bugün
- bir kadınla bir erkeğin yakın arkadaş olması10
- kurtuluş savaşı'nın müfredattan kaldırılması26
- izmir'de başörtülü kadını sahilden kovan seküler18
- aşure getiren yakışıklı kaslı komşu9
- kadınların piç erkek tercihi11
- en çok hoşa giden doğa olayı5
- sergen yalçın'ın erling haaland'ı beğenmemesi5
- zihni göktay13
- kimse türk yargısına parmak sallayamaz3
- telefonun aşırı ısınması4
- cumhuriyetçi parti2
- imamoğlu'nun 1 günde 3 davaya girmesi20
- otobüste yere oturan kızlara bağıran adam9
- ata demirer'in deniz göktaş eleştirisi5
- sersem herif10
- sözlük yazarlarının nahları3
- hoşlanılan kızın evlilik düşünmüyorum demesi7
- ilk buluşmada kızı lahmacuncuya götüren erkek9
- düşün ki bu gece öldün5
- kardeş kardeş oynayın3
- trump suikasti3
- necip fazıl vs dostoyevski2
- ekrem imamoğlu'nun diploma davasının ertelenmesi3
- insan olmaya ceyrek kala3
- 12 temmuz 2026 norveç ingiltere maçı8
- yeni yazarlara öneriler9
- yön duygusuna sahip olmamak6
- 2026 dünya kupası şampiyonu4
- sevgiliye alınabilecek 200 tl altı hediyeler12
- saraca finch house12
- 2026 dünya kupası25
- mel mel bakan adama gülümsemek11
- karı kıza para yedirir misiniz7
- yaş ilerledikçe fark edilen şey10
- 6 temmuz 2026 meksika ingiltere maçı7
- ragnar rockefeller38
- erkan taş2
- gocu buraya bak parlak çocuk10
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları28
- unutulmayan duvar yazıları7
- sözlükte kavga olmayacak hissi6
- nato toplantısı anısına basılan 5 tl7
- günün şiiri21
- milyonların temmuz zammı netleşmesi6
- velvet ile ismet gürbüzün ortak noktaları6
- üstünlük kompleksi vs aşağılık kompleksi4
- nickli başlık açacak kadar acınası durumda olmak4
- aylık 337 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- öbür sözlüğün dağılıyor olması5
- evlenilmeyecek kız tipi5
entry'ler (815)
Bu isler icin bu kadar kucuk oldugumu hic bilemeyecektim gitmeseydi eğer. Çok küçüğüm. O kadar küçüğüm ki o hastaneden onu çıkarmaya gücüm yetmediği için tüm gücümle ağlayabiliyorum. 30 yaşında değil 90 yaşında da olsan olgunlukla karşılanabilecek türden değil çünkü bu kaybediş!
Ben babamı kaybettim. Kayboldu! Salondaki tekli koltuğa bakıyorum yok, mutfaktaki sandalyesi boş. Mutfakta belirip "Çay mı demlediniz? Ne yemek yaptınız? Ooo çok şahane!" demiyor artık. Omzumuza dokunda hissettiğimiz o güzel güven duygusu da kayboldu onunla.
Yaz tatili gibi adamdı babam. Onu düşününce yazlık bir mekanda zakkumların arasında ailecek yürüyormuş gibi hissediyorum. Babam birazdan yol kenarında hiç tatmadığımız bir meyve bulup bize ne olduğunu nerede nasıl yetiştiğini detaylarıyla anlatıp kendi deyimiyle "şaşıracak" yani tadımlık toplayacak bize yedirmek için. Beğenirsek ertesi gün gidip bi kaç tane daha "şaşırır".
Piknik planı yapmıştık tatile gitmeyi hayal etmiştik.. Daha neler neler! Belki söylemeyi unuttuğum birşeyler vardı ona bilemiyorum şimdi. Yeterince hissetti mi onu ne kadar sevdiğimizi? Hastanede onu kapı önünde beklediğimizi bildi mi giderken? Yalnız bırakmadık onu bizi çıkardılar ordan. Tedirgin olur çünkü hastanede. Kızdı mı çıktık odadan gidemedik yanına diye? Bilmiyorum ki. Biraz daha vaktimiz olsaydı diyorum. Ama sonsuza kadar vaktimiz olsa yetmeyecekti bunu da çok iyi biliyorum.
Öyle acilde çaresiz haber beklerken çorabından tanıyıp, sanki ayaklarına beton dökülmüş gibi yerinden kımıldayamamak, yanına gidip bakmaya korkmak.. Kelimelerle anlatılamıyor maalesef. "Ay ben ölüye bakamam" şımarıklığından öyle uzaklaştım ki. Değil bakmak; sarılıp öpesin, sırtlayıp götüresi geliyor insanın.
Velhasılı çok zormuş! Hep üçüncü sayfa haberi gibi gelirdi böyle haberler. Sanki hiç bize olmazmış gibi.
Şimdi içimizde sanki yüreğimize batan bişey gibi yokluğu kaldı.
Ben babamı kaybettim. Kayboldu! Salondaki tekli koltuğa bakıyorum yok, mutfaktaki sandalyesi boş. Mutfakta belirip "Çay mı demlediniz? Ne yemek yaptınız? Ooo çok şahane!" demiyor artık. Omzumuza dokunda hissettiğimiz o güzel güven duygusu da kayboldu onunla.
Yaz tatili gibi adamdı babam. Onu düşününce yazlık bir mekanda zakkumların arasında ailecek yürüyormuş gibi hissediyorum. Babam birazdan yol kenarında hiç tatmadığımız bir meyve bulup bize ne olduğunu nerede nasıl yetiştiğini detaylarıyla anlatıp kendi deyimiyle "şaşıracak" yani tadımlık toplayacak bize yedirmek için. Beğenirsek ertesi gün gidip bi kaç tane daha "şaşırır".
Piknik planı yapmıştık tatile gitmeyi hayal etmiştik.. Daha neler neler! Belki söylemeyi unuttuğum birşeyler vardı ona bilemiyorum şimdi. Yeterince hissetti mi onu ne kadar sevdiğimizi? Hastanede onu kapı önünde beklediğimizi bildi mi giderken? Yalnız bırakmadık onu bizi çıkardılar ordan. Tedirgin olur çünkü hastanede. Kızdı mı çıktık odadan gidemedik yanına diye? Bilmiyorum ki. Biraz daha vaktimiz olsaydı diyorum. Ama sonsuza kadar vaktimiz olsa yetmeyecekti bunu da çok iyi biliyorum.
Öyle acilde çaresiz haber beklerken çorabından tanıyıp, sanki ayaklarına beton dökülmüş gibi yerinden kımıldayamamak, yanına gidip bakmaya korkmak.. Kelimelerle anlatılamıyor maalesef. "Ay ben ölüye bakamam" şımarıklığından öyle uzaklaştım ki. Değil bakmak; sarılıp öpesin, sırtlayıp götüresi geliyor insanın.
Velhasılı çok zormuş! Hep üçüncü sayfa haberi gibi gelirdi böyle haberler. Sanki hiç bize olmazmış gibi.
Şimdi içimizde sanki yüreğimize batan bişey gibi yokluğu kaldı.
içinde bulunduğum durumun sebebidir. içimi dökmek için geldiğim şu başlıkta ekrana bomboş bakmaktan başka birşey yapmak gelmedi içimden. ne yazacağımı da ben düşüneceksem o hoooo...
gençliğime tercüman kişisi.
arada bir gelip zall hala burda! diye hayretlere düşen, kendisine gelen mesaja 1 yıl sonra cevap veren, belki de uzun yıllar içinde sadece kısacık vakitlerde kendine bile anca gelen yazarım ben!
çocuk öldü! bu çok net. yani ekmek almaya gidiyordu veya gitmiyordu. o bilmem kaç derece açıyla havaya atılması gereken bilmem ne fişeği gerektiği gibi değil de zarar vereceği biline görüle insanlara doğru atıldı ve o çocuk öldü! berkin değil de bir başkası ölecekti, o zaman isyanımızın adı başka olacaktı belki ama o çocuk öldü! yani bunun daha türkçesi yok arkadaşım çocuk öldü!
göz süzüşüne kurban olunan reklam.
gaziantepten (bkz: yoğurtlu söğürme)
yarin dudağı.
"... kimsenin üzerine vazife değildir." şeklinde tamamlanması beklenen yarım başlık.
tt arena çıkışı tayyip erdoğanın tüm sözlerini başını emme basma tulumba tadında sallayarak onayladığını ifade etmesi.
çok bilmiş yazar kişisinin işidir. öyle kız şöyle erkek böyle gay diye uzar gider liste. yapılması gereken o yazar kişisini teoride olduğu kadar pratikte de iyi mi diye test etmek. nasıl mı? (bkz: cinsiyet değiştirme operasyonları)
genellemesever yazar kişisinden artık sıkılan vatandaştır.
orta düzey demek yerine intermadiate diyenle aynı potada eritilesi arkadaştır.
kulak çubuğuyla kulak temizlerken haz almak ama gözlerin dolacak başın dönecek kadar haz almak?
not: 8 sayfa yazmışsınız yuh ulan! he hepiniz farklısınız bi siz varsınız homuğağoyim.
not: 8 sayfa yazmışsınız yuh ulan! he hepiniz farklısınız bi siz varsınız homuğağoyim.
sevişmek değil kadın ticareti suç diye düzeltilmesi gereken mal'dır.