bugün
- memesini küçülten kadına kocasının sitem etmesi7
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle41
- yazlıkçı teyzeler3
- hem ahmet kayacı hem atatürkçü olmak13
- ispanyolca seviyesini bir cümle ile belli etmek2
- nikol paşinyan'ın seçim videoları2
- masumiyet körlüğü5
- bu ülkede pezevenkler kemalisttir28
- gece yıldızları izlemek5
- bebe aspirin in tadını çok ama çok özlemek2
- sözlüğe yeni gelmiş numarası yapan eski yazar4
- nasıl bir kadınla evlenilmeli7
- laikliğin halka sorulmadan getirilmesi28
- pokemon crystal2
- dünyanın sonu3
- soul calibur2
- leonard cohen2
- uysaljakoben23
- ıssız adaya düşmek3
- kendini dinlemek5
- michael jackson's moonwalker2
- faizin olduğu yerde bereket olmaz5
- katatespizartmasi9
- memelerde estetik algısının dönüşümü5
- özel'in talebiyle zeyrek'e 950 bin euro verdim15
- özgür özel mallığı6
- sizleri seviyorum çiçeklerim6
- evlilik masrafları17
- kendi değerini başkalarının gözünden ölçen insan10
- galerinizde bulunan en saçma fotoğraf6
- kadınların aradığı erkek modeli11
- blok33
- mokv geldi mi8
- penis deliğinden içeri giren kene10
- gitme isteği3
- aşkın matematiği3
- murat soner2
- karton toplayan prenses ve yedi penisler7
- aleyna tilki3
- arda güler5
- bu dünyaya çocuk getirmek17
- sucsuz yere hapis yatmak4
- bir hatunu kıvama getirip yatağa atmak8
- mesai bittiği gibi çıkmanın ayıp sayılması9
- rümeysa eker6
- 5 haziran 2026 san marino bangladeş maçı5
- köpeklerde doğurganlık yaşı biter mi3
- mavi saçlı kız3
- göt deliği yalatmak11
- gül gibi kız olma kriterleri9
(bkz: sahil kasabası)
Mutlu olmanin iki yolu vardir...
Ya isteklerimizi azaltmak.
Ya da olanaklarimizi artirmak.
Ya isteklerimizi azaltmak.
Ya da olanaklarimizi artirmak.
issiz bir adaya dussem gormek isteyecegim son sey bir yahudi olurdu.
duserse orda onun kafasini kirar mutlu olurdum.
duserse orda onun kafasini kirar mutlu olurdum.
Hani, lisedesindir, evdekilerden gizli bir haltlar karıştırmaya çıkmışsındır, çok heyecanlı ve güzel anlar yaşamaktasındır ama böyle içinde bir yerlerde hep bir huzursuzluk.
Ya da arkadaşlarınla takılmaktasındır, bir yerlerde bir şeyler yapıyorsundur, kahkahalar havada uçuşuyorken birden kendine dışarıdan bir göz gibi bakarsın havalanıp; eve yalnız döneceğini unutmuş gibi "ne güzel lan, eğleniyorum, dostlarlayım" falan dersin ama böyle içinde bir yerlerde hep bir huzursuzluk.
Hani, kırk yılda bir çıkacak bir şansı yakalamışsındır, en sevdiğin şeyleri bir bir sıralamaktasındır hemen yapmak üzere, içinde bulunduğun boktan döneme denk gelmiş olmasını, hatta daha dün bu yüzden çok sevdiğin birini kırmış, dağıtmış olduğunu bir an unutuverirsin de gözlerin parlaya parlaya hayal kurmayı sürdürürsün ama böyle içinde bir yerlerde hep bir huzursuzluk.
Ya da çocuğunu iyi büyüttüğünü düşünmektesindir, her şeyi vermiş, yapmışsındır onun için, şimdi sırada ondan gelecek güzellikleri görmektedir sana göre, arada bir yaptığı hataların da ondan değil senden hiç değil, başkalarından kaynaklandığına inanmakta ve koltuğunda gururla yayılmaya devam etmektesindir ama böyle içinde bir yerlerde hep bir huzursuzluk.
Gibi gibi.
Örneği çok.
Herkeste, her birimizde, en az onlarca.
Huzursuzluk varsa, zerresi bile varsa, gerçek bir mutluluk yoktur orada.
Mutluluk huzurun olduğu yerde oluyor şu yaşamda gördüğüm kadarıyla.
Ya da arkadaşlarınla takılmaktasındır, bir yerlerde bir şeyler yapıyorsundur, kahkahalar havada uçuşuyorken birden kendine dışarıdan bir göz gibi bakarsın havalanıp; eve yalnız döneceğini unutmuş gibi "ne güzel lan, eğleniyorum, dostlarlayım" falan dersin ama böyle içinde bir yerlerde hep bir huzursuzluk.
Hani, kırk yılda bir çıkacak bir şansı yakalamışsındır, en sevdiğin şeyleri bir bir sıralamaktasındır hemen yapmak üzere, içinde bulunduğun boktan döneme denk gelmiş olmasını, hatta daha dün bu yüzden çok sevdiğin birini kırmış, dağıtmış olduğunu bir an unutuverirsin de gözlerin parlaya parlaya hayal kurmayı sürdürürsün ama böyle içinde bir yerlerde hep bir huzursuzluk.
Ya da çocuğunu iyi büyüttüğünü düşünmektesindir, her şeyi vermiş, yapmışsındır onun için, şimdi sırada ondan gelecek güzellikleri görmektedir sana göre, arada bir yaptığı hataların da ondan değil senden hiç değil, başkalarından kaynaklandığına inanmakta ve koltuğunda gururla yayılmaya devam etmektesindir ama böyle içinde bir yerlerde hep bir huzursuzluk.
Gibi gibi.
Örneği çok.
Herkeste, her birimizde, en az onlarca.
Huzursuzluk varsa, zerresi bile varsa, gerçek bir mutluluk yoktur orada.
Mutluluk huzurun olduğu yerde oluyor şu yaşamda gördüğüm kadarıyla.
insanın kendi sorunlarını kendisinin çözebilme sürecinin ta kendisidir, varılması gereken bir hedef değildir.
içimizde gizlidir. Çok sıcak günlerde zaman zaman esen bir rüzgar gibidir, arada gelir geçer ferahlık verir.
uzun süre çiş tutup yapmamız. kesinlikle bunun kadar mutluluk veren çok az şey var
“ mutluluk nasıl dayanıksız. “
görsel
Bedene ve ruha iyi gelen tüm olumlu hormonları aktif hale getiren şahane duygu durumu.
Tüm insanlığın emeklerinin tek sebebi bu değil mi, mutlu olmak...
Bedene ve ruha iyi gelen tüm olumlu hormonları aktif hale getiren şahane duygu durumu.
Tüm insanlığın emeklerinin tek sebebi bu değil mi, mutlu olmak...
Mutluluk Ender rastlanan bir ruh dinginliğidir.
Bazı kuralları vardır. Mutlu ederek mutlu olmayı abartmamak lüzum. Herkes şımarır...
güldüren paylasimlar.
“mutluluk” her şeyin sürekli yolunda olmasıyla ilgili değil gibi..
mutluluk bazen görmezden gelmeyi öğrenmekte; verdiğin kadarını alamayınca geri çekilmeyi bilmekte..
mutsuz musun?; geçecek.. mutsuzluk da dayanıksız, merak etme..
mutluluk bazen görmezden gelmeyi öğrenmekte; verdiğin kadarını alamayınca geri çekilmeyi bilmekte..
mutsuz musun?; geçecek.. mutsuzluk da dayanıksız, merak etme..
çok uzun zaman oldu hatırlamıyorum.
Size gülümseyen öğrenciler,değerini bilen aileniz ve sağlığınızın yerinde olmasıdır bana göre.
Mesut olma duygusu.
mutlu olup olmadığımızı düşünmediğimiz anların hepsidir.
açık eksi vermektir.
1,5 dana ciğer şiş yanında acılı şalgam.
sonrasın da devam eden sigara ve ardından devam eden maden suyu.
sonrasın da devam eden sigara ve ardından devam eden maden suyu.
daha ögrenemedik öyle şeyleri.
Küçük şeylerde aranması gereken, kişinin hayatındaki en önemli şeydir. Mutlu olmadıktan sonra hiçbir şey önemli değildir.
Mutlu olun, yoksa hayat hiç çekilmez.
Mutlu olun, yoksa hayat hiç çekilmez.
Az denemeyecek kadar yok, yok denemeyecek kadar hiç!
insanlığın icat etmesi gereken en büyük buluş.
Başkalarının mutluluğuyla mutluluk buldum hep, kiskanclik hic bir zaman gonlumun bir tarafinda yer etmedi şükür.Ne bileyim yırtık çoraplarımı saklamaya çalışırken altınlarını gösteren yengem,bulaşıkları sen yıka ben sevdiğimle buluşacağım diyen ablam,hayatı boyunca sevgi görmediğimi bile bile nasıl güzel sevildiğini anlatan arkadaşım,ben alın terimle bir şeyleri yapmaya çalışırken emek harcamadan torpille önüme geçen tanıdıklarım..Hiç birini kıskanmadım, hepsinin mutluluğu kendi mutluluğum olsaydı bu kadar sevindirmezdi beni. Ben yaradana güvendim, herkes kendi kalbinin ekmeğini yermiş. Belki bir şeylere sahip değilim ama bir şeylerin yokluğu beni mutsuz etmiyor. Hem her şeyin sahibine her an elimi açabiliyorken, her şeye sahip değil miyim ? O şahit üzülmüyorum, kıskanmıyorum da onlar adına mutluyum.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar