bugün
- 6 şubat 2023 depreminden akılda kalanlar35
- beklenen büyük istanbul depremi23
- sarı serum20
- devlet bahçeli'nin durumuna kimsenin üzülmemesi21
- bir sözlük kızına hediye verecek olsan14
- erkeklerin miyavlaması13
- filistinlilerin türkiyeye yerleşmesi22
- meme dekolteli kadın10
- eskiden olup şimdi olmayan şeyler13
- japonyaya gitmek8
- fuhuş8
- demet evgar'ın namaz kılması8
- carlos cuesta13
- sözlük yazalarının en sevdiği araba11
- elinde kızlara atmalık güzel ayet olan var mı11
- anın görüntüsü12
- aykolik gibi entry girme rehberi9
- sözlük yazarlarının maaşı19
- kadınların poposuna neden bakılır24
- gratis alışverişi 4 dakika süren erkek9
- cafede size bakarak gülümseyen genç kız14
- cemal engiyurt'un fırıldaktan hızlı dönmesi10
- pervasozluk org8
- sigara içen kadın12
- koala'nın bu sefer dini yöntemleri denemesi14
- 65 adet kanat yedikten sonra oluşan karın ağrısı10
- gelmiş geçmiş en depresif şarkı21
- 1968 türkiyesi ve demirel12
- arkadaşlar depremzedeler için yardım eder misiniz31
- istisna özellikleriniz13
- sözlükte her şeyini anlatan tip8
- aykolik ikarus'a hiç bindi mi sorunsalı15
- lamartin8
- herhangi bir ibneliğiniz var mı12
- yunana verdiğim ayar8
- mustafa kemalin askerleriyiz sözünden ötürü ihraç18
- arkadaşlar şiddet mağdurlarına yardım eder misiniz13
- gay biri cennete gidebilir mi8
- ponçik yazarlar listesi9
- ibne11
- bir yeteneğiniz var mı9
- kezoyu tavlama usulleri9
- ak parti bitti13
- özgür özelin erdoğana allahın cahili demesi23
- abdülkerim bardakçı33
- niye uyumuyorsunuz arkadaşlar11
- ak parti'nin gücünü hafife alıyorsunuz18
- bana senden başkası haram diyen erkek10
- bir ilişkiyi kurtarmak9
- depremi fazla önemsemek13

entry'ler (671)
kadir'in ordu evi haline gelmiş, fabrikasyon tatil köyüdür. Yemekler eski kalitesini yitirmiş, gece çardaklarda oturmak yasaklanmıştır. Yasaklar diyarıdır.
bayram tatili nedeniyle kalabalıktan nefes alınamayan, yaya ve araba trafiği istanbulu aratmayan, kop kop gençliğin cirit attığı, barlaında disko müziği çalınan, pek yakında vale parkingli gece klüplerinin, butik restoranların ve bit tabii 5 yıldızlı tatil köylerinin merkezi haline gelmeye müsait tatil beldesidir.
(bkz: ben ettim sen etme ben gittim sen gitme)
(bkz: ben ettim sen etme ben gittim sen gitme)
bir kez daha yanılmış, kalbi kırılmış artık yazmayan bu yüzden de kendine yazar diyemeyen insan evladıdır.
senin için deli oluyorum!
hayatımı seni mutlu etmeye adayamam!
eskimo olması gereken erkektir. Zira eskimolar için eşlerini birbirlerine sunmak bir prestijdir.
mizah karakterinin aksine gerçek hayattaki versiyonları son derece yakışıklı düzgün fizikli ve sosyal tipler olmakla beraber, ağız dil yanmasına sebep olabilirler.
Taksim'de bulunan Batu Mutlugil'e ait mekandır. Harleyci abilerin sağlam rockçıların uğrak yeri olmakla birlikte popüler isimlerinde arzı endam eylediği rock bardır. ist Cafe'nin yanındaki Zambak sokakta AKSANAT'ın hemen yanında bulunur. Özellikle cuma geceleri ve haftasonları keyifli saatlerin geçirildiği mekandır.
Taksim'de bulunan Batu Mutlugil'e ait mekandır. Harleyci abilerin sağlam rockçıların uğrak yeri olmakla birlikte popüler isimlerinde arzı endam eylediği rock bardır. ist Cafe'nin yanındaki Zambak sokakta AKSANAT'ın hemen yanında bulunur. Özellikle cuma geceleri ve haftasonları keyifli saatlerin geçirildiği mekandır.
sol frame'de fındık testi adlı başlığı görünce gündüz gündüz aklıma düşen leziz içecek. Nerde içilirse içilsin kötüsünü bulmanın pek mümkün olmadığı, baldan tatlı olması sebebiyle bünyeye giren alkolün miktarı takip etmenin mümkün olmadığı, üç taneden sonra arkasının kesilmeden sonsuza doğru mideye yuvarlandığı şahane votkadır. Birde ertesi gün baş ağrısı, vücutta kuruluk falan yapmaz enteresandır.
aylar sonra kendisine hoşbulduk diyebildiğim, dikkatli ve nazik yazardır. Haa bir de benim magazin haberlerimin de sıkı takipçisidir. *
basçısı yine değişen mojo grubu.
cihangir sokaklarının vazgeçilmez siması hanım kişi.
Kanal d'de yıllar evvel yayınlanan, senaryo yazımında Gökhan Karagülle'nin bol bol emeğinin bulunduğu dizidir. Ben daha şarkı versiyonuna geçemedim, günceli takip edemeyenlerdenim, nostaljik takılıyorum.
alkole yeni başlayanlar için elzem bir davranış modeli olarak da ele alınabilir. Zira alkolü vucüdünda barındıramayıp dışarı taşıran bünyeler, alkol öncesi veya esnasında tükettikleri gıda maddelerini de çıkardıklarında pek hoş bir görüntü olmamaktadır. Alkole yeni başlıyorsan saatler öncesi hafif bir şeyler yemek ve yediğin şeyi iyi çiğnemek gerekir. Hızlı hızlı yenen, çiğnenmeden yutulan her lokma alkol sonrası yol su elektrik olarak ağızdan çıkacaktır demedi deme.
(bkz: Hepimiz geçtik bu yollardan)
(bkz: Hepimiz geçtik bu yollardan)
Türkiye dahil bir çok ülkede yapılan araştırmalar sonucu ilk cinsel ilişki yaşının 13 - 15 yaşlarına kadar indiği düşünülürse, bozulacak bekaretin çokluğundan şüphe etmeme sebebiyet veren yargı cümlesidir.
en şahane cinsel ilişki modelidir. iki tarafta yalnızca kendi ihtiyaçlarını kollar, kovalar, zevklidir. Çekinme, heyecan, kompleks, kaygı olmayan cinsel ilişki türüdür, sağlıklıdır. Bu modelde alınacak tek sorumluluk doğum kontrolünün kollanması sorumluluğudur. Daha ne olsun.
verdikleri bir ay aradan sonra geçtiğimiz hafta yeniden mojo sahnesine geri dönerek, cemaatin kulağındaki pası silen şahane gruptur. Özlettiniz efendim gözlerimiz yollarda kaldı.