bugün
- yazma diyince yazmayan erkek4
- 2026 dünya kupası finalini kim oynar4
- bugün de meme atan olmaması12
- ideal sevgilinin en önemli özelliği10
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle21
- gelmiş geçmiş en iyi müzik klibi4
- anın görüntüsü15
- beyaz otomobil satın almak10
- iş kadını yazarlar6
- gocu bey meh meh bey birader4
- clydeless bonnie3
- meloş nerede sorunsalı5
- uludağ sözlük'ün instagram'a dönmesi5
- kadın motorcunun yol kesip sürücüye saldırması4
- her başarılı erkeğin altında bir kadın yatıyor2
- artık ulu sözlüğümüze fotoğraf atılabilmesi4
- ev kredisi çeken asgari ücretli3
- engellediğim yuzır başlığıma yazmasın3
- ege waw3
- eğilirken eliyle göğüs dekoltesini kapatan kız12
- 22 haziran 2026 uruguay yeşil burun adaları maçı6
- çok tanrılı dinlerde somut delil yokluğu6
- yetersizim diyerek istifa etmek3
- hoşgeldin pazartesi7
- ilişkilerde yapılan en büyük hatalar6
- arkadaşlar çorba içiyorum2
- bay melahel d erectotales2
- bully2
- sevgiliye en güzel hitap şekli4
- ibrahim hacıosmanoğlu5
- 2026 dünya kupasında tutulan takım5
- krista allen2
- 2026 dünya kupası17
- ilk buluşmada sevgilisine mangal yakan erkek4
- yaşlılığınız için insan biriktirin10
- park etmek sanatı4
- paris te son tango5
- pazar günü aktiviteleri4
- göğsüne dilan polat yazdıran başörtülü bacı8
- ikinci el elbise giymek2
- nervio'nun memleketi3
- kemal kılıçdaroğlu9
- idolün ünlünün bokunu yer misin4
- düşün ki o bunu okuyor4
- sol tarafın inzal olması3
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj7
- lahmacunu elle yiyen kız18
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı47
- ulan orospu seni rüyamda bile görmedim3
- amy adams2
Napolinin PSV’den kadrosuna kattığı futbolcu.
dimarzio yazdı. kiralık olarak geliyormuş. hayırlısı.
bizim kanat oyuncusuna ihtiyacımız var mı? barış, yunus, sane varken gereksiz gelebilir ama bu oyuncular inişli çıkışlı performans sergiliyorlar ve yedekleri yok. takımın alternatiflerinin çoğalması gerekiyordu. iyi olacak inşallah.
bizim kanat oyuncusuna ihtiyacımız var mı? barış, yunus, sane varken gereksiz gelebilir ama bu oyuncular inişli çıkışlı performans sergiliyorlar ve yedekleri yok. takımın alternatiflerinin çoğalması gerekiyordu. iyi olacak inşallah.
yeni mertens falan diyorlar ama kariyerine baktım %70 sol kanat, %20-25 ofansif orta saha, nadiren sağ kanat oynamış. aslında barış alper yılmaz'a daha yakın bir profil. barış'a göre ayağı daha düzgün ve oyun zekası yüksek olabilir tabi.
lang gelirse, solda oynar, barış alper'i sağ kanat, sane'yi 10 numara mevkiide izleyebiliriz. bunun denenmesini de isterim çünkü ben barış'ı sağ kanatta daha çok beğeniyorum. singo-barış sağ kanadı da harika olur.
hadi kardeşim alacaksanız alın 10 gündür her gün yazılıyor bir adamı getiremediniz.
lang gelirse, solda oynar, barış alper'i sağ kanat, sane'yi 10 numara mevkiide izleyebiliriz. bunun denenmesini de isterim çünkü ben barış'ı sağ kanatta daha çok beğeniyorum. singo-barış sağ kanadı da harika olur.
hadi kardeşim alacaksanız alın 10 gündür her gün yazılıyor bir adamı getiremediniz.
Olur bu cocuktan.
iş yapar gibi bu arkadaş.
Satın alma opsiyonu var mı bunun?
2 gol attı bugün.
helal olsun.
helal olsun.
demek ki barış alper şut da çekebilse çok başka bir şey olacakmış. ama kader işte allah diş verince tırnak vermiyor.
bu performansını devam ettirirse bonservisi alınması gerekli.
bu performansını devam ettirirse bonservisi alınması gerekli.
Tilki gibi bir şey lan bu
Mesela atletico maçında son dakikada eren nasıl salaklandı galibiyet gitti bu salaklanmaz basar geçer.
Mesela atletico maçında son dakikada eren nasıl salaklandı galibiyet gitti bu salaklanmaz basar geçer.
Hakkında niye bu kadar az entry var şaşırdığım oyuncu.
samsak döveci .
ikinci yarıda da böyle oynarsa cl'de haftanın 11'ine seçilir.
parmağımı koptu ne oldu yav.
Reklam panolarına çarpıp sakatlandı. Ne oldu bu kadar acaba durum ciddi gibi. inşallah önemli değildir. Evet.
Parmağı koptu haberleri var.
Ne diyorsunuz olum siz?
Ne diyorsunuz olum siz?
Torrik denen gavat kadar karaktersiz değildir. Sakatlığına üzüldüm. Geçmiş olsun!
galatasaray'ı çekemeyen hazımsız kuduruklara kötü haber. ameliyat çok iyi geçmiş, aslan parçasının keyfi yerinde.
görsel
görsel
Çok korkuttun bizi kardeşim. Neyse ki emin ellerdesin. Allah seni sevdiklerine bağışlasın dün o sahneyi görünce tansiyonum düştü ve gözüme perde indi. Maçı o dakikadan sonra izleyemedim. Gerçekten fenalaştım.
gs'deki en verimli maçını oynadı.
okan buruk bu adama hak ettiği değeri vermiyor. dün oyuna bir girdi maçın kaderi değişti. girmese biz maç sonuna kadar barış yunus sallai jakobs paslaşması izleyip şu an acaba kasımpaşa'yı yenebilir miyiz diye analiz kasıyorduk.
bence lang'ın en önemli özelliği, daha doğrusu kadronun geri kalanından en önemli farkı, gerginlik altında bile sakinliğini koruması. ve evet, bonservisi alınmalı.
bence lang'ın en önemli özelliği, daha doğrusu kadronun geri kalanından en önemli farkı, gerginlik altında bile sakinliğini koruması. ve evet, bonservisi alınmalı.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar