bugün
- türkçe 25000 kelimeden oluşan kısıtlı bir dildir8
- reenkarnasyon4
- 08 eylül 2026 üsküdar da başkan vekili seçimi4
- s'i l v'e r m'i s t28
- pum pum çorbası7
- tc'ye vatandaşlk bağıyla bağlı olan herkes türktür8
- uludağ itiraf12
- günaydın şarkısı2
- anın görüntüsü23
- tavuk budu3
- yörük kızı15
- sikişirken sigara içen kadın6
- kız düşürmenin kısa yolu15
- uludağ sözlük size ne kattı24
- afd'nin saksonya anhalt'ı kazanması3
- sözlük kızlarının entrylerinin hep artılanması13
- mercimek çorbası içen kadın14
- claudian clouds20
- zorunlu eğitim11
- sarı şeker yargılanmalıdır16
- sözlüğün en masum yazarları16
- fusya semsiyeli yabanci26
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü19
- command and generals2
- pankek mi pişi mi10
- bir kadını taşımanın zorluğu10
- cübbeli ahmet hükümetin maşası mı sorunsalı9
- sarapci koala43
- arkadaşlar larissa kim12
- otobüs camına yaslanan kafanın titremesi6
- devlet bahçeli9
- atatürk ü sevme zorunluluğu10
- nervio21
- yemeğe bulyon koyan insan7
- sarımsak yiyen kız6
- zuhal olcay'a aşık olmak7
- hesabın yüzde 10 undan daha az bahşiş veren tip10
- sözlükteki gammazlar lobi si11
- pandela 38
- serhat kılıç22
- türkiye13
- seks yapmanın aslında çok iğrenç bir eylem olması6
- tai lung45
- ismail kartal12
- bir kızın aşkı size naptırabilir9
- mesleki yaşama merkezi denetleme2
- pizza6
- saraca098
- hoşçakal uludağ sözlük7
- şarapçının birden tayyipçi olması10
entry'ler (1152)
haftada 6 gün 8 saat diye başladığım iş yerinde pazar mesaisi koyduklarında veya 1 mesai doldurup 2.sini de(toplam 16 saat) istediklerinde ansızın kafamda canlanır bu cümle. Ardından hayal gücümün arka odalarından birden çıkıp beliren bulutlu bir havanın içinden geçen güneş ışınlarının aydınlattığı eski bir perde belirir zihnimde.
kendimi kasmadan yanında rahat hissedebileceğim birini. ülke zaten çok kasıyor. insani ilişkilerin daha nazik olması için kendi adıma elimden geleni yapıyorum. siz de yapsanız? biraz daha hoşgörü.
bu başlık niye yeni açıldı ya. kaç yıllık çinli sözüdür.
her gün ekseriyetle sigara böreği yiyen arkadaşımı aklıma getiren başlık. 3.95 (bim)
satılan kurumları çıkarıpta hesaplarsak daha doğru olacak başlık. gören de üretim arttı refah arttı sanacak. 18 yıllık rezillik bile ülkenin tüm malvarlığını boşaltamadı. o kadar zengin bir ülke bırakmışlar ki bize fortum fortum fortumluyorlar ama bitmiyor.
bilgi içerik.
evrimsel bir gelişme mi bilmiyorum. hatırlamak kelimesi bir anda lügattan kalktı. herkes anımsadım anımsadın mı falan filan konuşuyor. (bkz: anımsamak adam mıdır) arayın bağlansın.
serdar ortaç daha güzel.
bütün tarih düşmanları burada mı toplandı ne. bu adamın okuduğu tartı olsa kilosu hissedilmeyecek tipler başlığa gelip sözde tenkit ediyorlar.
an itbari ile girilemeyen site.
beka sorunu var diye bas bas bağırıyorlar ya, aklı selim olan adam bundan önce beka sorunu yoktu, bunlarsa bas bas bağırıyor beceremedik diye düşünür. keşke türk milletinin %40'ı gerçekten zekidir açıklaması doğru olsaydı maalesef çok iyimser değil anti realist bir görüş.
bu ibne hakkında başlık açılmamış olması enteresan. pc ve netle ilgili ara sıra problem yaşıyorum hemen reportluyorsunuz. bu çıkıyor karşıma. halbuki ülkeyi soysam, faili meçhul cinayetler işlesem kimse sikini kıpırdatmaz. nasıl bir millet olduk lan biz ?
zaman kaybetmek istemeyen belki de eşi/sevgilisiyle birlikte güzel bir film izlemek niyetinde olan kişidir.
"sayenizde gelecek oldu bilmece" yandaş olmadıktan sonra girişimciye sadece fatura kesilir.
sadece bizim üniversiteye özgü mü bilmiyorum. araştırılması yapılmadığı için olaya tam ismini veremediğimiz 15 temmuz günü, demokrasi günü olarak akademik takvime girmiştir. ayrıca yaz okulu olmadığı için ne yaz okulu ne de bütlerin erişemeyeceği bir tarih akademik takvimde kibarca süs olsun diye konmuş veya yalakalık siz ne derseniz deyin. aynı takvimde 30 ağustos zafer bayramı 18 mart yer almazken milli günlerimizden 29 ekim ve 23 nisan yer alabilmiştir. Ayrıca ilginç bir şekilde kurban ve ramazan bayramları da "akademik takvimde" yerini almış durumda
http://www.balikesir.edu....9_akademik_takvim_son.pdf
http://www.balikesir.edu....9_akademik_takvim_son.pdf
niyeyse hiç birine alışamıyorum. hoş daha önce behzat ç. yayındayken sevmezdim. şimdi 2.yi bitiriyorum ve izlediğim türk dizileri içerisinde kesinlikle en iyisiydi. hem de el kamerasıyla dizi çekmelerine rağmen. ancak şu aki dizileri sevemiyorum arkadaş. bir bizimkiler, kuzey güney, geniş aile bir behzat ç tadı vermiyorlar. her filmde herkes mi zengin olur arkadaş ve zengin patron boyna fakir sekretere pompa yapıyor. izleyenlerin çoğu da fakir halk. götümden de uydurmuyorum %40'ı asgari ücretle geçinen bir milletiz biz. nerden bakarsan bak öyle.
zengin fakiri gondikliyor daha sonra fakir halk bunu izliyor ve seviyor. deveye diken hesabı. ayrıca be kardeşim bu dizileri sermaye sahibi insanlar yapıyor tabii ki bilinç altına sekreterlerin orospu potansiyelli olması gerektiğini pompalıyorlar.
zengin fakiri gondikliyor daha sonra fakir halk bunu izliyor ve seviyor. deveye diken hesabı. ayrıca be kardeşim bu dizileri sermaye sahibi insanlar yapıyor tabii ki bilinç altına sekreterlerin orospu potansiyelli olması gerektiğini pompalıyorlar.
an itibariyle uygulamanın başladığını farkettim fişe geçirdiler. daha sonra bu seferlik bizden olsun deyip fişten düştü kasiyer. son 2 haftada alıştırma süreci yaşanıyor. sıçtığımız boktan işediğimiz sidikten vergi alınıyor bir de poşet eklendi buna yakında aldığımız nefese de kota gelirse şaşırmam.
sigarada ağız penisidir.
çocukken masumanee görüp inandığımız şey.
reklam uygulamasını başarılı sürdüren site. 2 saatte 1 tane reklam çıkıyor. Onu da keyifle izliyorum.