bugün
- tevratta anlatılan ensest ilişki11
- akp seçmeni12
- hamsili cilt kremi5
- ahmet san5
- kuran da ali imran ve amram ailesi2
- internet6
- anneanne2
- sabahları nefret edilen şeyler8
- telefon rehberinde bir kişi olması2
- fatma betül sayan kaya39
- instagram kızlar içindir3
- telefonların kullanıcıları dinlediği iddiası4
- sözlük yazarlarının saatleri3
- manifest3
- kız troller12
- göz teması kuramama5
- kalabalığı seviyor musunuz13
- müzik grupları2
- e ticaretin serbest piyasaya göre pahalı olması3
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı19
- günün sözü3
- mustafa sandal'ın gündemde olması5
- dede sözleri2
- kendine yalan söylemenin felsefesi2
- erkekler 4 bin yıldır aynı şeyi istiyor cinsellik2
- melih gökçek muhalif olsaydı2
- true'ya özgürlük5
- yasin kol5
- kedilerin yedigi ilginc seyler17
- tekerlek toplayan cocuk14
- kadın ile erkek arasında yaşanacak en güzel şey12
- adını bile bilmediğin bir sözlük kızına aşık olmak13
- gece 1 de 10 birayla gelen kız kanka9
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi47
- ilham aliyevin türkiyeye nankörlük yapması8
- maaş için birbirine katlanan insanlar4
- ispanya'nin terör bitirme formülü41
- birini unutmak için başkasıyla birliktelik yaşamak11
- yalnızlık2
- arkadaşlar ben birinden fena halde hoslanıyorum14
- sözlükte devamlı eksileyeceğiniz yazar17
- aliyev'in türkiye'ye gönderme yapan sözleri4
- evli bir adama aşık oldum sözlük25
- almanya da yaşasaydınız nerede yaşamak isterdiniz11
- 29 yaşında erkek 41 yaşında kadın ilişkisi12
- azerbaycan4
- galatasaray büyüklüğü14
- osmanlı mali açıdan zordayken saray yaptırması13
- yazarların anlık durumları9
- kız tavladığım için içerlenen sözlük geyi15
kibariyenin anasinin ecnebi versiyonu olan kişi.
(bkz: dita von teese)
(bkz: evan rachel wood)
o ucube tipine, yamuk yumuk gözlerine rağmen bu denli güzel bayanları "götüren" adam.
(bkz: evan rachel wood)
o ucube tipine, yamuk yumuk gözlerine rağmen bu denli güzel bayanları "götüren" adam.
websense in bu hiç hazzetmediğim zatın web sitesini entertainment nedeniyle değilde adult content filtresiyle engellediği kişidir. yok kişi demekten vazgeçtim. debdebeül ucube.
büründüğü o 'korkunç' haliyle bana nası inanılmaz şirin geldiği anlamadığım; şarkılarına, kliplerine hasta olduğum, Türkiye için sölediklerinden sonra da inanılmaz saygımı kazanan güzel insan!
araştırmayı, okumayı sevmeyen; herşeyi dış görünüşüyle değerlendirenlerin pek bi eleştirdiği rockstar. bir de araştırıp sevmeyenler vardır ki onlar henüz nasıl bir pislik içinde yaşadıklarını kavrayamamışlardır. her sözünde derin anlamlar ortaya koyan, gelmiş geçmiş en iyi müzisyenlerden birisidir.
edit : abartmışım canım biraz.. gençlik tabi..
edit : abartmışım canım biraz.. gençlik tabi..
okumus adamdir. kaburgasini aldirdigi sehir efsanesidir. avril lavine yada pink gibi cakma rockculardan daha harbidir.
muhtemelen çocukken babasından, kemerle çok sopa yedi. biraz sorunlu o kadar.
konserlerinden önce organizatörlerden 2 oksijen tüpü istiyormuş. ilk duyduğumda adam haklı canım o kadar yoruluyor demiştim ama ufak bir araştırmadan sonra saf oksijenin acayip kafa yaptığını öğrendim. garip kişilik ya. hele bir sitede makyajsız yüzünü gördüm ki galiba o suratla ilgili 10'a yakın kabus görmüşümdür.
kaburgalarını aldırdığına hiç inanmadığım, sesine, duruşuna, bakışına, gülüşüne hayranlık duyduğum, bende farklı bir etki yaratan, belki yarattığı bu etkiden aslında uzak olan ama benim kabullendiğim, özünde de sapık, deli, manyak falan olduğuna asla inanmadığım, çok güzel resimler yapan ki gerçekten bu konuda yetenekli, "lost highway" filminde twiggy ramirez ile küçücük bir role sahip olan, son klibinde 'erkek' duruşuna sahip olan, sevdiğim, saydığım, gözleri üzerine çekmeyi hep başarabilen, ukalalığın son derece yakıştığı, soğukluğunun çekici geldiği, değişik insan.
