bugün
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye34
- ak parti kaybedince ak troller ne yapacak11
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması40
- recep tayyip erdoğan27
- leonidas5
- dünyanın en kısa fıkralarından biri4
- akp denince akla ilk gelenler7
- simko314
- fiziği güzel sözlük kızları47
- evlenme teklifi bekleyen erkek7
- dünyanın en kaba dilinin hollandaca olması3
- ups boobs'un yeni nicki7
- sibel kekilli3
- bir akp liyi ciddiye almak3
- elma yiyen erkek3
- ibne11
- kadın ayağı vs memesi6
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaklı olay7
- türkler balık hafızalıdır5
- cemal enginyurt3
- yeni uyanmış kadın güzelliği11
- sözlüğün kızgınlık dönemine girmesi5
- arap aksanı7
- süresiz nafaka8
- birinin sizi ilk hatanızda hayatından çıkarması4
- günaydın aşk çiçeğim mesajı atmayan erkek6
- paralar gettiii3
- nervio13
- seviştikten sonra teşekkür etmekk11
- sözlük erkeklerinin memeleri5
- ispanya da maricarmen isyanı5
- hoca fetişizmi2
- baklavalık yufka ile börek yapmak3
- memeleri kafam kadar kız21
- bilime göre türkçenin konuşulan en eski dil olması7
- kemal kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı olması3
- geceye acı ama gerçek bir cümle bırak13
- 29 yaşındayım hiç sevgilim olmadı3
- memeye ilgi duyan kadın3
- başkanlık sistemi4
- hata yapmaya hakkımız yok mu2
- iş yerinde sinir krizi geçirmek3
- fatma betül sayan kaya58
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı19
- sen hiç strapon yedin mi diyen kız2
- ucuz et3
- borsada yüzde 15 zararda olmak2
- bir erkeğe saklama kabında sarma götürmek18
- işe giderken beslenme çantası götürmek5
- çanakkale savaşı5
entry'ler (539)
darmstadt 98-holstein kiel 2.5 üst
den haag-de graafschap 2.5 üst
cercle brugge-charleroi 2.5 üst
porto-benfica kg var
den haag-de graafschap 2.5 üst
cercle brugge-charleroi 2.5 üst
porto-benfica kg var
muhtemelen yaşadığım çevrede burda yazar olan bir kişi bile olmadığı için asla gerçekleştiremeyeceğim buluşmadır.
hayatımda asla yapmayacağım eylemdir.küçükken aile zoruyla nefret ede ede giderdim.küçücük çocukların oyun oynayıp düşüp kalkması gereken yaşlarda ne olduğu belirsiz hoca bozuntularının çocuğun gelişimini etkilemesine izin vermem.
anlık olarak oyunu oynayan biri olarak hakkında bir iki kelam etmek istediğim video oyunu.neye göre,kime göre dünyanın en iyi oyunu muamelesi yapıldığını hiç bir şekilde çözemedim.dönemine göre grafiklerin güzelliği haricinde,cidden 10/10’luk bir durum gözlemlemedim.ortalama senaryosu,berbat ötesi oynanabilirliği,gereksiz şekilde uzadıkça uzayan diyologları,itemlerin,skillerin,efsunların dengesizliği…cidden herşeyi geçtim ama oynanabilirlik nasıl bu kadar kötü olabilir abi?karakter kütük gibi koşuyor,at üstünde keza aynı,combat sistemi aşırı tekdüze ve keyifsiz.oyuna giriş zaten ayrı bir facia oynamaya çalışan insanların yarısının ilk safhada bırakıp oyunu sildiğinden eminim.bu kadar gömdükten sonra övülücek tabiki yanları var.dediğim gibi grafikleri,yaşatılan evren,karakterler,yaratıklar gerçekten insanı evrenin içinde hissettiriyor fakat bu kadar olumsuzluk yüzünden akıcı ilerlenemiyor.ne olursa olsun bu kadar oynadım ve sonunu getiricem.belki ek paketlere de girerim fakat bu oyunun bu kadar fazla yüceltilmesi akıl alır gibi değil.
ulan biz nerdeyiz bu müptezel pezevenk nerde.
çok fazla libido düşüren şey mevcut. başlıcaları ağız kokusu,ter kokusu,ilgili bölgelerdeki fazla kıl,kondom,partnerinin senin onunla ilgilendiğin kadar seninle ilgilenmemesi,eve birinin gelme ihtimalini düşünmek,fazla alkol,partnerinin zevk almadığını görmek,garip iniltiler,yağlı saç.
aralarında bulunduğum nesil yazar. tekrardan yazmak istememle beraber on ikincilerin geldiğini görünce biraz sevinmedim değil. çömez değiliz artık haha.
bu devirde ciddi anlamda büyük bir başarıdır. fakat gerek varmıdır, orası tartışılabilir. artık insanlar o kadar önyargılı değil, daha rahatlar ve daha rahat davranabiliyorlar. tabi iç anadolu da durum daha kötü olabilir ama trakya için konuşursak bakir/ bakire kalmaya uğraşan pek insan yok.
çok belgesel izleyen bir insan değilim fakat netflix'te yayınlanan (bkz: our planet) isimli belgesel kesinlikle izlenmeli. hiç görmediğini görüntüler görüceksiniz. doğanın güzelliklerine tekrardan hayran kalıcaksınız.
akp ile pek bir alakasının olmadığını düşündüğüm patlama. tabii ki dolaylı yoldan etkilememesi mümkün değil, fakat patlamanın asıl sebebi internetin yaygınlaşması ve insanların çok daha rahat fikir alışverişinde bulunması.
üç veya dört farktan fazlasının olucağını düşünmediğim şampiyonlar ligi maçı. fatih terim balonunun iyice patlamasıyla galatasaray berbat futboluyla yine kötü bir maç çıkarıcaktır. fakat zaten kafası rahat psg rotasyona giderek fazla kasmaz.
yeni birisiyle duygusal bir bağ kurmak. takılmak veya seks yapmak değil gerçekten birşeyler hissetmek. diğer türlü anlık unutabilirsiniz fakat sonrasında o acıyı hissetmeye devam edersiniz.
içlerinde bulunduğum tip. başlıkta belirtildiği gibi genç kızlar. bende genç bir erkek olarak ona yer vermek zorunda değilim. yaşlı,hamile veyahut sakat biri olursa yer verilmesi gerekir. sonuçta genç kızlarımız ayakta gayet sağlıklı durabiliyorlar.
bira,patates,turşu.
tam 00:00'da buraya entry giricek kadar nasıl bir yalnızlık çekiyorsunuz arkadaş..
ulu gerçekten ölmüş birader...
herkesin çemkirdiği ama içten içe sevdiğini bildiğim kahve türü. evet gençler en marjinal sizsiniz şekersiz içiyorsunuz.
yobaz gerici cahil beyinsiz çomar.
tengir severdim seni, düştün gözümden.