bugün
- uludağ sözlük ten faşizm'i söküp atacağız7
- aktroller4
- antipanik9
- gökçek ailesinin almanya daki milyonluk serveti6
- kara çarşaf giymek isteyen türkiyeye5
- sosyalist reisçi4
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları6
- bana bir latte lütfen diyen erkek4
- akp5
- türkiye20
- bir kıza sarılıp saçlarını koklamak3
- stella artois3
- bir bankta oturup banka oturanlara hikaye anlatmak3
- 1 saat içinde nihayet yedinci entryi girmek2
- sözlük yazarlarının saatleri6
- günün sözü22
- sovyetler birliği2
- yaşam enerjisi veren şeyler5
- ateistlerin yaşama amacı28
- japonca2
- game of thrones taki kel komplocu dayı2
- zorunlu eğitim18
- vapurla iskele arasına düşmek2
- simitlere marti atmak2
- karı kıza para yedirir misiniz8
- birader başlığına kızan yazarlar2
- sabahları nefret edilen şeyler16
- iletişim başkanlığı'nın türk dizileri toplantısı2
- sarapci koala69
- rafael leao24
- 29 ağustos 2026 galatasaray göztepe maçı4
- lokum gibi3
- sözlüğün en sevilen yazarı38
- galatasaray'ın çok ballı kura çekmesi23
- erkeklerin istediği tek şey17
- koala görünce eksiyi basmak7
- kendisine şiir yazılan kadın olmak ister miydiniz9
- ölümden sonra hiçlik ümidi2
- sarapci diye nick alan akpli17
- recep tayyip erdoğan23
- biraderlerin vurduyor olması12
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı50
- iş yerinde sözlükte takılmak15
- en son ne zaman namaz kıldın13
- gece araba sürerken dinlenecek şarkılar9
- mehmet ali alabora7
- biraderine de sana da yeter artık7
- fener balı15
- fenerbahçe vs galatasaray26
- karşı partiye oy veren arkadaşınıza küser misiniz13
15 temmuz 2012 tarihli manşeti "ithalat ambarı" şeklinde olan gazete.
16 temmuz 2012 tarihli manşeti "misyonerlik kumbarası" şeklinde olan gazete.
18 temmuz 2012 tarihli manşeti "affedilmez açık" şeklinde olan gazete.
23 temmuz 2012 tarihli manşeti "ayağa kalk arakan ağlıyor" şeklinde olan gazete.
25 temmuz 2012 tarihli manşeti "hani kardeştik" şeklinde olan gazete.
30 temmuz 2012 tarihli manşeti "ölümpiyat" şeklinde olan gazete.
2 ağustos 2012 tarihli manşeti "annelerimiz onurunu kaybetti" şeklinde olan gazete.
6 ağustos 2012 tarihli manşeti "mazlumların umudu zalimlerin korkusu" şeklinde olan gazete.
7 eylül 2012 tarihli manşeti "anadolu'nun gözyaşı dinmiyor" şeklinde olan gazete.
Milli Gazete, bodoslamadan The Cemaat'e saldırıyor.
http://galeri.uludagsozlu...om/r/milli-gazete-381562/
Manşet haberde cemaatin adı verilmedi, ama HOŞGÖRÜ ve DiYALOG diyen cemaat özellklerinin altı çizildi. Bu iki kavramın hangi cemaatin temel kavramları olduğunu herkes biliyor.
http://galeri.uludagsozlu...om/r/milli-gazete-381562/
Manşet haberde cemaatin adı verilmedi, ama HOŞGÖRÜ ve DiYALOG diyen cemaat özellklerinin altı çizildi. Bu iki kavramın hangi cemaatin temel kavramları olduğunu herkes biliyor.
Millete yalakalık etmeyen gerçekten anti emperyalist bir gazetedir.
24 haziran 2013 tarihli manşeti "lozan casusu" şeklinde olan gazete.
bugünkü baskısında arapça dilini de kullanmıştır.
http://www.gazeteoku.com/...illi-gazete-gazetesi.html
http://www.gazeteoku.com/...illi-gazete-gazetesi.html
tv uzantısı kanal 5 ile birliktr her gün israil ve filistin hakkında haber yapıp birçok konuyu saptıran gazetedir.
afganistan'daki taliban örgütü mensupları ülke polisiyle çatışmaya girmişler. bu haberde milli gazete taliban'dan ölenleri şehit statüsüne koymuştu.
ariel sharon'un ölümünü "...ve geberdi" manşetiyle yayımlayan gazete.
mehmet şevket eygi'nin yazar olduğu gazete..
milli görüş çizgisinin gazetesidir, eygi ile nasıl geçiniyorlar, şaşırtmaktadır..
milli görüş çizgisinin gazetesidir, eygi ile nasıl geçiniyorlar, şaşırtmaktadır..
Gençlerin imrendiği gazetedir.
gazeteymiş.
geçen yeğeni bakkala gönderdim. yeni yeni gitmeye başladı para üstü de kalıyor hevesli sıpa. gazete al gel dedim. "hangi marka" olsun dedi. güldüm. sözcü al dedim. yoksa dedi. hürriyet al o zaman dedim, o da yoksa milliyet al dedim çağrışım yaptı. yoksa tüp kafanın gazetesini al demem. gitti bu 15 dakika sonra geldi elinde milli gazete ile. reklamlarda görmüştüm ama hiç okumamıştım. baktım bir; safsata dolu. neyse cam silerim diye kenara koydum. baktım bir de dergisi var. derginin adı "milli çocuk". oha lan dedim yoksa. açtım baktım ki çocuk dergisi. velhasıl dini öğelerle dolu. e eleştirecek değiliz tabi normal, olabilir. şöyle bir göz attım karikatür var. oldum olası karikatüre meraklıyımdır gördüm mü dayanamam her türlü okurum. keloğlan ile papazın fotoroman gibi bir kaç sayfalık diyaloğu.
papaz keloğlana "keloğlan gördüklerine inanırsın da görmediğin bir allaha nasıl inanırsın diye başlayarak allah yok temalı bir kaç laf söylüyor. keloğlan da durur mu hiç yapıştırmış cevabı. * neyse: keloğlanda işte Allah'ın varlığını bir iki şeyle ispat ediyor.
asıl mesele şudur ki bir papazın allahın varlığını inkar eden bir ateist gibi gösterilmesidir. bu, içinde islam geçen bir din için ne büyük bir yalan ne büyük bir ayıptır.
allah ıslah etsin.
ha unutmadan. şu derginin adını da değiştirin arkadaş o ne öyle. illa gazete ismi ile uyumlu olmak zorunda değil ya.
buldum ya lan:
görsel
işte devamı yukarda anlattığım gibi.
geçen yeğeni bakkala gönderdim. yeni yeni gitmeye başladı para üstü de kalıyor hevesli sıpa. gazete al gel dedim. "hangi marka" olsun dedi. güldüm. sözcü al dedim. yoksa dedi. hürriyet al o zaman dedim, o da yoksa milliyet al dedim çağrışım yaptı. yoksa tüp kafanın gazetesini al demem. gitti bu 15 dakika sonra geldi elinde milli gazete ile. reklamlarda görmüştüm ama hiç okumamıştım. baktım bir; safsata dolu. neyse cam silerim diye kenara koydum. baktım bir de dergisi var. derginin adı "milli çocuk". oha lan dedim yoksa. açtım baktım ki çocuk dergisi. velhasıl dini öğelerle dolu. e eleştirecek değiliz tabi normal, olabilir. şöyle bir göz attım karikatür var. oldum olası karikatüre meraklıyımdır gördüm mü dayanamam her türlü okurum. keloğlan ile papazın fotoroman gibi bir kaç sayfalık diyaloğu.
papaz keloğlana "keloğlan gördüklerine inanırsın da görmediğin bir allaha nasıl inanırsın diye başlayarak allah yok temalı bir kaç laf söylüyor. keloğlan da durur mu hiç yapıştırmış cevabı. * neyse: keloğlanda işte Allah'ın varlığını bir iki şeyle ispat ediyor.
asıl mesele şudur ki bir papazın allahın varlığını inkar eden bir ateist gibi gösterilmesidir. bu, içinde islam geçen bir din için ne büyük bir yalan ne büyük bir ayıptır.
allah ıslah etsin.
ha unutmadan. şu derginin adını da değiştirin arkadaş o ne öyle. illa gazete ismi ile uyumlu olmak zorunda değil ya.
buldum ya lan:
görsel
işte devamı yukarda anlattığım gibi.
seviyorum lan bu gazeteyi.
bayağı eskiden bu gazetenin verdiği bir dünya atlası vardı. orta kalınlıkta, kalın siyah ciltli, oldukça güzel bir atlastı. eniştem bize hediye etmişti. abimle saatlerce incelerdik. böyle işte dünya haritaları, ülkelerin bayrakları, bütün ülkerin alfabetik sırayla tanıtımını yapardı. nüfusu, saat dilimi, başkenti, dili, dini vs gibi. listede israil yoktu. iran'dan direk italya'ya mı ne geçiyordu liste. öyle de dik ve tutarlı bir duruş sergilemişti bir atlas olarak.
milli görüş'ün yayın organı.
bayağı eskiden bu gazetenin verdiği bir dünya atlası vardı. orta kalınlıkta, kalın siyah ciltli, oldukça güzel bir atlastı. eniştem bize hediye etmişti. abimle saatlerce incelerdik. böyle işte dünya haritaları, ülkelerin bayrakları, bütün ülkerin alfabetik sırayla tanıtımını yapardı. nüfusu, saat dilimi, başkenti, dili, dini vs gibi. listede israil yoktu. iran'dan direk italya'ya mı ne geçiyordu liste. öyle de dik ve tutarlı bir duruş sergilemişti bir atlas olarak.
milli görüş'ün yayın organı.
saadet partisinin yayın organı.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar