bugün
- yazarların çektiği manzara fotoğrafları9
- çırçıplak yatmak9
- sözlükte kadınlara sararak tatmin olan incel5
- nervio yu çok seviyorum ne yapmalıyım7
- türklerin ileri olduğu konular20
- eski seni özlüyor musun6
- deri ceketli serseri4
- her başlığın altında biten sözlük paraziti5
- 40 yaş üstü kel sözlük yazarı4
- bir kadının en güzel bölgesi8
- sözlüğün kalitesindeki artış4
- caner taslaman7
- seninle şurada olabilirdik5
- dünyanın en güzel tatlısı8
- bugün sağlığın için ne yaptın7
- ioçke'nin elleri4
- vantilatörü kendine çevirmek6
- abd vizesi4
- özlenen hissiyatlar6
- ruh hastası olan yazarlar6
- bir insanın daraldığında sığınabileceği yerler5
- antipanik'in hedef gösterdiği yazar kim3
- kültürün bireyi boğması3
- evdeki alkolün bittiği anda yapılacaklar5
- kasiyer kızdan hoşlanmak4
- basit bir olayı çok uzun anlatan insanlar3
- gocu pandela barışı3
- kültür seviyesi yüksek esprilerin havada kalması4
- bir insanda en sevilen özellik2
- ayak istiyorum ayak bulun bana ayak3
- dinsize inanır mısın17
- kız yazarların daha çok artı oylanması3
- uysaljakoben gocu'nun fake hesabı mı4
- bülent ersoyun lolita estetiği4
- un çuvalına dönmüş kafasını atan tip2
- kürt milletinin çirkin olma sebepleri3
- kadının en güzel yerinin ayak ve bacak olması4
- gocu meme ucu5
- fransa ingilte üçüncülük maçı2
- salak yazarlar7
- pandela6
- uyuyorum ben bir şey diyor musunuz2
- misafir çocuğunun arkasından edilen küfürler4
- gülümse diye darlayan fotoğrafçı3
- evliliği kurtarmak için çocuk yapmak7
- çerkez ethem3
- geceye bir şarkı bırak22
- seksen sekiz kilo sözlük kızı3
- tüm yazarların ısrarla format dışı entry girmesi4
- yorgun mermi4
entry'ler (3072)
Ne sevebildim, ne alışabildim, ne de alışmayı kabullendim.
Tanım: düz bir şehir, dağı yok.
Tanım: düz bir şehir, dağı yok.
Enver Paşa Osmanlı'nın son büyük neslindendir.
Nerde kaldı o anlar çağlar ki,
Analar kurt doğururdu,
Hilkat insan çamurunu
Destanlarla yoğururdu.
Nerde o yiğitler ki gür
Sesleri ülkeyi bürür,
“Yürü!” dese dağlar yürür,
“Dur!” dese kalpler dururdu?
Yurda, baş dedikleri bir
Ağır adakla geldiler
Ve şu bayraksız dünyaya,
Bayrakla geldiler.
Nerde kaldı o anlar çağlar ki,
Analar kurt doğururdu,
Hilkat insan çamurunu
Destanlarla yoğururdu.
Nerde o yiğitler ki gür
Sesleri ülkeyi bürür,
“Yürü!” dese dağlar yürür,
“Dur!” dese kalpler dururdu?
Yurda, baş dedikleri bir
Ağır adakla geldiler
Ve şu bayraksız dünyaya,
Bayrakla geldiler.
Öğretmenler günün kutlu olsun öğretmenim.
Bu kararsızlığın üstünden 4 ay geçmiş. Tercihimi polodan yana kullandım.
2016 yılı öğrenci konseyi seçimleri dönemin rektör yardımcısı Ünal kılıç tarafından katledilmeye çalışılmış yer.
Tıp Fakültesindeki seçimler "sandık başında 3 hoca durması gerekirken 4 hoca durmuş" gibi dandik bir sebeple iptal edilip ikinci seçimlerde sandıkta fazla oy çıkınca itirazlar kabul edilmemişti. Dönemin tıp fakültesi dekan yardımcısı ibrahim gül fakülteyi terk ederek rektörlüğe kaçmak zorunda kalmıştı.
Böyle kıytırık bir kurum.
Tanım: bir üniversite
Tıp Fakültesindeki seçimler "sandık başında 3 hoca durması gerekirken 4 hoca durmuş" gibi dandik bir sebeple iptal edilip ikinci seçimlerde sandıkta fazla oy çıkınca itirazlar kabul edilmemişti. Dönemin tıp fakültesi dekan yardımcısı ibrahim gül fakülteyi terk ederek rektörlüğe kaçmak zorunda kalmıştı.
Böyle kıytırık bir kurum.
Tanım: bir üniversite
2016 yılı cumhuriyet üniversitesi öğrenci konseyi seçimlerini katletmeye teşebbüs etmiş şahıs. Dönemin rektör yardımcısı.
Tıp Fakültesindeki seçimleri sandık başında 3 hoca durması gerekirken 4 hoca durmuş, diyerek iptal eden onlarca kişinin hakkına giren sözde akademisyen hem de ilahiyatçı.
ilahiyatın kimlerin eline kaldığını görmek için güzel bir örnek.
Bir gün burayı okursa hakkımın helal olmadığını bilmesini isterim.
Tıp Fakültesindeki seçimleri sandık başında 3 hoca durması gerekirken 4 hoca durmuş, diyerek iptal eden onlarca kişinin hakkına giren sözde akademisyen hem de ilahiyatçı.
ilahiyatın kimlerin eline kaldığını görmek için güzel bir örnek.
Sivas cumhuriyet üniversitesi tıp fakültesi kardiyoloji anabilim dalında profesör doktor olan kişi.
2016 yılında öğrenci konseyi seçimlerinde tıp fakültesinde seçimlere hile karıştırdığı iddiaları ile tanınmıştır. Dönemin rektör yardımcısı Ünal kılıç ile seçimleri katletmeye uğraşmıştır.
ilk seçimler rektörlükten gelen alakasız bir yazı ile iptal edilmiş. Seçimler hukuksuz olarak yenilenmiş. ikinci seçimlerde sandıkta fazla oy çıkmasına rağmen itirazları kabul etmemiş. Öğrencilerin baskısına dayanamayarak arabasına binerek rektörlüğe kaçmıştır.
2016 yılında öğrenci konseyi seçimlerinde tıp fakültesinde seçimlere hile karıştırdığı iddiaları ile tanınmıştır. Dönemin rektör yardımcısı Ünal kılıç ile seçimleri katletmeye uğraşmıştır.
ilk seçimler rektörlükten gelen alakasız bir yazı ile iptal edilmiş. Seçimler hukuksuz olarak yenilenmiş. ikinci seçimlerde sandıkta fazla oy çıkmasına rağmen itirazları kabul etmemiş. Öğrencilerin baskısına dayanamayarak arabasına binerek rektörlüğe kaçmıştır.
Cumhuriyet üniversitesi acil Anabilim dalında Dr öğretim üyesidir. Ayda birkaç kez kantine giderken acile uğrar. intörn doktorlara bir kez eğitim öğretim yapmışlığı yoktur.
Ayrıca covid pandemisi sürecinde cumhuriyet üniversitesi intörnlerini vatan hainliği ile suçlamış bir hocadır. işte böyle tezat biri.
Ayrıca covid pandemisi sürecinde cumhuriyet üniversitesi intörnlerini vatan hainliği ile suçlamış bir hocadır. işte böyle tezat biri.
Covid pandemisi süresince intörnlerine sosyal izolasyon izini veremeyen türkiyede 3-4 dandik tıp fakültesinden biridir. Güneydoğudaki, içanadoludaki yeni kurulan fakülteler bile bundan iyidir.
Yetmemiş fakültede ki hocalardan Kasım durmuş, cengiz güney ve Erdal demirtaş öğrencilere vatan haini yakıştırmasında bulunmuştur.
Hocası olduğu acil servise ayda 2 kez geçerken uğrayan Erdal demirtaş diyor bunu, şaka gibi fakülte.
Yetmemiş fakültede ki hocalardan Kasım durmuş, cengiz güney ve Erdal demirtaş öğrencilere vatan haini yakıştırmasında bulunmuştur.
Hocası olduğu acil servise ayda 2 kez geçerken uğrayan Erdal demirtaş diyor bunu, şaka gibi fakülte.
Cumhuriyet üniversitesi tıp fakültesi çocuk cerrahi anabilim dalında öğretim görevlisidir.
2020 yılında, intörn doktorlara "istiklal mahkemelerinde yargılanırdınız" diyerek vatan haini yakıştırması yapmıştır.
2020 yılında, intörn doktorlara "istiklal mahkemelerinde yargılanırdınız" diyerek vatan haini yakıştırması yapmıştır.
Cumhuriyet üniversitesi tıp fakültesi'nde çalışmakta olan KBB doçenti.
2020 yılı mezunu öğrencilerine, meslektaşlarına "vatan haini" demesiyle tanınır. Neden peki, 100 tıp fakültesine tanınan bir hakkı istedikleri için.
Çok yazık.
2020 yılı mezunu öğrencilerine, meslektaşlarına "vatan haini" demesiyle tanınır. Neden peki, 100 tıp fakültesine tanınan bir hakkı istedikleri için.
Çok yazık.
Öncelikle başlık yanlış yazılmış. Prof Dr olarak düzeltilmesi lazım.
Tanım: cumhuriyet tıp fakültesindeki sanırım mikrobiyoloji mezunu olan akademisyen.
Odamızı alamadık ama Mücadeleden de yılmadık, çok canı isterse temel tıpın haline baksın. ilk entrynin yazıldığı 2015 yılından bugüne kimler nereden nereye gelmiş.
Bizler fakülteden mezun olalı epey oldu tabi. Boşuna aramasın swh
Tanım: cumhuriyet tıp fakültesindeki sanırım mikrobiyoloji mezunu olan akademisyen.
Odamızı alamadık ama Mücadeleden de yılmadık, çok canı isterse temel tıpın haline baksın. ilk entrynin yazıldığı 2015 yılından bugüne kimler nereden nereye gelmiş.
Bizler fakülteden mezun olalı epey oldu tabi. Boşuna aramasın swh
Hem uplamak adına hem de konuyla ek bilgiler vermek adına.
Arkadaşlar polo da clio da b segment hatchback araçlar.
ikisi de 1. 0 benzinli turbo motor.
Arkadaşlar polo da clio da b segment hatchback araçlar.
ikisi de 1. 0 benzinli turbo motor.
Arkadaşlar, öncelikle hayırlı forumlar diyerek küfredişinizi hissettim şimdiden, eksik olmayın. Çok arada kalmasam açmazdım bu başlığı.
Şimdi elimizde 2 araç var.
1. 2020 clio, 0km, touch paket (orta donanım), X-tronic şanzıman (cvt)
2. 2018 polo, 30.000km, highline paket(üst donanım), dsg şanzıman, trameri yok.
Edit: yazmayı unutmuşum ikisi de 1.0 turbo benzinli motor.
ikisi de aynı fiyat. Siz olsanız hangisini alırdınız?
Tanım: b segment iki aracın karşılaştırmasıdır.
Şimdi elimizde 2 araç var.
1. 2020 clio, 0km, touch paket (orta donanım), X-tronic şanzıman (cvt)
2. 2018 polo, 30.000km, highline paket(üst donanım), dsg şanzıman, trameri yok.
Edit: yazmayı unutmuşum ikisi de 1.0 turbo benzinli motor.
ikisi de aynı fiyat. Siz olsanız hangisini alırdınız?
Tanım: b segment iki aracın karşılaştırmasıdır.
Aslında her entrynin 24 saat durması lazım.
Mesela a başlığına xxx entrysi pazartesi saat 8.00 da girildiyse salı 8.00 a kadar gözüküyor olması lazım. Tabi böyle bir teknik alt yapı çok zahmetli mi bilemiyorum ama sanmıyorum da.
Mesela a başlığına xxx entrysi pazartesi saat 8.00 da girildiyse salı 8.00 a kadar gözüküyor olması lazım. Tabi böyle bir teknik alt yapı çok zahmetli mi bilemiyorum ama sanmıyorum da.
Aylar yıllar sonra bizim hesap noldu acaba dur bir sözlüğe gireyim diye düşünüp, 8. 9. Nesillerin bile artık dede konumunda olduğunu görünce düşünüp hislendiğim durum. Ah şu sözlüğün dili olsa da konuşsa. Sanırım sözlüğümüzün en güzel hali 2013 civarı olan dönemdi. Yeni nesil bilmez tabi.
Cengizhan otel diye bir yer var burada. Ölene kadar uğramamanız gereken mekanlardan.
(bkz: Cengizhan otel)
(bkz: Cengizhan otel)
Efendim burası mersin/Silifke de susanoğlu mevkisinde bulunan otelimsi bir şeydir.
Kahvaltı diye önünüze zeytin, peynir, domates, yumurta dışında bir şey koymayan bir ortam.
Havuz diye bir süs havuzu koymuş birkaç çocuk çırpınıyor içerde.
Odanın içindeki eşyalar 1980 askeri darbesini görmüş. Ayrıca bence en fiyaskosu otelde odalar 3 günde bir temizleniyor. Mersin gibi sıcak ve nemli bir yerde 3 günde bir oda temizliği nedir biri bana açıklasın.
Mesela bu otelde tuvalet kağıdınız biterse zemin katta müdüriyet elinize bir rulo tuvalet kağıdı veriyor. Eksik olmasınlar bu kadarına lutfediyorlar.
Ben bir hata yaptım gittim, siz gitmeyin.
Kahvaltı diye önünüze zeytin, peynir, domates, yumurta dışında bir şey koymayan bir ortam.
Havuz diye bir süs havuzu koymuş birkaç çocuk çırpınıyor içerde.
Odanın içindeki eşyalar 1980 askeri darbesini görmüş. Ayrıca bence en fiyaskosu otelde odalar 3 günde bir temizleniyor. Mersin gibi sıcak ve nemli bir yerde 3 günde bir oda temizliği nedir biri bana açıklasın.
Mesela bu otelde tuvalet kağıdınız biterse zemin katta müdüriyet elinize bir rulo tuvalet kağıdı veriyor. Eksik olmasınlar bu kadarına lutfediyorlar.
Ben bir hata yaptım gittim, siz gitmeyin.
Öldü iddiaları dolaşmaktadır.
31 mart yerel seçimleri Kayseri Kocasinan ilçesi belediye başkan adayıdır.
Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olan varinli yıllarca Sivas ve Kayseri ülkü ocakları'nda görev yapmıştır.
35 yaşında genç bir hekim olan varinli'ye çıktığı yolda başarılar dilerim.
Allah utandırmasın.
Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olan varinli yıllarca Sivas ve Kayseri ülkü ocakları'nda görev yapmıştır.
35 yaşında genç bir hekim olan varinli'ye çıktığı yolda başarılar dilerim.
Allah utandırmasın.