bugün

entry'ler (4571)

her sabah simit poğaça ile kahvaltı yapan insan

iş hayatı ne yazık ki bu sağlıksız beslenmeyi de beraberinde getiriyor. Ben sabah 05.00'de kalkıyorum, o saatte istesemde evde kahvaltı yapamam. aç karınina sigara, kahve yapıp çıkıyorum. durağa gelince de klasik boyoz yumurta ikilisi, yapacak pek bisey yok.

apo asılsın mı asılmasın mı

Siyasiler refaranduma götürsünler sonucu hep beraber görelim.

avrupa birliği

Bütün siyasiler bizim girmemizin yalandan ibaret olduğunu biliyordu. işlerine gelen yasalari, ki bunu en çok akp yaptı ab istiyor diye çıkarttı sonuç sıfır.

lahmacunu elle yiyen kız

Ayağı ile yiyen kızdan ibret almalı görgüsüz, nezaketsiz.

yazarların en sevdiği meyve

Yaz mevsimini sevmesem de, yaz meyvelerinin hepsini severim.

mercedes 302

Hele el frenleri yok mu, cart curt diye 4 veya 5 kez indirip kaldirirlardi.

asosyal olmanın sebepleri

Ben insan sevmiyorum tek sebebi bu. sizi de sevmiyorum amk swh.

yaşlılığınız için insan biriktirin

Bence mümkünse para biriktirin. yaşlı musterilerimden biliyorum, sözleri sadece paralarına geçiyor.

ciddi ilişki istemiyorum takılalım diyen kadın

Bu devirde kim ciddi ilişki istiyor zaten, herkes vurup geçiyor.

termodinamiğin ikinci kanununu silkmek

Kafir doğru ama eksik söylemiş, evet düzensizlik hep artma eğiliminde, yani entropi denen şey. Ancak düzeni entropi'nin yikiciligindan koruyan ilahi bir güç var, yüce allah. işte bunu da diyeydi, Kafir adına eyi olurdu.

kezo ile ilk buluşmada cümleye kısa 1 ara vermek

Peki kezo bunu anlayabilecek mi??.

maasların anormal yuksek olması

Akp emekli ve asgari ücretli hariç, kendi memurlarının maaşlarını güncelledi. Bir emekli olarak, 25 yıl bu devlete prim ödedim. bana verdiği emekli maaşı 20 bin lira, o'da hazine yardımı sacmaligiyla. hazine yardımı da olmasa verdiği maas 14.800 tl. bugün için kesilen en düşük ssk primi, 12.500 tl garabete bakar mısınız. Velhasıl akp'ye hiçbir zaman oy vermedim, çalınan hakkım haram zehir zıkkım olsun.

sosyal medya

insanlar sırf onun için geziyor, giyiniyor vb. Yazık.

nuh tufanı olayı gerçek midir

Allah söylüyorsa, şeksiz şüphesiz gerçektir burası tartışmasız. Din alimleri ve bilim insanlarının tartıştığı, fikir yürüttüğü konu belli bir coğrafyada mı, yoksa küresel mi yaşandığı noktasında.

ölme enerjisi

Bazı vakalarda çok yüksek olur.

barajların üstünü naylon muşambayla örtmek

Yıllar önce karikatür dergilerinin birinde "zihni sinir projeleri" vardı, bu da onun projelerinden biri sanırım.

kezolarda vasıfsız histeri

Ne olacak mrerecto'nun kezolarla imtihanı swh.

iyi bir insan olmanın sadece kaybettirmesi

iyiliği sırf Allah'ın rızasını gözeterek yaparsan, asla kaybetmezsin. Birilerinin takdirini kazanmak için yaparsan, insanoğlu nankördür kaybetmeye mahkumsun.

risale-i nur

Halkın dininden ne kadar kopuk ve bihaber olduğunun vesikasi bir zirvaliğın adıdır.

türkiye'nin asla düzelemeyecek olmasının sebebi

Hüseyin nihal atsız, 1972'de ötüken dergisinde bu gerçeği şu sert sözlerle yüzümüze vurmustu, "Bu memleket geri zekâlılarla, delilerle, ruh hastalarıyla doludur." Başka neden aramaya gerek yok.
© copyright 2005 - 2026