bugün
- green flag sözlük erkekleri8
- türk soyu ve arap soyu birdir18
- bir kız için kendini feda etmek9
- istanbul un fethi12
- green flag12
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri19
- suriyede konsere saldırı14
- erdoğan ne yaparsa akçomarlar eleştirir9
- siyasetçi olmak isteyenlere verilecek tavsiyeler9
- ali koç'tan sözcü'ye ilan ambargosu9
- deccal'in ortaya çıkması8
- aydinoglu bombala'nın sözlüğe vedası14
- türkiye'nin örnek alması gereken ülkeler15
- asla anlaşamayacağınız insan tipi hangisidir8
- dünyaya 44 dakikada bir sinyal gönderen nesne8
- flört sürecini bitiren ölümcül flört hataları8
- allahı kim yarattı21
- ilhan şeşen21
- geceye bir şarkı bırak9
- sözlüğün o eski günlerinin özlenmesi20
- anın görüntüsü9
- sözlükten hatun düşürmek14
- kadınınız mini etek giyebilir mi14
- üstü açık arabayla gezmek8
- kocanızın tanga giymesine izin verir misiniz8
- saddam hiçbir zaman alevi katliamı yapmadı13
- true linci14
- twerk yapan erkek11
- gece vakti balkona çıkıp şehri dinlemek10
- zehra kınık'a 4 yıl 2 ay hapis cezası verilmesi25
- türkiye'de eksik olan şeyler22
- saçımı boyatsam mı boyatmasam mı düşüncesi9
- siz siz olun aşık olmayın9
- kemal kılıçdaroğlu'nu mumla arıyor olmamız12
- kürde kürt türk'e türkiye halkları demek27
- erkek erkeğe cinsel ilişkide bulunmak13
- ateistler insan değildir15
- akp türkiyesi dünyanın en rezil ekonomisi seçildi20
- yazarların en dikkat çeken fiziksel özellikleri8
- eşinin bikini giymesine izin veren insan10
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri13
- yazın ferahlatan içecekler18
- uludağsözlük tatil arkadaşı ilanları17
- 26 mayıs 2025 fenerbahçe hatayspor maçı11
- 1 milyon 200 bin lira maaş alan rektör13
- uludağ sözlük dini hikayeler9
- 21-22 mayıs 2025 aykolik masklavi istanbul zirvesi8
- bodrum'da 2025 yaz sezonu beach fiyatları20
- chp ye kayyum atanması9
- tayyip erdoğan'ı bir kez daha başkan yapacağız10

entry'ler (1152)
haftada 6 gün 8 saat diye başladığım iş yerinde pazar mesaisi koyduklarında veya 1 mesai doldurup 2.sini de(toplam 16 saat) istediklerinde ansızın kafamda canlanır bu cümle. Ardından hayal gücümün arka odalarından birden çıkıp beliren bulutlu bir havanın içinden geçen güneş ışınlarının aydınlattığı eski bir perde belirir zihnimde.
kendimi kasmadan yanında rahat hissedebileceğim birini. ülke zaten çok kasıyor. insani ilişkilerin daha nazik olması için kendi adıma elimden geleni yapıyorum. siz de yapsanız? biraz daha hoşgörü.
bu başlık niye yeni açıldı ya. kaç yıllık çinli sözüdür.
her gün ekseriyetle sigara böreği yiyen arkadaşımı aklıma getiren başlık. 3.95 (bim)
satılan kurumları çıkarıpta hesaplarsak daha doğru olacak başlık. gören de üretim arttı refah arttı sanacak. 18 yıllık rezillik bile ülkenin tüm malvarlığını boşaltamadı. o kadar zengin bir ülke bırakmışlar ki bize fortum fortum fortumluyorlar ama bitmiyor.
bilgi içerik.
evrimsel bir gelişme mi bilmiyorum. hatırlamak kelimesi bir anda lügattan kalktı. herkes anımsadım anımsadın mı falan filan konuşuyor. (bkz: anımsamak adam mıdır) arayın bağlansın.
serdar ortaç daha güzel.
bütün tarih düşmanları burada mı toplandı ne. bu adamın okuduğu tartı olsa kilosu hissedilmeyecek tipler başlığa gelip sözde tenkit ediyorlar.
an itbari ile girilemeyen site.
beka sorunu var diye bas bas bağırıyorlar ya, aklı selim olan adam bundan önce beka sorunu yoktu, bunlarsa bas bas bağırıyor beceremedik diye düşünür. keşke türk milletinin %40'ı gerçekten zekidir açıklaması doğru olsaydı maalesef çok iyimser değil anti realist bir görüş.
bu ibne hakkında başlık açılmamış olması enteresan. pc ve netle ilgili ara sıra problem yaşıyorum hemen reportluyorsunuz. bu çıkıyor karşıma. halbuki ülkeyi soysam, faili meçhul cinayetler işlesem kimse sikini kıpırdatmaz. nasıl bir millet olduk lan biz ?
zaman kaybetmek istemeyen belki de eşi/sevgilisiyle birlikte güzel bir film izlemek niyetinde olan kişidir.
"sayenizde gelecek oldu bilmece" yandaş olmadıktan sonra girişimciye sadece fatura kesilir.
sadece bizim üniversiteye özgü mü bilmiyorum. araştırılması yapılmadığı için olaya tam ismini veremediğimiz 15 temmuz günü, demokrasi günü olarak akademik takvime girmiştir. ayrıca yaz okulu olmadığı için ne yaz okulu ne de bütlerin erişemeyeceği bir tarih akademik takvimde kibarca süs olsun diye konmuş veya yalakalık siz ne derseniz deyin. aynı takvimde 30 ağustos zafer bayramı 18 mart yer almazken milli günlerimizden 29 ekim ve 23 nisan yer alabilmiştir. Ayrıca ilginç bir şekilde kurban ve ramazan bayramları da "akademik takvimde" yerini almış durumda
http://www.balikesir.edu....9_akademik_takvim_son.pdf
http://www.balikesir.edu....9_akademik_takvim_son.pdf
niyeyse hiç birine alışamıyorum. hoş daha önce behzat ç. yayındayken sevmezdim. şimdi 2.yi bitiriyorum ve izlediğim türk dizileri içerisinde kesinlikle en iyisiydi. hem de el kamerasıyla dizi çekmelerine rağmen. ancak şu aki dizileri sevemiyorum arkadaş. bir bizimkiler, kuzey güney, geniş aile bir behzat ç tadı vermiyorlar. her filmde herkes mi zengin olur arkadaş ve zengin patron boyna fakir sekretere pompa yapıyor. izleyenlerin çoğu da fakir halk. götümden de uydurmuyorum %40'ı asgari ücretle geçinen bir milletiz biz. nerden bakarsan bak öyle.
zengin fakiri gondikliyor daha sonra fakir halk bunu izliyor ve seviyor. deveye diken hesabı. ayrıca be kardeşim bu dizileri sermaye sahibi insanlar yapıyor tabii ki bilinç altına sekreterlerin orospu potansiyelli olması gerektiğini pompalıyorlar.
zengin fakiri gondikliyor daha sonra fakir halk bunu izliyor ve seviyor. deveye diken hesabı. ayrıca be kardeşim bu dizileri sermaye sahibi insanlar yapıyor tabii ki bilinç altına sekreterlerin orospu potansiyelli olması gerektiğini pompalıyorlar.
an itibariyle uygulamanın başladığını farkettim fişe geçirdiler. daha sonra bu seferlik bizden olsun deyip fişten düştü kasiyer. son 2 haftada alıştırma süreci yaşanıyor. sıçtığımız boktan işediğimiz sidikten vergi alınıyor bir de poşet eklendi buna yakında aldığımız nefese de kota gelirse şaşırmam.
sigarada ağız penisidir.
çocukken masumanee görüp inandığımız şey.
reklam uygulamasını başarılı sürdüren site. 2 saatte 1 tane reklam çıkıyor. Onu da keyifle izliyorum.