bugün

entry'ler (3106)

ülkenin her şehrinde üniversite olması

Nicelik mi, nitelik mi?. Hükumet niceligi tercih etmiştir, sonucu ortada.

şişman kızların ortak özellikleri

Çoğu erkeğin, dünya ahiret bacısı olmaları, en belirgin ozellikleridir

ansızın gelen benim burada ne işim var hissi

Bornova'ya ne zaman gelsem, nefretle söylediğim söz.

ekrem imamoğlu vs mansur yavaş

Biri aşırı hırslı ve ukala. diğeri mülayim etliye, sütlüye pek karışmayan.

müslümanlar kardeştir

Teoride öyledir, pratikte işler değişir.

tayt

Dolgun olanlari dehşet saçıyor. loplar, top gibi hareket ediyor bir gün trafikte kaza yaparsam, haklarinda şikayetçi olacağım.

kendine çok acımasız konuşmak

Kendinde bu acımasız konuşmaya ileri, geri konuşarak cevap verirse, sıkıntı büyük olur.

tüm şarkıları birbirine benzeyen şarkıcılar

Mustafa ceceli.

evet nazilli belki beni hatırlatır

Çocukluğumun geçtiği, aydın ilinin büyük ve güzel ilçesi. ilkokul 2.sinifa kadar okuduğum ve 80 darbesine, çocuk aklımla şahit olduğum ilçe. Bi'de aklimda kalan, dehşet sicagi ve cocukluk aşkım meltem. Meltem ile yıllar sonra, izmir'de buluştuk. alsancak'ta mankenlik ajansı açmıştı. sonra hiç beklenmedik bir an da, beyin tümörüne yakalanıp vefat etmişti, allah rahmet eylesin.

alsancak ta saatlerce dolaşmak

Alsancak zaman kaybıdır. ozellikle yazın, inciralti ve sahilevleri favori gezi, restorant ve Cafe için idealdir.

sözlükten biriyle buluşmak

Mezuza ile buluştuk. son ana kadar, onun kız olabileceği umudumu korudum. sonu malumunuz, yigidolar gavesinde çay höpürdettik.

23 ile 9 arası gece vardiyasında çalışmak

Tek soyleyebilecegim şey, sosyal hayatı bitirmesi. Hele evliyseniz sıkıntı büyük olur.

iphone 14 ün dolar bazında en pahalı olduğu ülke

Sıfır alınan tüm mallar da, fahiş vergi var. Bir araba kendine, bir araba hükumete. bir telefon kendine, bir telefon hükumete paylaşmayı öğrenin biraz.

nickten kişilik tahlili yapmak

Taksicilerle arasinda nahoş olaylar yaşanmış bir yazar.

beton baris

Sorunlarini halledip tekrar yazilarini, gülerek ve keyifle okumak istedigim, sevdiğim bir kardeşimiz.

nickten kişilik tahlili yapmak

Kinayeyi seviyor olmalı nick'i kinaye içerikli.

herkes bana aşık herkes beni istiyor hepsi peşimde

Bir kezo hezeyanidir.

yapmadığınız için övündüğünüz şeyler

Ahlaksizligin her türlüsünü.

uzun kızlar ayakta kısa kızlar yatakta iyidir

Uzun, kısa farketmez dolgun olanlari, çekinmeden eqlesin swh.

çay içmeden yaşayabilmek

Günde 15 bardak çay içen bir tiryaki için, imkansiz bir şey. içkiye, sigaraya zararlı ayağına fahiş zamlar yapiyorlar. hadi neyse deyip geçiyoruz, çaydan ne istediniz onu da mi içmeyelim?.