" çocuklarınızı iyi yetiştirin yoksa ben onları bir güzel yetiştiririm " lafının sahibi kişi. bir rivayete göre de üvey babası tarafından tecavüze uğramıştır.
küçükken tecavüze uğradığı ve bi ayağında 6 parmak olduğu rivayet olunur. her şeye rağmen sağlam müzik yapar.
babaannemin televizyonda gördüğünde korkup duaya başladığı müzisyen kişilik.
cakma hayko cepkin.
hayko cepkin'in örnek aldığı kişilik, daha hayko kundak bebeyken marilyn elektronik müzikle uğraşırdı.***
hayko cepkinsever (savar degil, sever) annemin* hic begenmedigi insan. daha dinlemedi ki..
blow jop ustası. Karısı striptizci. ten rengi yaptığı ağir beyaz makyaj sebebi ile gözükmeyen asi insan. Sweet dreams, tainted love, new shit gibi harika parcaları vardır. Mümkünse kendisini izlemeyip sadece dinleyin.
bize dünyada bazı cover ların, şarkıların orjinalinden daha başarılı ve güzel yapılabileceğini ispatlamış olan,
radar live 2007 de kilyos solar beach te verdiği güzel konserle de; "canlı performans nasıl olur"
"ve sahne şovu nasıl yapılır" öğreten kişidir...
rock yıldızı geçinen bir çok türk ve yabancı şarkıcı gibi canlı söylerken müzik katliamı yaparak, kendini rezil etmemiştir.
şarkılarını adeta albüm kalitesinde söylemiştir. ve canlı performansı mtv de izlenilenden çok daha sağlamdır.
ayrıca söylendiği gibi oksijen tüplerini kafa yapma amaçlı değil, astım hastası olduğu için kullanmaktadır.
ve gecenin finalindeki süpriz gösterisi için ise söyleyebilecek bir söz bulamamaktayızdır. hem konser, hem final, çok fazla alkollü olmamıza rağmen aklımıza adeta kazınmıştır.
fevkaladenin fevkindesinin fevkinin fevkinde bir finaldir
radar live 2007 de kilyos solar beach te verdiği güzel konserle de; "canlı performans nasıl olur"
"ve sahne şovu nasıl yapılır" öğreten kişidir...
rock yıldızı geçinen bir çok türk ve yabancı şarkıcı gibi canlı söylerken müzik katliamı yaparak, kendini rezil etmemiştir.
şarkılarını adeta albüm kalitesinde söylemiştir. ve canlı performansı mtv de izlenilenden çok daha sağlamdır.
ayrıca söylendiği gibi oksijen tüplerini kafa yapma amaçlı değil, astım hastası olduğu için kullanmaktadır.
ve gecenin finalindeki süpriz gösterisi için ise söyleyebilecek bir söz bulamamaktayızdır. hem konser, hem final, çok fazla alkollü olmamıza rağmen aklımıza adeta kazınmıştır.
fevkaladenin fevkindesinin fevkinin fevkinde bir finaldir
muhteşem bir diksiyona sahip insan benzeri varlık.
berbat bir stili olsa bile yaptigi muzik acayip iyi olan bir kisilik.
sesi sağlam, dikkat çekmeyi çirkinliğini örtüp korkunçlaşarak başarmış, rock tarihinin yaramaz çocuğu.
anti crist süper star, aykırı kişilik. kişiliği ve çılgınlıkları çoğu kişi tarafından eleştirilse de yaptığı müziğe pek fazla bir şey söylenemeyen müzik dehası.
asi, kolpa, gotik gençliğin peygamberi. yürüdükçe ense traşı öpülesi, sahnelerden döve döve indirilesi, plastik anti christ-anarşist-satanist-atmosferik metal kişisi. (bkz: hadi gaffur gidelim)
"konserinde onu canlı görüceği için gözü dolan adam bile gördüm ya ölsem de gam yemem" dememe sebep olmuş şahsiyet.
bir gözü kör mü değil diye insanları muallakta bırakmak konusunda başarılı ama yaptığı iş olan ses sanatçılığı konusunda nabaşarılı olan, aykırı olma çabası içerisinde olan ve genel itibariyle 16-17 yaşlarında seyir eden insancıklara çirkin müzik dinlemek ve dinletmek,sadece siyah giymek ve giydirmek,bol miktarda kalem çekmek,hiçbir konuda insanlığa olsun kendine olsun katkı sağlamamak,mümkün olabildiğince kendini uyuşturucu ve alkol gibi vakti olan eğlence ürünlerini günlük yaşam ilacı haline getirmek,kuuul tarz ve gereksiz yere hava solumak dallarında öncülük eden oto-oralseks için kaburga aldırtacak kadar tutkulu bünye...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar