bugün
- galatasaray neden transfer yapamıyor16
- sözlük yazarlarını evlendirmek11
- kadınların erkeklerde çok fazla kriter araması7
- devalüasyon yakın mı9
- sevgilisinin regl gunlerini hesaplayan erkek7
- günlük tutan erkek9
- anın görüntüsü12
- düğün dernekle evlenir kimseye duyurmadan boşanır11
- yemek yapmayı bilmeyen kadın5
- kadın kocasının hizmetkarıdır4
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları12
- velvet hanım çay içelim mi6
- kotor5
- ülkücüleri ciddiye almak3
- eğitiyorum ayağına işkence eden sensei4
- yavrum diye hitap eden erkek7
- cedicader'i gsli yapıyoruz kampanyası2
- bir günde 100 bayana merhaba demek3
- mekke anlaşması5
- filtreli fotoğraf paylaşan erkek8
- efesle tuborgu karıştırıp içmek8
- sezgin tanrıkulu2
- fenerbahçe de romelu lukaku gelişmesi2
- mesajlara hızlı cevap vermek9
- cersei lannister'in dincileri patlatması3
- burunla blok flüt çalabilmek6
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması13
- türk türk olduğu için soyludur2
- arkadaşlar lütfen bilgi içerikli entry girelim5
- artı oy veren kişinin erkek yazar olması3
- kadın yazar çekme başlıkları6
- sözlük yazarlarından aforizmalar3
- şeyhine karısını sunarak evliya olmak2
- başka sözlükten yazarlık teklifi gelmesi2
- üniversiteye kızlar cinsellik yaşamak için gidiyor10
- sevgilim popomun arasından kredi kartı çekti3
- sözlüğü anı defteri gibi kullanmak6
- geldimgittim5
- dar kot pantolon ile uyumak3
- opel astra2
- kale3112 entry ni beğendi3
- gençler iş beğenmiyor diyen genç patron5
- trafikte hanımının yanında artistlik yapsalar6
- yüksek sesle konuşan insan2
- tai lung12
- kiraz vs vişne4
- kafaya kuş sıçması5
- üniversitede kızlara para yedirmek6
- düşün ki o bunu okuyor3
- mine tugay3
Napolinin PSV’den kadrosuna kattığı futbolcu.
dimarzio yazdı. kiralık olarak geliyormuş. hayırlısı.
bizim kanat oyuncusuna ihtiyacımız var mı? barış, yunus, sane varken gereksiz gelebilir ama bu oyuncular inişli çıkışlı performans sergiliyorlar ve yedekleri yok. takımın alternatiflerinin çoğalması gerekiyordu. iyi olacak inşallah.
bizim kanat oyuncusuna ihtiyacımız var mı? barış, yunus, sane varken gereksiz gelebilir ama bu oyuncular inişli çıkışlı performans sergiliyorlar ve yedekleri yok. takımın alternatiflerinin çoğalması gerekiyordu. iyi olacak inşallah.
yeni mertens falan diyorlar ama kariyerine baktım %70 sol kanat, %20-25 ofansif orta saha, nadiren sağ kanat oynamış. aslında barış alper yılmaz'a daha yakın bir profil. barış'a göre ayağı daha düzgün ve oyun zekası yüksek olabilir tabi.
lang gelirse, solda oynar, barış alper'i sağ kanat, sane'yi 10 numara mevkiide izleyebiliriz. bunun denenmesini de isterim çünkü ben barış'ı sağ kanatta daha çok beğeniyorum. singo-barış sağ kanadı da harika olur.
hadi kardeşim alacaksanız alın 10 gündür her gün yazılıyor bir adamı getiremediniz.
lang gelirse, solda oynar, barış alper'i sağ kanat, sane'yi 10 numara mevkiide izleyebiliriz. bunun denenmesini de isterim çünkü ben barış'ı sağ kanatta daha çok beğeniyorum. singo-barış sağ kanadı da harika olur.
hadi kardeşim alacaksanız alın 10 gündür her gün yazılıyor bir adamı getiremediniz.
Olur bu cocuktan.
iş yapar gibi bu arkadaş.
Satın alma opsiyonu var mı bunun?
2 gol attı bugün.
helal olsun.
helal olsun.
demek ki barış alper şut da çekebilse çok başka bir şey olacakmış. ama kader işte allah diş verince tırnak vermiyor.
bu performansını devam ettirirse bonservisi alınması gerekli.
bu performansını devam ettirirse bonservisi alınması gerekli.
Tilki gibi bir şey lan bu
Mesela atletico maçında son dakikada eren nasıl salaklandı galibiyet gitti bu salaklanmaz basar geçer.
Mesela atletico maçında son dakikada eren nasıl salaklandı galibiyet gitti bu salaklanmaz basar geçer.
Hakkında niye bu kadar az entry var şaşırdığım oyuncu.
samsak döveci .
ikinci yarıda da böyle oynarsa cl'de haftanın 11'ine seçilir.
parmağımı koptu ne oldu yav.
Reklam panolarına çarpıp sakatlandı. Ne oldu bu kadar acaba durum ciddi gibi. inşallah önemli değildir. Evet.
Parmağı koptu haberleri var.
Ne diyorsunuz olum siz?
Ne diyorsunuz olum siz?
Torrik denen gavat kadar karaktersiz değildir. Sakatlığına üzüldüm. Geçmiş olsun!
galatasaray'ı çekemeyen hazımsız kuduruklara kötü haber. ameliyat çok iyi geçmiş, aslan parçasının keyfi yerinde.
görsel
görsel
Çok korkuttun bizi kardeşim. Neyse ki emin ellerdesin. Allah seni sevdiklerine bağışlasın dün o sahneyi görünce tansiyonum düştü ve gözüme perde indi. Maçı o dakikadan sonra izleyemedim. Gerçekten fenalaştım.
gs'deki en verimli maçını oynadı.
okan buruk bu adama hak ettiği değeri vermiyor. dün oyuna bir girdi maçın kaderi değişti. girmese biz maç sonuna kadar barış yunus sallai jakobs paslaşması izleyip şu an acaba kasımpaşa'yı yenebilir miyiz diye analiz kasıyorduk.
bence lang'ın en önemli özelliği, daha doğrusu kadronun geri kalanından en önemli farkı, gerginlik altında bile sakinliğini koruması. ve evet, bonservisi alınmalı.
bence lang'ın en önemli özelliği, daha doğrusu kadronun geri kalanından en önemli farkı, gerginlik altında bile sakinliğini koruması. ve evet, bonservisi alınmalı.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar