bugün
- from gold from dust28
- ispanya'nin terör bitirme formülü41
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi47
- evli bir adama aşık oldum sözlük17
- sözlüğün manyak dolu olması4
- memesiz kızlardaki özgüvenin kaynağı9
- 2 ekim 2026 belçika türkiye maçı15
- senin aklini alirimin mürdüm rengi kazağı8
- senin aklini alirim9
- birine aşık olup kafayı yemek9
- fiziği güzel sözlük kızları56
- damarsız tüysüz manisa yaprağı11
- şampuan yerine saç kremi almak6
- çok fena hardcore seks döndüğü düşünülen yerler8
- kadının en öpülesi yeri11
- fatma betül sayan kaya70
- izmir'in akp'ye geçmesi20
- ara sıra kadın gibi hissetmek15
- 0 0 7 abime ayarlayacağım manita17
- iki çıplak erkeğin arkadaşça aynı yatakta uyuması10
- ismet'in gereksizliğe adanmış hayatı8
- ilk buluşmaya kocam yazan pastayla gitmek11
- sydney sweeney'in memeleri6
- sözlük yazarları mutlu olmak için neler yapıyor9
- gecenin şarkısı5
- kuran da namazın olmaması12
- ups boobs ve diğer sözlük kızları5
- geceleri şam tatlısı diye ağlayan pezevenk4
- adalet ve kalkınma partisi7
- gs'nin 8 şampiyonluğu iptal edilecek5
- memeleri kafam kadar kız24
- sözlük yazarları köfte ekmeği nasıl tercih ediyor12
- bir kızın şemsiyesinin altına sığınmak12
- balkonda oturan kalmaması3
- durduk yere bir kıza bütün servetini vermek5
- sabahın köründe işe giden ezik13
- uğurcan çakır8
- akp'nin kürdistan'a hazırlanıyor olma ihtimali13
- edirne çingenesi2
- belçika attı5
- gece döner bıçaklı şirinler tarafından kovalanmak5
- öbür sözlükten gelen yazarlar2
- görsel yükleme problemi5
- özel uçak alacaklara tavsiyeler8
- parcalandim toparlanamiyorum34
- yağmurcunun homofobikliği şüpheli mi7
- ismet gurbuz 2024'ün çaylak olması5
- ilk adımı kızdan bekleyen erkek12
- kendin hakkında gereksiz bir bilgi bırak17
- özgür irade yanılsaması2
Steame gelmis diyorlar yeni serverlarla. Ilginc.
an itibariyle steam listemdeki neredeyse herkesin oynadığı oyun.
lan oglim, sayko musunuz?
lan oglim, sayko musunuz?
Metin 3 ?
Steam üzerinden yeniden oynanmaya başlanan oyun.
yeni sw açılmış fakat pvpler kadar değer görmemiş zavallı efsane.
Ramazan ayında tekrar hüzün ile hatırladığım, en hafif tabiri ile bok edilmiş güzel oyun.
Bu oyuna başladığım günü dün gibi hatırlıyorum, okuldan hızla çıkmıştım ve sınavlar bitmiş, iyi notlar ile iyi bir tatile girmiştim. arkadaşlarımın tavsiyesi ile koşarak eve gidip oyunu yarım metre monitöre sahip eski emektarım olan samsung bilgisayarıma kurmuştum. Notlarımın iyi olması sebebi ile o haftalık pizza ve sınırsız bilgisayar hakkım olmuştu artık. * Oyun yüklenip açıldığı anda yaşadığım heyecanı ise üniversite sınav sonucu açıklandığında bile yaşamamıştım. Arkadaşlarım ile irtibat halindeydim ve bana çok yeni bir server açıldığını söylüyorlardı. o heyecan ile oyuna giriş yaptığımda ise şok olmuştum, çünkü aynı anda oyunun akşamüstü modunda olduğunu ve binlerce kişinin aynı sistem üzerinde sağa sola koşturduğunu aynı anda ise her saniye yüzlerce kişinin aynı taban üzerinden birbirine mesajlar atıp savaştığını gördüm. O kalabalığı en son geçen hafta fenerbahçe eurolig maçını izlediğim dev ekranın çevresinde görmüştüm diyebilirim. *
Herneyse, daha sonra bu oyun tatillerimin en büyük aktivitesi olmuştu. ilk sevgilimi edindiğim bu oyun aynı zamanda iftardan sahura kadar geçen ramazan aylarımın eğlence kaynağı olmuştu.
Kısacası çok güzel oyundu, yazık ettiler kendisine.
Bu oyuna başladığım günü dün gibi hatırlıyorum, okuldan hızla çıkmıştım ve sınavlar bitmiş, iyi notlar ile iyi bir tatile girmiştim. arkadaşlarımın tavsiyesi ile koşarak eve gidip oyunu yarım metre monitöre sahip eski emektarım olan samsung bilgisayarıma kurmuştum. Notlarımın iyi olması sebebi ile o haftalık pizza ve sınırsız bilgisayar hakkım olmuştu artık. * Oyun yüklenip açıldığı anda yaşadığım heyecanı ise üniversite sınav sonucu açıklandığında bile yaşamamıştım. Arkadaşlarım ile irtibat halindeydim ve bana çok yeni bir server açıldığını söylüyorlardı. o heyecan ile oyuna giriş yaptığımda ise şok olmuştum, çünkü aynı anda oyunun akşamüstü modunda olduğunu ve binlerce kişinin aynı sistem üzerinde sağa sola koşturduğunu aynı anda ise her saniye yüzlerce kişinin aynı taban üzerinden birbirine mesajlar atıp savaştığını gördüm. O kalabalığı en son geçen hafta fenerbahçe eurolig maçını izlediğim dev ekranın çevresinde görmüştüm diyebilirim. *
Herneyse, daha sonra bu oyun tatillerimin en büyük aktivitesi olmuştu. ilk sevgilimi edindiğim bu oyun aynı zamanda iftardan sahura kadar geçen ramazan aylarımın eğlence kaynağı olmuştu.
Kısacası çok güzel oyundu, yazık ettiler kendisine.
Lv sınırı 99 olduğu zamanlarda oynadığım, lisenin ilk yıllarında evdeki zamanınım yarısını işgal eden efsane oyundur, nerde gençliğim nerde siyah çeliğim nerde elektrom..
ilkokul hayatımı mahveden oyun.
güçlü beden.
Allah 1.
estergonu kasıp kavuran tiplerdik lan vay be.
galatasaray 4. yıldız olanından.
Mazi kalbimde bir yaradır.
ne oynardım be..
eskiden 2.köy de ki pazar hiç bir yerde yoktu amk.
eskiden 2.köy de ki pazar hiç bir yerde yoktu amk.
aslında bombok bir oyundur. ama bizim türk gençlerinin oynadığı ilk mmorpg olmasından dolayı onlara bir iz bırakmıştır. saçma bir pve sistemi olan, pvp sistemi ise vs atmaktan ibaret olan, grafikleri çok sıradan bir oyun. biz zamanında wow oynardık, knight, silkroad oynardık bu oyunları beceremeyenler metin2 oynardı.
pvp sistemi bombok olan oyun. ulan o kadar oyun yapmışsınız, insan bi rank sistemi getirir. öldür öldür nereye kadar?
hileler yüzünden oyunun hiçbir zevki kalmamıştır. ne zaman tekrardan başlayayım desem hilecileri gördükçe tekrar bıraktım oyunu. bu ülke bu kafayla hiçbir yere gidemez. tamam oyunun da eksikleri var hızlı koşma olmalı mesela oyun çok yavaş ilerliyor ama hile ile ne zevki kalıyor oyunun. haksız kazanç.
Tramola serverinde oynardim eskiden. Aklimdan hic çıkmayan şey ise nicki: OrhanGutan olan birisi. Halen aklima geldikce gülümserim.
internet cafede bu oyunu oynayan çocukları görür ayar olurdum. Hepsini sıraya dizip tokatlayasım gelirdi. Oyun o kadar boktan ve itici gelirdi ki bana çıldırırdım. Üstelik bir de hile açıp da canavarları toplarlardı. Böyle bir saçmalık daha olamaz. O çocukların aha metin düştü aha dolunay 9 götüne girsin muhabbetleri sinir küpüne döndürürdü istemsiz. Böyle sikik bir oyunun knight online veya silkroad ile mukayese edilmesi bile saçmalık yani.
Tamamen velet işi olan oyun. Kimse kusura bakmasın.
Tamamen velet işi olan oyun. Kimse kusura bakmasın.
eskiden güzel oyundu şimdi pvp serverleri hariç sarmıyor.
hep bir tane server kurmak istemiştim ama bir tülü becerememiştim.
Bu oyun için bir çocuk öldürüldü. Evet.
başlamak isteyen varsa beraber başlayalım abi eskileri özledim be. lol nedir bu oyunun yaninda.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar