yiyenlerin özenti olarak adlandırılmasına yol açan lezzet.
çokokrem yiyince para farklı yere gidio sanki, başbakanın oğluna burs oluyor. burger king de , kfc de özentiliktir şimdi ha; mudurnu piliç falan varken.
(bkz: bsg allaasen)
çokokrem yiyince para farklı yere gidio sanki, başbakanın oğluna burs oluyor. burger king de , kfc de özentiliktir şimdi ha; mudurnu piliç falan varken.
(bkz: bsg allaasen)
yanında süt olduğunda bir kavanoz, bir litrelik süt ve bir ekmek bitirilebilen, süfer yiyecek. tanımlayamam ben bunu arkadaş.
an itibariyle almanya'da fiyatı 1.79 euro olan üründür. *
popüler kültür fenomeni. bir boka benzemez aslında fark açısından.
süper tat.
bizden ucuza alınan fındıkların kakao içinde bize 100 misli fiyata geri dönmüş hali.
ya hiç dönmeseydi ?
bizden ucuza alınan fındıkların kakao içinde bize 100 misli fiyata geri dönmüş hali.
ya hiç dönmeseydi ?
tost makinasında ısıtılmış sıcak ekmek arasına sürüldüğünde waffle etkisi oluşturan, bünyedeki bütün endorgazmik retikulumları harekete geçirip insanı bir anda mutlu ediveren mucize.
kinder markasını da üreten italyan ferrero firması tarafından üretilir.
kinder markasını da üreten italyan ferrero firması tarafından üretilir.
insana gurbette yaşayan akrabalarını hatırlatan sevimli çikolata. adına facebooklarda gruplar, fan clublar açılmıştır.
bir alman klasigidir.90larda almanya'dan kavanoz kavanoz getirirdi akrabalar volkswagen arabanin bagajinda.dort gozle beklenirdi.agustos sicaginda catlayana kadar yerdik.simdi super marketlerde bulmak mumkun ama o zaman yemek baska oluyordu.
sadece kahvaltınızı değil tüm gününüzü güzelleştiren tad. tv karşısında kaşıklanacak kahvaltıda bıçakla sür sür bıkılmayacak nefis çikolata.
bir kalori bombası olmakla beraber dünyada ölmeden önce yenmesi gereken 50 şey listesinin üst sıralarında yer alır.
hiç çikolata yememiş bende bile merak uyandırmış ekmeğe sürümlük veya kaşıklamalık yiyecek. hala tadına bakmamak konusunda kararlıyım. pazarlama departmanında çalışan bir arkadasın sözlükler arası çalıştığını ve ikna edici bir reklam kampanyası yürüttüğünü düşünüyorum. *
bir uludağ limonata bir nutella bizde bilemedik neyi merak edeceğimizi.
bir uludağ limonata bir nutella bizde bilemedik neyi merak edeceğimizi.
bi sikim numarası olmayan pazarlama harikası ürün. yurdum denyolarının italyanları zengin etme nedenidir. tonla muadili vardır ve bir çoğu da nutella dan çok daha güzeldir ama salak kitlemiz almaz, yemez. yohsam nasıl hava atacak arkadaşlarına...
hakkında bu kadar çok entry girildikten sonra "acep tadı nasıldır" diyerek merak ettiğim kaloricik.
icinde tayyip erdogan in parmaginin oldugunu du$undugum yiyecek.
(bkz: erdogan dan nutella tarifi)
(bkz: erdogan dan nutella tarifi)
içeriğinde kokain olduğunu düşündüğüm yiyecek. nasıl bir bağımlılık yaratıyor, neden herkes bu kadar aşık, biz neden maaile kaşıkla dalıyoruz kendisine, muadili ürünlerden farkının sebebi nedir, yani bir fark var, bu bariz, ama nedendir bu nutella krizleri, gece yarısı aşermeler, çorba kaşığıyla yenenpms * zamanları falan...esrar ı bırakmış adamlar tanıdım, nutella dan vazgeçemediler, ecstasy ye tövbe etmiş kişiler, buna dayanamadılar, sigarayı bıraktım bunu bırakamadım diyen insanlar sokakta. tek açıklama bu, makul dozda kokain var bence gizli formülünde *
kaşık kaşık yenesi,süpersonik enerji kaynağı krem çikolata.italyan markasıdır ayrıcana.
her hafta koca bir kavanoz aldığım,bittikten sonra "bu hafta almayacağım kilo alıyorum" diyip ertesi günü yine dolapta yerini alan enfes tat.
depresyona iyi gelir.
bildiğin şokella.
(bkz: bu ara ağzımın tadı yok)
(bkz: bu ara ağzımın tadı yok)
an itibari ile başlığı görür görmez canımın çektiği çikolata ötesi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar