bugün

entry'ler (4616)

çalışmadan para kazanmak

Ben çalışmadan kazanıyorum. 23.552 tl emekli mayışım var ve bu mayış, her ay hesabıma yatıyor. swh.

yazarlarda bana laf sokuldu mu paranoyası

Herkesin aynı fikirde olması imkansız, o yüzden laf sokulması sorun değil. Tabii burada asıl olması gereken, karşı tarafa laf sokma ihtiyacı hissetmeden kendi fikrini yazmaktir.

bir kadın için yapılabilecek en büyük fedakarlık

Onu yarı yolda birakmamaktir.

karı kıza para yedirir misiniz

Öncelikle şu ayrımı iyi yapmak lazım. Bir kız veya kadınla bir yerlerde bir şey yemek, içmek ona para yedirmek anlamına gelmez. Bu sosyal bir aktivitedir birlikte eglenmektir. Para yedirme konusu onun kredi kartı borcunu ödersen, ev kirasını ödersen vb. işte o zaman para yedirmiş olursun.

uğruna kavga edilmesini isteyen türk kızı

Kesin kezbandir başka izahı olamaz.

saygıyı mı yoksa sevgiyi mi istersin

Saygıyı tercih ederim çünkü sevgi beraberinde suistimalleri de getirir.

her şeye sahip insan mutsuzluğu

Bir gerçektir. insan her şeye sahip olunca, çok mutlu olacağına inanır. bu sadece bir illüzyondur. insan fıtratı gereği sonsuzlugu arzular. Her şeye sahip olunsa bile ya sağlık sorunları, ya yaşlılık buna çelme takar. insan gerçek ve sonsuz mutluluğu arıyorsa, gideceği ve sığınacağı tek adres, kişinin ve alemlerin rabbi olan yüce allah'tır.

evliliğin anlamı

Dini bağlamda bakarsak, meşru bir ilişki nesep bozulmaz. Sosyal açıdan bakarsak, eskiden daha fazlaydı ama şimdi kısmen de olsa bir saygınlık. ilişki anlamında bakarsak, bir süre sonra bitsede gitsek deyipte, bir türlü gidememek.

yazarların bu seneki tatil yeri tercihi

Fethiye'den dün döndük, 4 günlük tatilin sonunda gozlemlerime göre, esnaf fiyat anlamında kendine biraz çeki düzen vermiş. yeme, içme fiyatlari geri çekilmiş makul seviyelere gelmiş. mesela levrek veya cipura, yanında 8 çeşit meze iki kişi 1250 tl. Köfte porsiyon 400 tl yani iki kişi ortalama, bin veya bin besyuz tl'ye kalkabiliyorsun. Pahalı olan plajlarda hala şemsiye ücretleri 1500 tl.

türkiye türklerin ve kendini türk hissedenleridir

Türklüğü bence fazla abartmamak lazım. son 24 yıldır ne rezillikler yaşandı, sadece seyrettik.

haşlanmış kurbağa sendromu

Akp 24 yıldır, mhp'de son 10 yıldır bu bilimsel gerçeği başarıyla uyguladı.

zafer ve iyi partinin ortak adayı mansur yavaş

Mansur yavaş'ı çoğu insan çok beğeniyor. devlet adamı duruşu vb. Ancak, mansur yavaş elini taşın altına koymaktan çekiniyor gibi. bu durum eksi hanesine yazılıyor, biraz daha atak ve bıçkın olmalı zira ortalık çakallarla, sırtlanlarla dolu.

ihtiyar yazar

Bizi elestirenler sizin emekli mayışıniz var mı oğlum, yok!. Bizi kıskanüyürler canım swh.

memurların 4 gün mesai 3 gün tatil istemesi

Bence hiç mesaiye gelmesinler. devlet bu enayi milletten topladığı vergilerden bu asalak takımının maaşını, direkt hesaplarina yatırsın. Yok bunlar para çekmeye bankamatige gitmeye de erinir şimdi ama yapacak bisey yok swh.

yaz yemekleri

Yaz yemekleri güzeldir ama sıcaktan yiyemiyoruz ki.

taksici muhabbeti

Benim için tersi geçerli. müşterinin boş muhabbetine hiç katlanamam. Yok nerelisin, yok işler nasıl, durak neresi ne yapacaksın amk! gidecegin yeri söyle ve çeneni kapa!. Bu şekilde bozduğum çok müşteri vardır. Hatta birinin o kadar zoruna gitmiş ki, bana kaba davrandı diye cimer'e şikayet etmiş. geldi trafik zabita evraklarımı istedi, ben de kendi açımdan olayı anlattim, olur böyle şeyler dedi ve gitti.

şükürcülük

Bazen Yanlış kullanılır. mesela adamın üç kuruş paraya emeği sömürülüyor, adam hakkını arayacağına buna da şükür, bunu da bulamayan var diyor. Bu örnekleri çoğaltmak mümkün, hak aramak şükürsüzlük değildir vesselam.

aylık 517 bin tl iyi para mıdır sorunsalı

Kira ve borç da olsa iyi paradır, sorunları çözer.

işe evden yemek götürmek

Ortam uygunsa hem daha ekonomik, hem daha sağlıklıdır.

ölüm

Hakkındaki görüşler inançlara göre değişiklik gösterir. Biz Müslümanlar için yüce Allah'a kavuşmanın, ilk ve kaçınılmaz adimidir.
© copyright 2005 - 2026