bugün
- savaş çıksa en önden kaçacak ekip18
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı24
- türk kızı8
- kadınınızı çalıştırır mısınız5
- sikerim siyasetini deyip aşk konuşmak5
- sözlükte bir şeylerin eksik olması10
- seri eksici ezik11
- pozitif karmaya sahip olanların biraz şey olması7
- isveçin coca cola yerine uludağa geçmesi3
- karması dört bin beş yüz otuz yedi olan yazar3
- hangi yazarı on üzerinden kaç seviyorsunuz24
- koşun koşun havadis var7
- karması 2000 den çok olanların biraz şey olması3
- bir yazarın profiline girip entrylerini okumak6
- çanakkale savaşındaki dervişler4
- eksi karmaya oynasaydım sözlüğün içinden geçerdim2
- açık oy5
- sözlüğün eksi karmalı tek yazarı olmak2
- siyaset konuşmayan yazarlar3
- eksi karmalı bir yazarı ciddiye almak2
- insan2
- sarapci koala75
- tarık akan4
- 31 ağustos 2026 beşiktaş çorum maçı4
- kürtler olmasa türkler anadoluya giremezdi yalanı33
- doğu erkeklerinin oğlancı olması3
- cin görmüş yazarlar8
- türk'ün olduğu her yerde kürt olması16
- dinci mizahı3
- anın görüntüsü19
- domates3
- akasya durağı3
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası14
- gocu31
- zorunlu eğitim20
- renault 9 broadway6
- aktrollerin akp'yi hiç eleştirmemesi14
- sıfır atık vakfı3
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı13
- simko38
- akciğer kanseri2
- sırrı süreyya önder7
- sivaslı ünlüler4
- enayimiknatisii ile utah'dan alabama'ya gitmek3
- kürt faşisti5
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı10
- türk seküler devrimi11
- hoşlanılan kızı çayı kıtlama içerken görmek5
- amgot3
- hadsizlik2
taksiye binisiyle dikkatimi cekmis; "bi insan bu kadar mi guzel taksiye biner yahu?" diye derinden gonlumu sizlatmis, haftasonu istanbul'da bensiz taksiye binmemesi icin ozel ricada bulundugum caaaanim yazar.
nicki ile dikkatimi çekmiş, bundan sonra beni en kral arkadaşı diye belleyecek yazar bünyesi. Nedenmi uğur sayım 284'ü kendisine entry yazarak aftettiğimi unutmamasını istediğim şahsiyet.
yorgun, bezgin...
kıyamam canım arkadaşıma. kendisine de bizzat ilettim beni düşünerek uykuya dalarsa hiçbişeyciği kalmayacak.
kıyamam canım arkadaşıma. kendisine de bizzat ilettim beni düşünerek uykuya dalarsa hiçbişeyciği kalmayacak.
istikrarlı, mayasız ressam.
bana pas vermeyince, başına bir sürü iş gemiş yazar. kızım ben hem öksüz hem yetimim...
280. entrysi ben olayım dedim. niye dedim bilmiyorum. birileri dedirtti. kim acaba o birileri. neler oluyor burada. en iyisi ben film izlemeye devam edeyim. *
(bkz: boşluk)
verdiğin çakmağa gözüm gibi bakıyorum tubiyang deyip gecenin ilerleyen saatlerinde masanın üstünde verdiğim çakmağı bulup bana hüzün yaşatan canım arkadaşım. canı sağolsun yazarımızın. zirvede küçük süprizime şok olmuşlardır o ayrı.
her zamanki gibi yine bir zirveye birlikte gidip döndüğümüz, ve tabii ki de kalplerimizin daima bir olduğu dostum.
ilk defa bir zirveye birlikte gidip dönemediğimiz, ama kalplerimizin daima bir olduğu kardeşim.
sempatisi, enerjisi ve şıklığı ile zirveye renk katan yazar. masadan masaya koşturdu. pek sohbet edemedik ancak yeni zirvelerde bırakmayacağım yazardır. *
benim bi parçam artık.. "sen ve sen" ya da "ben ve ben" hepsi aslında demek olur ki "sen ve ben"..
kendisine nickinden dolayı zaten sempati duyulan, zirveden sonra pek sevilmiş yazar. *
hassas bir bünyeye sahip yazar. heryerde yemek yiyemezmiş... *
bazı insanlar vardır, sizin için olan değerini kelimelerle anlatamazsınız. işte o benim için öyle bir insan. biliyorum ki ne kadar uzak olursak olalım bana elini uzatacak, biliyorum ki ne zaman ona ihtiyacım olsa ilk yanımda olan o olacak.
daha yapacak çok şeyimiz var kanka! biz hiç ayrılmayız, yeter ki kollarımız birbirine uzansın.*
daha yapacak çok şeyimiz var kanka! biz hiç ayrılmayız, yeter ki kollarımız birbirine uzansın.*
zirve arkadasindan cok yol arkadasi, hatta dusundum de soyle bi; taksi arkadasi demek daha dogru olur. ** omrumuz taksilerde geciyor be canimcim, soyle daha oturakli zirveler tertipleyip karsilikli oturalim, ama sen hic sigara icme olur mu? cunku o kadar guzelsin ki elinde sigara gorunce ben kendimi kotu hissediyorum..
sözluk vasıtasıyla tanıdıgım yerınde bır dakika duramayan sevecen insan. okyanusa kulagından cek falan deme sakın valla cekıyo.*
iyi bir yazar olmasından önce gerçek bir hanımefendi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar