bugün

Hayatımın hiçbir döneminde doğurmayı düşünmüyorum teşekkürlerxjxndd.

Canabar: gezelim tabi karın ve kırıkların yanlış anlamayacaksasjdj.
Yalnız canabar kız diyim yani.
iyi ki 2 kez evlenip boşandığımızı söyledik bu kıza da ya. Hep yüzümüze vuruyor.
Yahu her ay yumurtluyorsun boşa gitmesin. Kih kih

Hem sayın cumhurbaşkanımız 4 çocuk istiyor.
görsel
Hadi yallah kardeşim ya.
Huh sen başkalarının çocunu sevmeye devam et o zaman. Kedi annesi.
görsel
Tmm.
ben içerdeyken bi kere arayıp sormadı aq.
Hahaha öyle bir olacan kiii, hem de 3 tane.
Boy boy inşallah. O gün dersin Bi fotokopici abi vardı demişti.
True inan içerde olduğundan bile haberim yoktu.

Foto erkek 3 çocuğum var zaten sen takılma başkalarına bu kadar hadi abi işine bak kopi çekmeye devam.
bana kırgın olduğu için üzüldüğüm yazar.
galiba üzerine fazla gittim.
pardon.
allah tuttumuz oruçları kabul etsin.
selam ve dua ile.
Nervin hanımın 3 cocogu mu var
Üç cocuktan sonra nasil boşanmaya cesaret ettin vay be.
yok be tayyip beycim nervio'nun kedileri var 3 tane, onları evlatları sanıyor. halbuki üvey evlat onlar.
Nervio hanımefendiciğimle uğraşmayın, o sözlüğümüzün son dişi kalmış üyesi. Ne mutlu hala dişi kalabilenlere, selam olsun..
Neden smart casual? Sen ne iş yapıyordun kanki ki, sürekli blazer’lar falan? Anlatsana biraz şapşik…
Fahri doktorluk ünvanı vermek istiyorum kendisine.
Hak ediyor.
Ver ver bekliyorum sonra engellersin yineskdkd.
Naber plastik cerraaam. Mı diyelim.
sözlüğün sayısı az güzel kızlarından biri olan yazar.
ama bu ne kindarlıktır, aman allahım!
bir şaka yapmak istedik olmadı, defalarca özür diledim, özelden de.hala bana düşman gibi.
Nervio hanımcığımın kendisi de nahif olduğu için nahiflikten hoşlanır bunu bilmen lazım nihoş. Nahif insanların güvenleri kırılırsa biter.
Şimdi baktım ben mi yanlış hatırlıyorum ne mesaj atmışsın diye.

……. Uyarılar geldi sildim yazdığı mesajı..

Yazdığı mesaj bu arkadaşlar. Sonrasında da tekrar sözlükte benzer bir başlık açtı.
Hiç kindar bir insan olmadım ama sapık,ruh hastası ve sen gibi şiddet eğilimi olanları kolay kolay unutamıyorum.

Bir de sözlük kızlarını surlardan atmak üzerine başlık açan biri vardı sanırım nick değiştirdi o ve sen ikiniz beni bu sözlükte çok sinirlendirdiniz.
neyse sana derim ki benim entrylerimi bilen bilir. yıllardır çeşitli nicklerde yazarım belki on bin entry yazmışımdır. bir bak ne şiddet eğiliminden bahsediyorsun sen yahu?

bak insanları kızdırma sinir etmek gibi bir hıyum var ama şiddete eğilim deyip durma günahıma girersin nerviocum.

bak şurada da yazmışım.
https://www.uludagsozluk.com/e/47409539/
--spoiler--
özel mesaj paylaşmış. yapma.
--spoiler--

paylaşsın abi kötü niyetli değil o, canı sağolsun onun hatalarını görmeyiz biz.
görsel
Fotoğrafıni bile gormedigin birine güzel demek büyük bi duygusallik gerektirir. Guzel kızın burada ne işi var merak ediyorum. Buraya 5 dk bile vakit ayırmaz. Talih, kader, karma bir şekilde buradan uzak tutar yani. Bundan dolayi esnaf bir erkek adlı yazarın boşuna vicdan azabı yaptığı yazar. Sen hatirlatmasan zaten unutur ileride.