bugün
- nasıl bir sevgiliniz olmasını isterdiniz14
- akciğerden gelen cikleme sesleri7
- bir kilo patatesin 50 lira olması13
- zall'ın sözlükte bir kızla sevgili olması10
- en güzel sevişme12
- yemeğin yarısını yiyen kızlar3
- eye of tiger dinlerken saçı başı yırtmak3
- yeni parti34
- sigmund freud vs carl gustav jung4
- enayimiknatisii9
- ibne miyim acaba diye sorgulamak7
- güne bir şarkı bırak11
- kemal sunal izleyeceğime aynada götüme bakarım2
- dm de hadi biraz yaramazlık yapalım diyen kız3
- kadınların dışarı çıkmasının tek amacı12
- ağzından bilimi düşürmeyen tip3
- namazında niyazında erkek10
- fuhuş yapmayan içki içmeyen kumar oynamayan insan4
- manifest dinleyerek düğüne hazırlanmak2
- sözlükte salça olunabilecek altenatif yazarlar14
- aylık 5 bin tl iyi para mıdır sorunsalı6
- bu koyden olsam ne olacak18
- tai lung9
- nervio35
- vermio11
- kasiyer kıza nasıl açılırım23
- true çaylak olsun kampanyası9
- boyumun kaç cm olduğunu itiraf ediyorum3
- bir organınızdan vazgeçmeniz gerekse9
- true'yi yedirmeyiz7
- sözlükte birbiriyle kavga eden yazarlar5
- sinsice kavga izleyen yazarlar9
- ahmet sezer bey'in esprilerine gülmeyen insan6
- insan olmaya ceyrek kala19
- schopenhauer ve istenç kavramı2
- pinhani4
- ben ahbap derneğine güveniyorum17
- imamların maaşı çok diyen öğretmen10
- chp nin camileri ahır yapması6
- geceleri ne yapılır4
- velvet53
- true'yi eskorta emanet etmek10
- ahmet sezer bey14
- seri gizli artı oy veren melek15
- ioçk'nın müziği4
- sözlükte aşık olmam3
- hem kemalist hem sosyal demokrat olunmaz7
- kirazın kilosunun 150 tl olması4
- 2 zamanlı motosiklet sesi2
- nervionun merak ettiği yazar21
(bkz: mickolodium)
(#18353888) başlık sahibine yetkili merciden cevap veren yazar.
sadece bir fb. taraftari. ciddiye alinacak bir yazar degil, diger fb. li yazarlar gibi.
''az bişi sevmeye başlayım'' deyip, sonra da vazgeçtiğim yazar. *
(#19700119) entrysiyle inceden güldürmüştür.
götünden element uydurma esprisini akıllara getirmiş yazar.
(#19937068) kendisi cok elit bir insan oldugundan, uzerine oturdugu organdan element uydurur. yav he he.
(bkz: biz de eski ülkücüyüz/#20004244)
1944 davasında Türkeş kimseyi satmamıştır! eğer satmış olsaydı Atsız ile Türkeş ondan sonraki yıllarda da birlikte olmazdı! kıçınızdan anlayıp Türkçülük yapmayın. Türkeş'in cezaevinde olmaması gerekiyordu bu kadar basit.
Atsız ile Türkeş arasında ipler 1969 kongresinde gerilmiştir... Nokta!
Atsız fikriyatçı...
Türkeş politikacı...
ikinci nokta oldu dikkat edersen!
1944 davasında Türkeş kimseyi satmamıştır! eğer satmış olsaydı Atsız ile Türkeş ondan sonraki yıllarda da birlikte olmazdı! kıçınızdan anlayıp Türkçülük yapmayın. Türkeş'in cezaevinde olmaması gerekiyordu bu kadar basit.
Atsız ile Türkeş arasında ipler 1969 kongresinde gerilmiştir... Nokta!
Atsız fikriyatçı...
Türkeş politikacı...
ikinci nokta oldu dikkat edersen!
panpaları tarafından ahmet kaya ezgileri ile hatırlanan mümtaz türkçü!
(bkz: mikolodyum/#19177157)
Bu arada çok ayrıcalıklı bir yazar daha önce hiçbir yazarın nik altına üst üste 2 entry yazmamıştım.
Bakın bu yazar 2009 yılında ne demiş... Daha önceki hesabında.
(bkz: ülkücü hareket/#5232318)
--spoiler--
ne uşak olmayı ne de başkalarını kendilerine uşak etmeyi kabul etmeyen neferlerin kutlu hareketidir.
--spoiler--
Şimdi aynı hareket için "akp stepnesi" demektedir! Birde başkalarına Türkçülük öğretmeye kalkmaktadır. Çünkü anlaşıldığı üzere kendisi Atsız kanalından değil, Arvasi kanalından bir ülkücüdür...ki benim düşünceme göre iki fikir adamı ile de tanışmamış sadece son 1-2 yılda Türkçülerin internet üzerinden yaptıkları yayınlarla kendisini Türkçü sanmıştır! O yayınları yapanlardan biride bendim.
Sağa-Sola "sentezci" yakıştırması yapıp, Milliyetçi Hareketi "akp stepnesi" diye suçlamadan önce dön bir aynaya bak... sen kimin stepnesi oldun!!!
Her daim söylemişimdir bu fikriyatın temeli dünyadaki tüm fikri akımların temelinden çok daha sağlamdır! Ne zaman okur ve anlarız işte o zaman kimse önümüzde duramaz!
Türkeş sentezci falan değildir. 9 Işık okunursa bu anlaşılır!
Atsız islam düşmanı değildir. Atsız okunduğunda bu anlaşılır!
Biri politikacı, diğeri fikriyatçıdır! Türkeş'in o dönemde yapmış olduğu pek çok Türkçünün tepkisini çekmiştir ve şimdide çekmektedir! Ancak bu Türk milletinin analizini iyi yapmış her politikacı aynı şekilde davranırdı bunu hesaba katmadan konuşursanız davanıza ihanet edersiniz...
gerçi dava falan dedim yanlış anlaşılmasın... Davası olanlardan bahsediyorum!
neyse bu kadarı bile fazla!
(bkz: mikolodyum/#19177157)
Bu arada çok ayrıcalıklı bir yazar daha önce hiçbir yazarın nik altına üst üste 2 entry yazmamıştım.
Bakın bu yazar 2009 yılında ne demiş... Daha önceki hesabında.
(bkz: ülkücü hareket/#5232318)
--spoiler--
ne uşak olmayı ne de başkalarını kendilerine uşak etmeyi kabul etmeyen neferlerin kutlu hareketidir.
--spoiler--
Şimdi aynı hareket için "akp stepnesi" demektedir! Birde başkalarına Türkçülük öğretmeye kalkmaktadır. Çünkü anlaşıldığı üzere kendisi Atsız kanalından değil, Arvasi kanalından bir ülkücüdür...ki benim düşünceme göre iki fikir adamı ile de tanışmamış sadece son 1-2 yılda Türkçülerin internet üzerinden yaptıkları yayınlarla kendisini Türkçü sanmıştır! O yayınları yapanlardan biride bendim.
Sağa-Sola "sentezci" yakıştırması yapıp, Milliyetçi Hareketi "akp stepnesi" diye suçlamadan önce dön bir aynaya bak... sen kimin stepnesi oldun!!!
Her daim söylemişimdir bu fikriyatın temeli dünyadaki tüm fikri akımların temelinden çok daha sağlamdır! Ne zaman okur ve anlarız işte o zaman kimse önümüzde duramaz!
Türkeş sentezci falan değildir. 9 Işık okunursa bu anlaşılır!
Atsız islam düşmanı değildir. Atsız okunduğunda bu anlaşılır!
Biri politikacı, diğeri fikriyatçıdır! Türkeş'in o dönemde yapmış olduğu pek çok Türkçünün tepkisini çekmiştir ve şimdide çekmektedir! Ancak bu Türk milletinin analizini iyi yapmış her politikacı aynı şekilde davranırdı bunu hesaba katmadan konuşursanız davanıza ihanet edersiniz...
gerçi dava falan dedim yanlış anlaşılmasın... Davası olanlardan bahsediyorum!
neyse bu kadarı bile fazla!
allahsiz kitapsız cahil kadin ile nickaltından değil de özelden kavga etseler dediğim yazar.
türkçülük sevdalısı, soy-boy-kandaş insan, hem dert yazar.
al bi troll daha.
(bkz: kürtlerin beyaz renault fobisi/#20232649)
(bkz: saddam hüseyin/#20232151)
(bkz: öldürmediğim her kürt için bana küfredeceksiniz/#20227493)
bu aralar kafayı kürt öldürmek , hatta kürt soykırımı yapmak gibi hastalıklı mevzulara takmış görünen bir yazar. yakışmıyor kendisine de, sözlüğe de.
(bkz: saddam hüseyin/#20232151)
(bkz: öldürmediğim her kürt için bana küfredeceksiniz/#20227493)
bu aralar kafayı kürt öldürmek , hatta kürt soykırımı yapmak gibi hastalıklı mevzulara takmış görünen bir yazar. yakışmıyor kendisine de, sözlüğe de.
şahsımca iyi bir yazar az lak lak yaptık fenerbahçeli adam öyle böyle değil sağlam o bir sarı laci.
(#20444869)9. nesil yeni yazarlar arasında umut vadedenlerden, iyi çakmış lafı aferin lan.
şikeci başkanın biricik taraftarı..
(#20533572) verdiği bilgi için teşekkür ettiğim yazar arkadaşımız. yalnız verdiği linkteki video yarım kalmış. ben ona devamınıda yollayım. *
00.14-00.17 arasını dikkat çekerim özellikle.
https://www.youtube.com/watch?v=J8vAXOYBpTk
00.14-00.17 arasını dikkat çekerim özellikle.
https://www.youtube.com/watch?v=J8vAXOYBpTk
(#20446179) bu adam adamın dibidir.
ırkçı bir yazar. düzelmesi dileğiyle.
Adam gibi adam olan yazar. Aynı kalması dileklerimle.
türklüğü övünülecek birşey sanan yazar kişisi. ünlü düşünür esra elönü'nün de dediği gibi bu kanın asaleti nereden geliyor ? eşcinsel padişahlarınızın makatlarından mı ?
Anlamını söyle dişimi kıracağım.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar