bugün
- altındaki 45 tl zararımı kim ödeyecek sorunsalı8
- eline krem süren erkek6
- yapay zekadan akıl almak6
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı4
- sözlük kızı ile kavga etmek5
- hoşlanılan kızla soğuk hava deposunda buluşmak3
- renault 96
- naber yarraklarım2
- hiçbir servet zamanı satın alamaz16
- kas yapayım derken göz çıkarmak2
- çarşaf peçe türbanın hıristiyan kıyafeti olması5
- dindar nesil4
- yani kısaca deriz ki4
- sebahattin şirin16
- cin4
- günaydın şarkısı2
- toprağı bol olsun3
- puro içen kıro2
- suhoy su 352
- irak başbakanı zeydi den silah yasası talimatı2
- flört uygulamalarında eşleşme algoritması2
- arabada sigara içilir mi3
- o senden daha çok korkuyor2
- whatsapp ta profil fotoğrafı koymayan insan2
- uzmanı olunmayan konuda susmamak2
- ortanca çocuk günü2
- ciddi ilişki yaşayamamak3
- zorunlu eğitim12
- aç karnına kahve içmek2
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle15
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz6
- beşer esad kardeşi ve kuzeninin ölüm cezası4
- havanın bir milyon derece olması3
- anderson talisca4
- imam malik2
- 6 aylık ev kiralamak2
- balık etli kızların zayıflardan daha çekici olması3
- çerçeve yasa22
- reenkarnasyon gerçek olsaydı intihar oranları2
- pınar altuğ'un prime döneminin bitmesi2
- şeyh galip2
- bir şeyler söyle3
- apo piçtir piç kalacak12
- çalışmak özgürlük müdür5
- 1 milyon dolar ama sözlükte nude'un dolaşacak7
- bir erkeği yakışıklı gösteren 3 şey6
- esrar içip müzik eşliğinde sevişmek8
- cıvık çift5
- milliyetçi faşistlerin pkk biter korkusu12
- sözlüğün en tipsiz kız yazarı8
Steame gelmis diyorlar yeni serverlarla. Ilginc.
an itibariyle steam listemdeki neredeyse herkesin oynadığı oyun.
lan oglim, sayko musunuz?
lan oglim, sayko musunuz?
Metin 3 ?
Steam üzerinden yeniden oynanmaya başlanan oyun.
yeni sw açılmış fakat pvpler kadar değer görmemiş zavallı efsane.
Ramazan ayında tekrar hüzün ile hatırladığım, en hafif tabiri ile bok edilmiş güzel oyun.
Bu oyuna başladığım günü dün gibi hatırlıyorum, okuldan hızla çıkmıştım ve sınavlar bitmiş, iyi notlar ile iyi bir tatile girmiştim. arkadaşlarımın tavsiyesi ile koşarak eve gidip oyunu yarım metre monitöre sahip eski emektarım olan samsung bilgisayarıma kurmuştum. Notlarımın iyi olması sebebi ile o haftalık pizza ve sınırsız bilgisayar hakkım olmuştu artık. * Oyun yüklenip açıldığı anda yaşadığım heyecanı ise üniversite sınav sonucu açıklandığında bile yaşamamıştım. Arkadaşlarım ile irtibat halindeydim ve bana çok yeni bir server açıldığını söylüyorlardı. o heyecan ile oyuna giriş yaptığımda ise şok olmuştum, çünkü aynı anda oyunun akşamüstü modunda olduğunu ve binlerce kişinin aynı sistem üzerinde sağa sola koşturduğunu aynı anda ise her saniye yüzlerce kişinin aynı taban üzerinden birbirine mesajlar atıp savaştığını gördüm. O kalabalığı en son geçen hafta fenerbahçe eurolig maçını izlediğim dev ekranın çevresinde görmüştüm diyebilirim. *
Herneyse, daha sonra bu oyun tatillerimin en büyük aktivitesi olmuştu. ilk sevgilimi edindiğim bu oyun aynı zamanda iftardan sahura kadar geçen ramazan aylarımın eğlence kaynağı olmuştu.
Kısacası çok güzel oyundu, yazık ettiler kendisine.
Bu oyuna başladığım günü dün gibi hatırlıyorum, okuldan hızla çıkmıştım ve sınavlar bitmiş, iyi notlar ile iyi bir tatile girmiştim. arkadaşlarımın tavsiyesi ile koşarak eve gidip oyunu yarım metre monitöre sahip eski emektarım olan samsung bilgisayarıma kurmuştum. Notlarımın iyi olması sebebi ile o haftalık pizza ve sınırsız bilgisayar hakkım olmuştu artık. * Oyun yüklenip açıldığı anda yaşadığım heyecanı ise üniversite sınav sonucu açıklandığında bile yaşamamıştım. Arkadaşlarım ile irtibat halindeydim ve bana çok yeni bir server açıldığını söylüyorlardı. o heyecan ile oyuna giriş yaptığımda ise şok olmuştum, çünkü aynı anda oyunun akşamüstü modunda olduğunu ve binlerce kişinin aynı sistem üzerinde sağa sola koşturduğunu aynı anda ise her saniye yüzlerce kişinin aynı taban üzerinden birbirine mesajlar atıp savaştığını gördüm. O kalabalığı en son geçen hafta fenerbahçe eurolig maçını izlediğim dev ekranın çevresinde görmüştüm diyebilirim. *
Herneyse, daha sonra bu oyun tatillerimin en büyük aktivitesi olmuştu. ilk sevgilimi edindiğim bu oyun aynı zamanda iftardan sahura kadar geçen ramazan aylarımın eğlence kaynağı olmuştu.
Kısacası çok güzel oyundu, yazık ettiler kendisine.
Lv sınırı 99 olduğu zamanlarda oynadığım, lisenin ilk yıllarında evdeki zamanınım yarısını işgal eden efsane oyundur, nerde gençliğim nerde siyah çeliğim nerde elektrom..
ilkokul hayatımı mahveden oyun.
güçlü beden.
Allah 1.
estergonu kasıp kavuran tiplerdik lan vay be.
galatasaray 4. yıldız olanından.
Mazi kalbimde bir yaradır.
ne oynardım be..
eskiden 2.köy de ki pazar hiç bir yerde yoktu amk.
eskiden 2.köy de ki pazar hiç bir yerde yoktu amk.
aslında bombok bir oyundur. ama bizim türk gençlerinin oynadığı ilk mmorpg olmasından dolayı onlara bir iz bırakmıştır. saçma bir pve sistemi olan, pvp sistemi ise vs atmaktan ibaret olan, grafikleri çok sıradan bir oyun. biz zamanında wow oynardık, knight, silkroad oynardık bu oyunları beceremeyenler metin2 oynardı.
pvp sistemi bombok olan oyun. ulan o kadar oyun yapmışsınız, insan bi rank sistemi getirir. öldür öldür nereye kadar?
hileler yüzünden oyunun hiçbir zevki kalmamıştır. ne zaman tekrardan başlayayım desem hilecileri gördükçe tekrar bıraktım oyunu. bu ülke bu kafayla hiçbir yere gidemez. tamam oyunun da eksikleri var hızlı koşma olmalı mesela oyun çok yavaş ilerliyor ama hile ile ne zevki kalıyor oyunun. haksız kazanç.
Tramola serverinde oynardim eskiden. Aklimdan hic çıkmayan şey ise nicki: OrhanGutan olan birisi. Halen aklima geldikce gülümserim.
internet cafede bu oyunu oynayan çocukları görür ayar olurdum. Hepsini sıraya dizip tokatlayasım gelirdi. Oyun o kadar boktan ve itici gelirdi ki bana çıldırırdım. Üstelik bir de hile açıp da canavarları toplarlardı. Böyle bir saçmalık daha olamaz. O çocukların aha metin düştü aha dolunay 9 götüne girsin muhabbetleri sinir küpüne döndürürdü istemsiz. Böyle sikik bir oyunun knight online veya silkroad ile mukayese edilmesi bile saçmalık yani.
Tamamen velet işi olan oyun. Kimse kusura bakmasın.
Tamamen velet işi olan oyun. Kimse kusura bakmasın.
eskiden güzel oyundu şimdi pvp serverleri hariç sarmıyor.
hep bir tane server kurmak istemiştim ama bir tülü becerememiştim.
Bu oyun için bir çocuk öldürüldü. Evet.
başlamak isteyen varsa beraber başlayalım abi eskileri özledim be. lol nedir bu oyunun yaninda.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar