bugün
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü12
- yalnızlık edebiyatı13
- bir kızla dalga geçmek6
- askerliğin gençler için faydalı olması7
- karı gibi erkek4
- tai lung42
- sözlüğü 2000 ve sonrası doğumluların basması3
- 6 eylül 2026 türkiye italya voleybol maçı18
- kin tutmayı beceremeyen insan9
- gizli hesap6
- en sevmediğin insan tipleri7
- sekiz aydır masturbasyon yapmıyor olmak2
- ciddi ciddi voleybol maçı izleyen insan olması9
- namazlarınızın yaradan için hiçbir kıymeti yok11
- mavi göz7
- ikinci defa askere gitmek6
- sözlükte psikolojik delilerin olması10
- en sevdiğiniz sözlük yazarı9
- türkiye bölünebilir mi2
- bu koyden olsam ne olacak ve sarı şeker12
- bulunduğun koşullarda mutlu olmak3
- claudian clouds22
- türk halkını uyuşturma itemleri2
- herkesin tavsiye verdiği insan4
- gecenin geç saatlerinde entry girmek2
- rennie2
- özbek kadınlar14
- bir viski doldurup kızların final maçını izlemek12
- akrep3
- sözlük whatsapp grupları13
- sözlüğün en hamarat yazarı8
- gece vardiyası yazarlar4
- friedrich hegel la bi cay icek12
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı42
- islam'ın hak dini olması6
- iğrenme eşiği olmayan erkek9
- uludağ itiraf10
- namazın amacı6
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı17
- kahverengi gözlü olmak4
- sarapci koala47
- melissa vargas7
- göğüs uçlarını birbirine değdirebilen kadın11
- uludağ sözlük benim için ancak mezarda biter5
- filenin sultanlarının avrupa şampiyonu olması6
- yalnız ölmek4
- özbek pilavına kaşık saplamak7
- eva murati3
- pazar gecesi3
- libidosu olmasa true'nun aslında iyi insan olması6
entryleri gorunce estafurullah yahu diyesi , bildiginiz yurdum insanı hafiften kimyager yazar. *
"ya ben bu adamı bir yerden tanıyorum" dediğim ama tanıyamadığım, hemşeri olduğumuzu öğrenince neden böle hissettiğimi anladığım, sevecen, güleryüzlü msn i ne zaman açsa sohbet ettiğimiz yazar. an itibari ile artvin'dedir. *
"kimyanı yiyim senin" demek istediğim yazar..
tanışıp kısa zamanda dost olduğumuz yazar, çok pis yazar.
bir zirvede tanıştığım (ama hangisi? makara numara on istikamet miydi neydi o zirve işte) çok kafa adamdır kendileri.zirvelerde görmek istenilen cinstendir yani.*daha ne tabular oynayacağız, fasıllar yapacağız gerçi kütahya yollarına düşecekmiş kendisi, daha garbuz geseceğiydik demek istiyorum burdan.
radyo uludag sayesinde tanıştığım çok kaliteli yazar abim.
(bkz: allah radyo uludagi yapandan razi olsun)
(bkz: allah radyo uludagi yapandan razi olsun)
(bkz: sentenced)
radyo uludağ 'da her daim dinlemek istediğim djlerden. kesinlikle şarkıları ve kendi sesiyle beğenilesi dj kimyager dediğim yazardır.* bugün ''bugün birini mutlu etmem lazımdı. kurbanım sen oldun'' diyerek nette yaptığı şey çok hoşuma gitti sağolsundur dediğim yazardır. * o adresi saklayacağımı ve sıkıldığım zamanlarda tekrar tekrar bakacağımı belirtmek isterimdir.
mülteciliği melankolikle bagdaştırmış ender biri... melankoliği tam anlamıyla yaşayan momentinin sıfır olduğu kişilik. *
radyo uludağ 'ın en tanınan ,en bilinen ve istek şarkılarda sınır tanımayan dj'i.hiç bir zaman yorulduğunu duymazsınız, hiç bir zaman bunu yapamam dediğini aklınızdan geçirmezsiniz. chat kısmından olsun, mikrofondan olsun her yönden herkese yetişebilen, konuklarını kah güldürüp kah duygusallaştıran yazar. ayrıca sesi çok güzeldir , özellikle dinlenmesi tavsiye edilir.
edit: şimdiden söyliyeyim bu entryde büyük ihtimal eksi oy alacaktır. kime yazsam eksi oy alıyordur. ama yılmıyorumdur ,yılmıcamdır. *
edit: şimdiden söyliyeyim bu entryde büyük ihtimal eksi oy alacaktır. kime yazsam eksi oy alıyordur. ama yılmıyorumdur ,yılmıcamdır. *
Her derdimi paylaştığım kardeşten candan öte biricik arkadaşım melanım ama bi o kadarda neşeli portakal çiçeğim kaygıyla tasayla derdi olmayan neşesini her zaman muhafaza eden en sıkıntılı anlarında bile gülümseten canımcım, he bir de buraya üye olmamı sağlayan müstesna yazar.
hayatında ilk defa scrabble oynadığını söyleyip bu zirvede 2. olmuş kişidir. *
tanıştık konuştuk. aslen artvinliymiş. daha fazla konuşmamaya karar verdik. akraba çıkacaktık az kalsın. organik kimyadan da anlıyormuş. baya rahatsız edicem bu sene.
en son tanıştığım yazarlardan biri olmasına rağmen. kalbimde deniz görür bir yer sahibi olmuş, babasal benzerliğimiz yanında, dünya görüşlerimizn de yakınlığı sebebiyle, sözlükte en sevdiklerimden biri olmuş yazar.
ayrıca iğrenç esprilere muhattap kalıp da morali bozulmayan yazar.(# 562438) komik mi bu?
ayrıca iğrenç esprilere muhattap kalıp da morali bozulmayan yazar.(# 562438) komik mi bu?
nickiyle ayrı kutuplarda, bağlaşmayan bir yapıya sahip yazar.cana yakın, hoşgörülü ve esprili.sözlüğün bana yeni hediyesi. *
abimdir. saygı duyduğum insandır. sevilesi, esprili, iyi insandır. radyo uludagın en iyi djidir.**seviyoruz kendisini. aynı zamanda radyo uludagda an itibariyle yayındadır. koparmaktadır. herkesi beklemekteyiz.
zor bir dil sınavından geçen ve mülakatta burnuyla ses çıkarıp zurna çalarak yüksek lisansa girmiş şahıs. *diğerlerini sorularla bayağı bir terletseler de melankolik rahatça girip çıkmıştır ve arkadaşlarına bakıp kopmuştur. tebriklerdir. ben biliyordum zatendir.
artik bir yuksek lisans ogrencisi olan kendini begenmis poposu havada yazar. *
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar