bugün
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü12
- yalnızlık edebiyatı13
- gizli hesap6
- bir kızla dalga geçmek4
- en sevmediğin insan tipleri7
- kin tutmayı beceremeyen insan9
- tai lung42
- mavi göz7
- 6 eylül 2026 türkiye italya voleybol maçı18
- ciddi ciddi voleybol maçı izleyen insan olması9
- en sevdiğiniz sözlük yazarı9
- gece vardiyası yazarlar4
- sözlükte psikolojik delilerin olması10
- namazlarınızın yaradan için hiçbir kıymeti yok11
- önlenemez mhp yükselişi2
- claudian clouds22
- bu koyden olsam ne olacak ve sarı şeker12
- tupac amaru shakur2
- askerliğin gençler için faydalı olması5
- ikinci defa askere gitmek5
- kahverengi gözlü olmak4
- çok zeki olmayan çok düşünmeyen güzel kız2
- eva murati3
- iyi geceler6
- akrep2
- pazar gecesi3
- herkesin tavsiye verdiği insan3
- islam'ın hak dini olması6
- yalnız ölmek4
- deneme entry si2
- sözlüğün en hamarat yazarı8
- bir viski doldurup kızların final maçını izlemek12
- gece geç saatte ışığı yanan evler4
- namazın amacı6
- özbek kadınlar14
- uludağ sözlük benim için ancak mezarda biter5
- kitap kapakları3
- uludağ itiraf10
- kadını kurtarmak isterken bıçaklanan'u y4
- anın görüntüsü25
- sözlük whatsapp grupları13
- friedrich hegel la bi cay icek12
- iğrenme eşiği olmayan erkek9
- güzel ayak mevsiminin kapanmaya başlaması3
- filenin sultanlarının avrupa şampiyonu olması6
- melissa vargas7
- entrylerimin hala beğenilmesi3
- beypazarı maden suyu2
- özbek pilavına kaşık saplamak7
- demokrasinin meşruiyet sorunu5
o beni prenses, peri sanıyoo
ne hata yapsam geri sarıyoo
mitolojiden biri sanıyoo
bendeki de saç, o taç görüyoo
şarkısını her dinlediğimde aklıma gelen, saatlerce konuşabileceğiniz, saatlerce dinleyebilecek, muhabbeti tatlı, kendisi şeker yazar kişisi. ayrıyetten ameliyat olduğumda yanımda olacak, buz torbalarımı bizzat kendisi koyacak en bi melek hemşire.
ne hata yapsam geri sarıyoo
mitolojiden biri sanıyoo
bendeki de saç, o taç görüyoo
şarkısını her dinlediğimde aklıma gelen, saatlerce konuşabileceğiniz, saatlerce dinleyebilecek, muhabbeti tatlı, kendisi şeker yazar kişisi. ayrıyetten ameliyat olduğumda yanımda olacak, buz torbalarımı bizzat kendisi koyacak en bi melek hemşire.
sen ne tatlı şeysin öyle diye asıldığım, kendisine her türlü konuda yardımcı olabileceğim * hatun kişisi.
kaybolan sülietimin içindeyim. etrafım etten duvarlarla çevrili ve ben gittikce siliniyorum. aslın da bu işime gelmiyor da değil. bir nevi görünmezlik oyunu oynuyorum. kimse beni görmüyorken ben herkesin hayatının bir parçasıyım. aslında onların bir parçası olmak ne kadar önemli benim için? hiç, kocam bir hiç...
aciz bir insan değilim ama insanlar tarfından acizleştirilmeye çalışılan biriyim. varlığımla korkutucu bir o kadar da güçlüyüm ben bu silik süliet içinde.
bir nefes kadar yakın, ölüm kadar uzağım insanlara. kendi iç savaşımın peşindeyim. dişimi tırnağıma takarcasına savaşıyorum kendimle.
kan kokuyor heryer, leş kokuyor...
kaybolan, yok olan dünyada yaşam savaşımı veriyorum. dimdik karşısındayım herşeyin. ben buradayım, tam merkez noktasındayım hayatımın. inançlarımın peşindeyim ne kadar vazgeçirilmeye çalışılsamda.
kan kokuyor heryer, leş kokuyor. pislenmemeliyim, pisletilmemeliyim. midem bulanıyor, başım dönüyor.
şuan kendimi sigaraya ihtiyacı olan bir otobüs yolcusuna benzetiyorum. mola istiyorum. bağıra çağıra veriyorum kavgamı. kan kokuyor heryer, leş kokuyor.
peki ben neyim? leşlerin arasındaki insan. insanım ben vuslata dair umutları olan insan...
