bugün
- sevgiliyle dağ evindeyken şömine önünde sevişmek9
- uludağ sözlükteki ayak fetişizmi14
- ilk adımı karşıdan bekleyen erkek19
- geceye bir şarkı bırak15
- ben geldim naneler30
- sinir bozucu şeyler10
- zengin kızların güzel olması6
- sözlükte kalp krizi geçirmek5
- hesap ödeyen erkek2
- trump'ın iran'a saldırıların süreceğini açıklaması2
- sözlüğün hemfikir olduğu tek konu10
- erkeklerin güzel kız görünce verdiği tepki7
- haluk levent'in kumar oynamasının asıl sebebi3
- cips yedikten sonra parmakları tişörte silmek7
- zamanda yolculuk mümkün olsa yapılacaklar3
- kendinle aran nasıl4
- sözlük için ne yapabiliriz10
- nicki kısa olanın penisi küçük olur22
- oğuzhan uğur2
- pilavlı sohbet vs rakı balık7
- seni onaracağım diyen partner3
- 10 bin lira verseler bu gece sokakta yatar mısın4
- türkiye nin en güvenilir insanı11
- nickaltı hoşgeldini olmayan yazarlar5
- clydeless bonnie8
- true nickli yazara özelden küfredilmesi olayı20
- haluk levent'e para emanet etmek23
- haluk levent'i karalama kampanyası17
- şaka maka tek umudun yine bahçeli olması19
- bir insana çirkin demek6
- henüz doğmamışlara tavsiyeler3
- kendin hakkında bir gerçek bırak7
- kuranda namaz yok8
- biri size sokakta yan baksa ne yaparsınız6
- güzel zannedilen kadınların sıradan olmaları13
- sigarayı neden seviyoruz5
- sevgiliniz karşı cinsle tatile gidebilir mi12
- kaliteli insanı nasıl anlarız2
- sevilen kızın 1 haftadır giydiği naylon çorap4
- döner mi yesem hamburger mi makarna mı13
- kaliteli insanı belli eden detaylar24
- dünyanın en samimiyetsiz cümlesi13
- insan olmaya ceyrek kala12
- her ay aynı eskorta gitmek tek eşlilik midir7
- bir erkeği erkek yapan beş özellik14
- 90 ların özel olmasının nedeni3
- geceye bi şarkı bırak6
- ölmeyi planladığınız yaş3
- bizi kandırıyor olabilirler mi4
- ahbap10
jason segel tarafından canlandırılan how i met your mother karakteri.
how i met your mother'ın patrick'i*. süfer adam. ayrıca karısı lilly'e skywalker soyadını almayı teklif etmişliği vardır.
how ı met your mother dizisinin sürekli öğrenci olan, vurdumduymaz, sürekli aç karakteri.
ted ve barney'ye göre arka planda kalsa da çok daha müthiş bir karakter. 3. sezonun başında robin'in sevgilisine (o meşhur şarkıcı adını yazmayı bilmiyorum) bakışı asla akıldan çıkmaz.
ha bir de diziyi izleyen tüm tanıdıklar, aga marshall var ya aynı sen diyor. ben de zaten ilk izlediğimden beri aynı şeyi düşünüyordum farklı kaynaklarca doğrulandı.
beni karakter yapıp diziye koymuşlar lan.
ha bir de diziyi izleyen tüm tanıdıklar, aga marshall var ya aynı sen diyor. ben de zaten ilk izlediğimden beri aynı şeyi düşünüyordum farklı kaynaklarca doğrulandı.
beni karakter yapıp diziye koymuşlar lan.
how i met your mother'ın en kıyak karakteridir. batıl inançları ile yarandır. bir takım özellikleri şöyle sıralanır:
-hayaletlere/perilere inanmaktadır
-loch ness canavarı'nın bir canavar olduğuna değil, nessie adında zarif bir hayvan olduğunu düşünmektedir.
-kendini mutlu hissettiği ve yalnız kaldığı zamanlarda dans eder. *
-ailesinin en kısa ferdidir. * *
-fazlasıyla sadıktır.
-minnesota vikings taraftarıdır.
-kadınsı eğilimleri vardır. *
-hayaletlere/perilere inanmaktadır
-loch ness canavarı'nın bir canavar olduğuna değil, nessie adında zarif bir hayvan olduğunu düşünmektedir.
-kendini mutlu hissettiği ve yalnız kaldığı zamanlarda dans eder. *
-ailesinin en kısa ferdidir. * *
-fazlasıyla sadıktır.
-minnesota vikings taraftarıdır.
-kadınsı eğilimleri vardır. *
kendisi harika robot taklidi yapabilmektedir.
how i met your mother'daki ted'in en yakın arkadaşı ve lily'nin kocası olan aşırı sevimli karakter. sanırım sevimliliği, kimi zaman yüzünde oluşan eblek bakışların ve lily'ye olan bağlılığının devasa tipiyle tezat oluşturmasından kaynaklanıyor.
saflığıyla,duygusallığıyla,kimsenin merak etmediğini merak etmesiyle,batıl inançlarıyla ve tabiki barney'e şükran gününde attığı tokattan sonra çaldığı bestesiyle how i met your mother'ın en hoş karakterlerinden biridir.
it was the best night ever bestesinin sahibi.
How i met you mother ın olmazsa olmazıdır. Thanks giving i Barney i tokatlayarak Slapsgiving e çevirmiş ve üzerine dinlenesi you just slap parçasını söylemiştir.
How I Met your mother karakteri. Ted'in üniversite dostu. Lily nin kocası. Barney Stinson ile ted'in kankası olmak için yarışır.
how i met your mother'ın en, belki de tek romantik karakteri.
how i met your mother dizisinin birbirinden komik 5 karakterinden biridir. ayi gucune sahip, kucuk bir cocuk gibi davranan (bkz: tantrum) ve kahve icince telefon rehberini yirtabilen komik insandir.
himym in en iyi karakterlerinden biri. ayrıca şu koca dünyada bir tek ben mi benzetiyorum bilmiyorum ama adam fena halde geleceğe dönüşteki dr emmett brown a benziyor. ne zaman marshall ı tek şeçseler ekranda direk aklıma doktor geliyor.
mükemmel çiftin mükemmel erkeği. how i met your mother' ın en sevimlisi.
himym daki en iyi karakterlerden biri. kızlar için evlenilecek erkek tiplemesinin örneği diyebiliriz.
robin taklidiyle ve lily'e yazılan herife acıyarak ona right now'ı kendisinin çekmesiyle hafızalardan çıkmayacak olan how i met your mother karakteridir. bana kalırsa dizinin en komik karakteri kendisidir.
ayrıca robinin de sen sokakta aynen şöyle yürüyorsun diyerek, marshallın bir gününü izletirken de yarmıştır kendisi
(bkz: hey toni şunu dene)
(bkz: hey toni şunu dene)
"go marshall, get your wife pregnant" afişi ile 6. sezonun 1. bölümünde evine uğurlanan eğlenceli karakter.
bir maymun tarafından soyulup soyulmadığını asla öğrenemediğimiz how i met your mother kahramanı. marshall bir gün soyguna uğrar. bu durumdan korkan lily silah almak isteyince, marshall bir maymun tarafından soyulduğunu söyler. bir bölüm boyunca, bir "maymun tarafından soyuldum" der, bir "maymun tarafından soyulmadım" der. bölümün sonunda ted " marshall amcanızı soyanın kim olduğunu asla öğrenemedik ve lily teyzeniz asla bir silah almadı." diyerek bölümü bitirir.
6.sezonun ilk bölümünde mahalleyi toplayıp çocuk yapma olayını anlatmasıyla beni yarmış bitirmiştir.
dizinin en sevdiğim karakteridir. platonik aşkımdır aynı zamanda.*
6. sezon 13. bölümün sonunda oscarlık performans sergilemiştir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar