bugün
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı43
- milyonlarca insan deccal'in peşinden gidecek15
- sözlükteki cinconluların göt olması5
- jennifer lawrance9
- sözlük sapıkları12
- 6666
- doğaüstüyle dinle kafayı bozan kitle4
- hayatını garantiye almak isteyenlere tavsiyeler12
- dünya iyi midir8
- deccal'in şu an yeryüzünde olma ihtimali6
- birden akla gelen sözlüğü bırakma düşüncesi8
- silvermist'in mutfağına konuk olmak17
- isa mesih'in gelişini sevgiyle kucaklamak4
- sözlük teletabileri4
- üçüncü gözü açık yazarlar2
- özgür özel'e yurttaştan yumuşak muhalefet tepkisi3
- am meme ve göt üçgenindeki favori organınız9
- uzun adam2
- yahudilerin hepsi iyi insan değil9
- kızılay avm11
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı77
- arkadaşlar bakar mısınız2
- kiraz cicegi kolonyasi30
- hükümet şu olaya da el atsa3
- ağır müslüm gürses sözleri9
- focus film2
- flört10
- allah her şeyi kuşatmıştır7
- slipknot5
- sözlükte kavga olmayacak hissi13
- milf seven erkek2
- çerçioğlu ailesinin togg tedarikçisi olması5
- kitap okumak6
- yandaş akademisyen3
- baş abaza4
- fenerbahçe biraz sert biraz katı16
- yaşlılık2
- sözlüğe ben geldikten sonra2
- naruto dayı denen yarım akıllı2
- kendini çok önemli sanan yazar14
- marilyn manson2
- sözlük şizofrenleri2
- fenerbahçe18
- parcalandim toparlanamiyorum32
- ağırlık kaldıramayan erkek8
- deccal bi insan birçok mucize sergileyecek2
- kıymalı üzümlü börek5
- abd ve çin'i takip etmek için kanallar öner5
- ben troll üm7
- romelu lukaku4
40 entry yazarsınız ve sadece 1 defa girersiniz. ne var ne yok bakarsınız ve artık girmeye gerek bile duymazsınız. *
bu günlerde şahsıma pek bi göz kırpan,sözlüğün al oyna dediği yeni fark ettiğim buton.*
kişiyi işgal eden şey.
bu günlerde şahsıma pek bi göz kırpan,sözlüğün al oyna dediği yeni fark ettiğim buton.*
pac-man 'i zor programlamışlar. ama bu meşgale iyi bir şey, zira onu bir gün görmesem ne yapardım bilmem.
40'tan önce de çıkan butondur.
içindeki oyunlar ile kafayı yedim stop. allahım yardım et stop.
içindeki oyunlar ile kafayı yedim stop. allahım yardım et stop.
günde 40 entry'den fazla entry girenlerin görebildiği sözlük uygulaması.
hep kimin o oyunları oynadığını merak etmiştim. ben kaç saattir pacman oynamaya dalmışım, demek ki insan bazen tıkladı mı tam tıklıyormuş.
hep kimin o oyunları oynadığını merak etmiştim. ben kaç saattir pacman oynamaya dalmışım, demek ki insan bazen tıkladı mı tam tıklıyormuş.
sözlük yazarlarını biraz da başka şeylere yönlendirmeyi amaçlayan buton. hep yaz, hep yaz nereye kadar demek istiyor olabilir.
gunde 40 entry giren yazarlara canlari sikilmasin diye sundugu bir kac oyundan olusan bolum. fazla sarmiyo fakat oyunlar.
genelde bunu gören yazarlar, gelip başlığına bir şeyler yazma ihtiyacı hisseder. araştırmalara göre bir gün içinde 40 entry'den fazla girip meşgale'yi gören yazarların yüzde 83.7'si ilgili başlığı bulur ve yazar.
günlük 40 entryden sonra açılan sekme. oyunları güncellenmelidir.
artık sözlük benden sıkıldı anlamına geliyor. ayrıca ingilizce bilmemiz oyunların ingilizce olmasını gerektirmez. kendi dilimde eğlenmek istiyorum. ayrıca beni durduramazsınız 40ta buton çıkıyosa daha yüksek entrylerde yeni yeni butonlar keşfederiz.
(bkz: ayrıca)
(bkz: umutlarla yaşıyorum)
(bkz: ayrıca)
(bkz: umutlarla yaşıyorum)
Meşgul kelimesinden türediğini düşündüğüm ve meşgul eden anlamındaki kelimedir. Can sıkıntısına iyi gelir. Hobi de denebilir.
görmek istediğim ama hiçbir zaman göremediğim sekme. * hakkında hiçbir şey bilmediğim için yorum da yapamayacağım.
kişiyi entry girmeye teşvik eden.
yıllar var ki meşgale butonum renkli renkli yanmadı dostlar. bugün yakmaya karar verdim. dolayısıyla sebep olabileceğim entry-bilgi kirliliğinden ötürü, bana denk gelen yazarlardan özür diliyorum.
bismillah.
yıllar var ki meşgale butonum renkli renkli yanmadı dostlar. bugün yakmaya karar verdim. dolayısıyla sebep olabileceğim entry-bilgi kirliliğinden ötürü, bana denk gelen yazarlardan özür diliyorum.
bismillah.
staj yapan kişinin kolayca yakabileceğini anlamayı sağlayan birkaç flash oyunun olduğu pek gerekli görmediğim buton.
çok yazıyorsun yeter azcık oyun oyna ciğerim sende rahat et biz de rahat edelim .
uludağ sözlük
uludağ sözlük
(bkz: bulmaca)
40 giri den sonra piyasaya çıkan sözlük meşmkuliyet hedesi.
saçma sapan sıkıcı ouynlarla dolu fasilite.
(bkz: şükür bu gün de 40 yaptık)
merdiveni sırtına alıp kırkın kapısına dayanarak bir yudum meşgale ile karşılanmak(!)
işin gücün yok mu senin!
işin gücün yok mu senin!
aferin çok entry girdin al bakalım sana ödül mantığı mı gülülmüş, yoksa o kadar entry girdiğine göre onların niteliksiz olma ihtimaline karşı al sen şu oyunlarla oyalan mı denmek istenmiş anlamadığım olay.
sıkıcı oyunlar vardır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar