bugün
- en lezzetli balık14
- karşı cinsteki en itici özellik12
- lise yıllarına ait bir şey söyleyin8
- yeni biriyle nerede tanışılır8
- ben geldim naneler13
- sahibinin sesi ile okunan cümleler8
- size takılan lakaplar7
- bilmeyen birine ulu sözlüğü tek cümle ile anlat11
- kabul görmüş fikirlere itiraz etmek6
- karması eksi olan yazarların adam gibi adam olması8
- sorunlarını sevişerek çözen çiftler6
- online listesindeki sıralama mantığı9
- ayakkabının ayağa vurmasının oluşturduğu durum10
- sevmediğin biriyle sevişmek4
- ilk buluşmada 16 adet cağ kebabı yiyen kız5
- online listesi neden kaldırıldı10
- başta hak verilen sonradan eksilenen yazılar6
- yerinde olmak istenen dizi karakterleri3
- bik bik vs sarapci koala hatayi4
- whalefall2
- ağlamamak için kendini zor tutmak4
- kurtlar vadisi pusu'nun incelenmesi2
- tevrat geleceği dogru tahmin etti5
- mansur yavaş14
- sevdiğin kişiyle sevişmek2
- uludağ sözlük halısaha turnuvası3
- karması 4000'in altında olan yazarlar4
- b c d y z i4
- how'i met your mother marshall4
- gocu33
- ismet kalk çay koy kanka3
- hintli kızların dayanılmaz çekiciliği7
- 0 0 713
- inci sözlük8
- 30 yaşına gelince erkeklerin patates olması11
- game of thrones taki kerhaneci21
- lana del rey2
- ilk buluşmada cırcır olmuşum'ya diyen kezo3
- iş yerinde topuklu ayakkabı giymeyen kadın4
- en son neye çok üzüldünüz12
- chp'nin ankara'yı da kaybetmesi7
- arkadaşlar5
- her iki kelimesinden biri ben olan insan2
- karton toplarken cin musallat olması5
- hakan 23cm mağduriyeti3
- hristiyan düşüncesinin yönettiği dünya6
- garip bir rüya gördüm4
- sözlük yazarları neci vibe veriyor3
- kafayı yememek için ne yapıyorsunuz9
- ishak'ın eşi de büyük bi nesille kutsanmıştır2
Napolinin PSV’den kadrosuna kattığı futbolcu.
dimarzio yazdı. kiralık olarak geliyormuş. hayırlısı.
bizim kanat oyuncusuna ihtiyacımız var mı? barış, yunus, sane varken gereksiz gelebilir ama bu oyuncular inişli çıkışlı performans sergiliyorlar ve yedekleri yok. takımın alternatiflerinin çoğalması gerekiyordu. iyi olacak inşallah.
bizim kanat oyuncusuna ihtiyacımız var mı? barış, yunus, sane varken gereksiz gelebilir ama bu oyuncular inişli çıkışlı performans sergiliyorlar ve yedekleri yok. takımın alternatiflerinin çoğalması gerekiyordu. iyi olacak inşallah.
yeni mertens falan diyorlar ama kariyerine baktım %70 sol kanat, %20-25 ofansif orta saha, nadiren sağ kanat oynamış. aslında barış alper yılmaz'a daha yakın bir profil. barış'a göre ayağı daha düzgün ve oyun zekası yüksek olabilir tabi.
lang gelirse, solda oynar, barış alper'i sağ kanat, sane'yi 10 numara mevkiide izleyebiliriz. bunun denenmesini de isterim çünkü ben barış'ı sağ kanatta daha çok beğeniyorum. singo-barış sağ kanadı da harika olur.
hadi kardeşim alacaksanız alın 10 gündür her gün yazılıyor bir adamı getiremediniz.
lang gelirse, solda oynar, barış alper'i sağ kanat, sane'yi 10 numara mevkiide izleyebiliriz. bunun denenmesini de isterim çünkü ben barış'ı sağ kanatta daha çok beğeniyorum. singo-barış sağ kanadı da harika olur.
hadi kardeşim alacaksanız alın 10 gündür her gün yazılıyor bir adamı getiremediniz.
Olur bu cocuktan.
iş yapar gibi bu arkadaş.
Satın alma opsiyonu var mı bunun?
2 gol attı bugün.
helal olsun.
helal olsun.
demek ki barış alper şut da çekebilse çok başka bir şey olacakmış. ama kader işte allah diş verince tırnak vermiyor.
bu performansını devam ettirirse bonservisi alınması gerekli.
bu performansını devam ettirirse bonservisi alınması gerekli.
Tilki gibi bir şey lan bu
Mesela atletico maçında son dakikada eren nasıl salaklandı galibiyet gitti bu salaklanmaz basar geçer.
Mesela atletico maçında son dakikada eren nasıl salaklandı galibiyet gitti bu salaklanmaz basar geçer.
Hakkında niye bu kadar az entry var şaşırdığım oyuncu.
samsak döveci .
ikinci yarıda da böyle oynarsa cl'de haftanın 11'ine seçilir.
parmağımı koptu ne oldu yav.
Reklam panolarına çarpıp sakatlandı. Ne oldu bu kadar acaba durum ciddi gibi. inşallah önemli değildir. Evet.
Parmağı koptu haberleri var.
Ne diyorsunuz olum siz?
Ne diyorsunuz olum siz?
Torrik denen gavat kadar karaktersiz değildir. Sakatlığına üzüldüm. Geçmiş olsun!
galatasaray'ı çekemeyen hazımsız kuduruklara kötü haber. ameliyat çok iyi geçmiş, aslan parçasının keyfi yerinde.
görsel
görsel
Çok korkuttun bizi kardeşim. Neyse ki emin ellerdesin. Allah seni sevdiklerine bağışlasın dün o sahneyi görünce tansiyonum düştü ve gözüme perde indi. Maçı o dakikadan sonra izleyemedim. Gerçekten fenalaştım.
gs'deki en verimli maçını oynadı.
okan buruk bu adama hak ettiği değeri vermiyor. dün oyuna bir girdi maçın kaderi değişti. girmese biz maç sonuna kadar barış yunus sallai jakobs paslaşması izleyip şu an acaba kasımpaşa'yı yenebilir miyiz diye analiz kasıyorduk.
bence lang'ın en önemli özelliği, daha doğrusu kadronun geri kalanından en önemli farkı, gerginlik altında bile sakinliğini koruması. ve evet, bonservisi alınmalı.
bence lang'ın en önemli özelliği, daha doğrusu kadronun geri kalanından en önemli farkı, gerginlik altında bile sakinliğini koruması. ve evet, bonservisi alınmalı.
Güncel Önemli Başlıklar