bugün
- sözlüğe elini atan erkeğin namusu25
- dövme yaptıran erkeklerin genelde gay olması9
- regl ağrısı çeken sevgiliye yapılacaklar6
- uzun saçlı küpeli dövmeli hukuk okuyan erkek5
- bugün elini paylaşan yarın neresini paylaşır8
- boyumun 2 cm kısalması21
- uyudun mu mesajı4
- dövmeli küpeli bi erkeği damat getirmek9
- sözlük yazarlarına güvenmek13
- küpe takan adama kız vermem diyen baba4
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı23
- sözlüğe bir daha gelinse alınacak nickler7
- otelde sevişmek8
- kocanızın kulağını deldirir misiniz4
- geçmişe takılıp kalmak4
- teoman'ın 60 yaşına girmesi6
- kulak memesi delik bir erkeği ciddiye almak4
- fazla samimiyet6
- türk erkeğinde olması gereken meziyetler18
- her şeyin mizahı yapılmalı mı14
- kendi değerimizi biz mi belirleriz başkaları mı13
- ilk türettigim sözcük4
- 64 5 yaşında yks'ye hazırlanmak2
- sözlükte elini paylaşan erkekle ciddi düşünmek2
- bilinçaltı internet ve yapay zeka etkileşimi6
- nev10
- sözlüğe elini ayağını atan tipler3
- chatgpt'ye kötü özelliklerimi söyle demek7
- mal mıyım sorunsalı13
- karınız için çamaşırları elinizde yıkar mısınız8
- iphone 18 pro max için neyinizi verirdiniz10
- hiçbir zaman gönlü alınan biri olmamak4
- küt saçlı hatun12
- fazla düşünceli olmak4
- kiraz cicegi kolonyasi41
- gece gece gelen kaşarlı sucuklu tost kokusu3
- arkadaşlar bakar mısınız6
- midye tava4
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri11
- arkadaşlar hoşçakalın sizi terk ediyorum2
- sözlük kızlarının meme savaşı7
- afet hoca geliyo afet hoca geliyo ihihihi6
- beni sevdiniz mi4
- elidor3
- 65 yaş üstü yazarlar3
- sözlük yazarlarının doğum tarihleri3
- didem madak2
- sözlük yazarlarının saatleri8
- online listesi7
- ona bir şey söyle8
bol bol dağı olan derenin içinde bi şehirdir. turst geliyor diye dağın başına havalanı yaptırdılar aksarayın neyi var da oraya yapmadınız dümdüz ova harike bi il nevşehirin peribacalarından neyi var amk..
iç anadolulu oluşumdan mı yoksa gerçekten güzel olduğu için mi bilmiyorum fakat sevdiğim şehir. uçhisar’daki mağara hoteller ve şarapları çok güzel.
(bkz: Güzel atlar diyarı).
il merkezi bildiğiniz köydür.
kesinlikle gezilip görülmesi gereken nadide şehirlerden birisi.
şehirdir.
güzel atlar diyarı diyorarda geçmiş senelerde o çevrelerden bi kaç tanıdığım oldu hiç attan bahsetmedilerdi.
bilmiyorum artık.
güzel atlar diyarı diyorarda geçmiş senelerde o çevrelerden bi kaç tanıdığım oldu hiç attan bahsetmedilerdi.
bilmiyorum artık.
Peri bacalarının olduğu güzel bir ilimizdir. Bir keresinde gitmiştik ve çok eğlenmiştim.
merkezi çekilmez.
Niğde merkez çok daha iyidir.
ama peri bacaları ve Kapadokya gerçekten görülmesi gereken yerler.
Niğde merkez çok daha iyidir.
ama peri bacaları ve Kapadokya gerçekten görülmesi gereken yerler.
kadıköy'e köy diyenlerin şehir ismini yakıştırdığı yer.
Ne zaman kendilerini görsem ya da duysam Davutoğlu'nun "bizim en yeni şehrimiz nevşehir, yani adıyla" demesi, ardından Burkina Faso Dışişleri bakanının bu soğuk espri sonucu bayılması montajı aklıma gelir.
Japonların ülkemizde en sevdiği şehirdir.
kapadokya'nın bağlı olduğu mistik bir şehir.
türkiye'nin iç anadolu bölgesinde bulunan bir şehir.
belediye başkanı ak partili rasim arı.
ilçeleri güzel ama kendisi leş bir şehir.
ilçeleri güzel ama merkezini sevemedim.
Niğde, Kırşehir, Aksaray iyidir buradan..
modern sanılan Yozgat..
Niğde, Kırşehir, Aksaray iyidir buradan..
modern sanılan Yozgat..
dört gün boyunca karış karış gezme fırsatım oldu. tüm ilçelerini gezdim, orada işletmeci olan arkadaşın neredeyse hepsinde bir işi vardı ve günde iki kez gittiğim yerler bile oldu. tespitlerimi de buna göre yapacağım.
halkının gözü inanılmaz derecede açılmış, bir köy evinin önüne koyduğu dondurma dolabından sattığı kilosu 30 tl olan seri üretim dondurmamsı şeyi külahta 20 tl ye satıyor abiler. şehirde canımız simit çekti ve maalesef koca şehirde bir tane simit bulamadık ve meğerse burada simit satılmazmış. yaz aylarında fiyatların bu denli tavan yaptığı başka bir iç anadolu şehri/kasabası tanımıyorum. esnaflık yaptığını zanneden güruh kaldırmış bekliyor, kime denk gelirse saplıyor. belediyeye de iki çift sözüm var. balonları seyretmek için erken saatte gittiğiniz tepenin girişine görevli koymuşlar, gelenden geçenden belediye adına para kesiyor. yani etrafı seyredeceğiniz zeminine zahmet edşp mucur bile dökmedikleri dağa girmek için para ödüyorsunuz. tamam bir bedel ödeyelim ama minnak da olsa bir hizmet de alalım değil mi? ya bir iki tuvalet yap, yalandan iki otopark yap, zemine mucur dök ... yap yani bir şeyler.
tarihi mirası paraya çevirmeyi bilmiş bir kitle.
halkının gözü inanılmaz derecede açılmış, bir köy evinin önüne koyduğu dondurma dolabından sattığı kilosu 30 tl olan seri üretim dondurmamsı şeyi külahta 20 tl ye satıyor abiler. şehirde canımız simit çekti ve maalesef koca şehirde bir tane simit bulamadık ve meğerse burada simit satılmazmış. yaz aylarında fiyatların bu denli tavan yaptığı başka bir iç anadolu şehri/kasabası tanımıyorum. esnaflık yaptığını zanneden güruh kaldırmış bekliyor, kime denk gelirse saplıyor. belediyeye de iki çift sözüm var. balonları seyretmek için erken saatte gittiğiniz tepenin girişine görevli koymuşlar, gelenden geçenden belediye adına para kesiyor. yani etrafı seyredeceğiniz zeminine zahmet edşp mucur bile dökmedikleri dağa girmek için para ödüyorsunuz. tamam bir bedel ödeyelim ama minnak da olsa bir hizmet de alalım değil mi? ya bir iki tuvalet yap, yalandan iki otopark yap, zemine mucur dök ... yap yani bir şeyler.
tarihi mirası paraya çevirmeyi bilmiş bir kitle.
memleketim.
new york'un karşılığ olan "yenişehir"'in farsça "nev" önekini alarak kırma olmuştur.
Hayran kaldığım güzel bir şehir.
new york kentinin türkçe karşılığıdır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar