bugün

entry'ler (58)

bayram harçlığıyla internet cafede cs oynamak

Birde o günler internet cafeler sabaha kadar açık olurdu. Ne eğlenirdim ya, özledim be o günleri sözlük.

nasıl hissediyorsun

6S telefonumun üst camı kırıldı, bu nasıl bir şanssızlıktır ya.

starbucks vs kuru kahveci mehmet efendi

Soru mu bu ya? Tabi ki Kuru Kahveci Mehmet Efendi.
Edit: imla.

sevgililer arası ilk öpüşme ne zaman olur

Genellikle sinema salonlarında gerçekleşir.

kuru fasülye yapabilen kız

Şu fırında pişenlerin tadı efsane oluyor. Bu şekilde yapabilen bir kız var mı?

erkekleri oyuncak gibi kullanan kadınlar

Ben genelde öyle kadınların ailelerini merak ediyorum. Umarım bir gün gözlemleme şansı bulabilirim.

hoşlanılan kızın kucaklarda gezdiğini görmek

Birkaç yıl önce böyle bir durumla karşılaşmıştım. Gerçekten de beklediğim gibi bir karaktere sahip olmadığı için büyük bir hayal kırıklığına uğramıştım. Ne mi yaptım? O günden sonra kızı unuttum. Açıkçası 2 yıldır falan da hiç aklıma gelmiyordu, teşekkürler sözlük.

değer gören insanın götünün kalkması

Kim olursa olsun, bu durum geçerlidir. "Hayatımın aşkı" dediğim kız da bile aynı sorunu görebiliyorum. O yüzden kim olursa olsun hak ettiği değerden ötesini vermeyin, yoksa olan size oluyor.

Edit: Düzenleme.

ramazanın gelmesinden rahatsız olan insan

Açıkçası ben herhangi bir dine mensup değilim. Sürekli dışarıdan yiyen biri olduğum için bu dönemde dışarıda yemek yiyemiyorum. Herkes ben deliymişim gibi bana bakıyor, haliyle bir tuhaf oluyorum. Günde 3 litre su içen biride olduğum için, her an su içebiliyorum. Bu da beni saklanarak su içme eylemine götürüyor. Kısacası, beni zor günler bekliyor.

regl sancısı

Sevgilimin yine çekmeye başladığı sıkıntıdır. Her zaman ki gibi başımın etini yemeye başladı. Umarım bu ayı atlatabilirim.

elimde goruntulerin var

Filmlerdeki şantaj sözüdür.

engellilere öküz gibi bakan sığır

Hayvandır, hatta daha da ötesidir. Bir an önce kendisini uçurumdan aşağı atmalıdır.

bim vs a101

ikisi de birbirlerini mi taklit ediyor, anlayamıyorum. Çünkü A-101 yurt dışı çikolatalarına falan ağırlık vermesinin ardından, aynı adımı bim'de attı.
Edit: imla

göğüsleri yeni çıkan kız

Muhtemelen hanım kızımız çevresindeki veletlerin yavaş yavaş ilgisini çekecektir. Kızımızda yoğun ilgiye dayanamayıp sevgili hayatına adım atacaktır.

kıskanmayan erkek

Kıskanmak, sevmek ile alakalı bir durumdur. Birini ne kadar çok severseniz, onu o kadar çok kıskanırsınız.

metin 2

Steam üzerinden yeniden oynanmaya başlanan oyun.

evlilik teklifine ne cevap verilmeli

Bayanlar, önce çok şaşırın ve sonra da koca bir "EVET" deyin.

en zarif kız ismi

Zeynep ve Mira.

sevgiliyi hamile bırakıp kaçmak

Yapan kişi adam değildir ve hatta insan bile değildir.

nargileyle poz veren insan

Lise öğrencisidir ve arkadaşlarına hava atma amacı güdüyordur.
© copyright 2005 - 2026