(bkz: spoiler)
aciz bir insan değilim ama insanlar tarfından acizleştirilmeye çalışılan biriyim. varlığımla korkutucu bir o kadar da güçlüyüm ben bu silik süliet içinde.
bir nefes kadar yakın, ölüm kadar uzağım insanlara. kendi iç savaşımın peşindeyim. dişimi tırnağıma takarcasına savaşıyorum kendimle.
kan kokuyor heryer, leş kokuyor...
kaybolan, yok olan dünyada yaşam savaşımı veriyorum. dimdik karşısındayım herşeyin. ben buradayım, tam merkez noktasındayım hayatımın. inançlarımın peşindeyim ne kadar vazgeçirilmeye çalışılsamda.
kan kokuyor heryer, leş kokuyor. pislenmemeliyim, pisletilmemeliyim. midem bulanıyor, başım dönüyor.
şuan kendimi sigaraya ihtiyacı olan bir otobüs yolcusuna benzetiyorum. mola istiyorum. bağıra çağıra veriyorum kavgamı. kan kokuyor heryer, leş kokuyor.
peki ben neyim? leşlerin arasındaki insan. insanım ben vuslata dair umutları olan insan...
(bkz: spoiler)
zirvelerden sonra hakkında kimse yorum yapmasaydı; sadece benim gördüğüm, dünyaya sadece benim için gönderilmiş olduğunu düşüneceğim yazar olacaktı. ama değilmiş, olsun. o yine de iyilik meleğidir, can'dır, dost'tur her şeyden önce... arkadaşlarının derdi için ağlayabilecek biridir, referansı budur gerisini siz tahmin edin. db'i fazla işgal etmemek için daha fazla yazmayacağım. sadece; "kusursuz"
(bkz: dost)
(bkz: dost)
insan gibi insan cümlesini, bir kişi için kullanacaksanız bu marla'mızdır. kaç kişi hak eder ki böyle bir sıfatı. her daim mutlu olması gereken, üzülmeyi hak etmeyen, hassas ve naif bir yazar kendisi.
altın kalbinin hiç bir zaman solmamasını dilediğim yazardır.
altın kalbinin hiç bir zaman solmamasını dilediğim yazardır.
oha sayesin de hoş muhabbetler ettiğim yazardır kendileri. *
(bkz: bitane)
bana hocam diye hitap ederek beni uzun yıllar sonra öğrencilik günlerime götürmüş sevimli kişi.
geçmiş olsun bir an önce iyileş tamam mı yazarı. ayrıcana yirim yirim
etnografya müzesi bünyesindeki nesnelerin yarısına hatta daha bile fazlasına sahip insan...
-şu şeyler ne ya, altın kesesine benziyor
--yok yok onlar naftalin kesesi, bizim evde çok var
-* vay anasını eve bak lan !
-şu şeyler ne ya, altın kesesine benziyor
--yok yok onlar naftalin kesesi, bizim evde çok var
-* vay anasını eve bak lan !
kıyalamayan,kıyılmaması gereken yazar. karakteristik bir yüzü vardır. ama mütevazilikten kabullenmez. düşüncelidir, incidir, incedir. ve de fazla iyi niyetlidir, canını yakanlara bile.
mevalana'dan:
"insanın değeri aradığı şeydir"
"her sevimli şey güzeldir, ama her güzel şey sevimli değildir" *
mevalana'dan:
"insanın değeri aradığı şeydir"
"her sevimli şey güzeldir, ama her güzel şey sevimli değildir" *
sosyomat.com' da ki marla singerla alakası olmayan uuserdır. lütfen taklitleri ile karıştırmayınız insanıdır. sürekli sen o marlamısın diye sorulara maruz kaldığı için bu entryi girmek zorunda kalmış uludağ sözlük yazarıdır.
zirvelerde nazarımız değdi o güzelliğine karşı yapacak birşey yoktu, şuanda kendisi büyük bir rahatlığa ermiş ve 20 lik dişinden kurtulmuştur.
(bkz: geçmiş olsun)
(bkz: geçmiş olsun)
20 'lik dişlerinin gazabına uğrayan canım arkadaşım, küçük kardeşim.
o yirmilikler yüzünden kendisini çok fena özlediğim canımın taaaa içi.
o yirmilikler yüzünden kendisini çok fena özlediğim canımın taaaa içi.
güzel gülen insan.
ne de olsa güzel insan, bu bağlamda gülme faaliyeti de güzel olmak zorunda haliyle...
ne de olsa güzel insan, bu bağlamda gülme faaliyeti de güzel olmak zorunda haliyle...
ankara ben değil duvarlar sarhoş zirvesi için bizi alkol mekanına ulaştıracak olan yazar. ulvi bir görevi üstlenmiştir. hayırlı olsun. *
şirinlik abidesi, sıcakkanlı ve bir o kadarda sevilesi/el üstünde tutulası/yollarına gül dökülesi insan.
(bkz: yirim)
(bkz: yirim)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar