bugün
- yakıştırdığım çiftler serisi 153
- hangi yazarla çift olursunuz29
- sözlüğün vahşi kelebeğine eş arıyoruz8
- sözlükte bile yalnız olmak10
- silvermist sözlükten gitmesin kampanyası9
- whatsapp telegram discord grupları sözlüğü bitirdi16
- roma imparatorluğu nun yıkılış nedeni3
- ya bi siktirin gidin15
- sözlük çiftleştirme servisi11
- erkeklerin sohbet muhabbet edememesi7
- parcalandim toparlanamiyorum317
- süpermarket dolabının arkasında 10 yıl ölü kalmak3
- fon skandalı önergesini akp ve mhp'nin reddetmesi5
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı20
- nick vermeden bir yazara seslen13
- ulu sözlük telegram grubu12
- sözlük yazarlarının eski sevgiliyi unutma süresi11
- ismet gurbuz'ün tırnakları4
- berna laçin'in gözaltına alınması41
- sözlükte sevgili yazar eksikliği9
- bir bela geliyorun profil fotosu4
- sarapci koala hatayi13
- şapka takar mısınız12
- arkadaşlar ben de hesabımı siliyorum11
- hesabı siliyorum sözlük bir şey diyor musun19
- üzülünce kime gidersiniz2
- erkeklerin antidepresan kullanmaması3
- istanbul12
- bir erkeğe ilk adım nasıl atılır18
- 2026 lisans kpss sonuçları8
- bana sormadan niye entry siliyor bu yapay zeka2
- lübnan kızları4
- vahşi kelebeğim3
- bana onu sormayin17
- atilla taş'ın kızı hayatını kaybetti3
- evandro roncatto2
- bakalım erkeğim beni kıskanacak mı ergensiliği4
- temur altunhan maxim tsigalko a todorov üçlüsü2
- sümüklü böcek çiftleşmesi6
- sözlükte eleştiri kaldıramayan küçük krallık19
- düş sokağı sakinleri2
- cemil tugay11
- cm 03 042
- bakıp bakıp adım atmayan erkek17
- karton toblayan cocuga arkadan sımsıkı sarılmak5
- sezen taş7
- özgür özel2
- roman karakteri olsaydınız hangisi olurdunuz16
- ucan tekme atan hipopotam43
- arkadaşlar sizce neyimi düşüreyim14
çok eğlenceli, fıkır fıkır bir şarkı. kazanmasa da dert değil, zaten oylamaların hiçbir anlamı ve anlaşılırlığı yok.
anlamsız zıbmırık ergen eurovision parçası. can bonomonun yorumu da yaraya tuz basmak gibin bişey olmuş. ha bi de o piyasada dolaşan videodaki sahne şovuyla katılırsa eurovisiona daha da fena. yumurcak tv programları tadında.
şarkı dinledikçe güzelleşiyor resmen ilk dinlenince pek bişe hissettirmiyor ama bir kaç seferden sonra sarıyor insanı süper şarkı bence helal olsun.
bütün olarak sadece 'güzel', introsu çok çok güzel olan şarkıdır. kötü denemez ama bir şey eksik sanki, tuzsuz yemek gibi adeta. bir de, akıllara karayip korsanları'nı getiren şarkıdır. seke seke yürüyen kaptan sparrow canlandı gözümde.
üsküdara giderken şarkısının ingilizcesi, olmamış.
bir pepe iki ekmek aldım şarkısı kadar eğlendirici değil.
yoruma açık bir şarkı. yalnız adını ilk duyduğumda endişelenmedim değil, serkan is my girl tarzı bir şey sandım.
Türkiyenin şarkı yarışmasına katılmak için Can Bonomo ya verdiği yetkinin oluşumu olan şarkıdır. bazı yerleri güzel, bazı yerleri kötüdür.
yav gerçekten ota boka muhalif olduğumdan değil ama derecelik bir şarkı değil gibime geldi, tabi ki bu benim kendi düşüncem! demiyorum ki bu şarkıdan bi bok olmaz ama ne bileyim beni çok sarmadı, rimirimirey'in ingilizcesi gibi. laylaylom işte şarkı.
gerçi fazla kasmaya gerek yok, arkadaşlarında belirttiği gibi "eurovision'a yeter bir parça" gibi görünüyor. sonuçta adele'nin de katılacağından, pek fazla kasmaya da gerek duymamışlar herhalde! *
gerçi fazla kasmaya gerek yok, arkadaşlarında belirttiği gibi "eurovision'a yeter bir parça" gibi görünüyor. sonuçta adele'nin de katılacağından, pek fazla kasmaya da gerek duymamışlar herhalde! *
sempatiklik zaten gani. ve iyi bir kareografi ile bu şarkı zirveye oynar.
dinledikçe insanı içine çeken bi enerjisi var.
ama ben biliyorum kesin illuminati durumlarından böyle oldu. sübliminal mesajlarla büyüledi beni. dikkatli dinlerseniz siz de alttan alttan gelen "seks seks" seslerini duyabilirsiniz. sondaki üçgeni de görünce zaten kompile kölesi oldum örgütün.
ama ben biliyorum kesin illuminati durumlarından böyle oldu. sübliminal mesajlarla büyüledi beni. dikkatli dinlerseniz siz de alttan alttan gelen "seks seks" seslerini duyabilirsiniz. sondaki üçgeni de görünce zaten kompile kölesi oldum örgütün.
zerre kadar bir boka benzememiş şarkı. sırf kafiye oluşturmak için yazılmış sözler.
bu şarkı; ya can bonomo yahudi olduğu için birinci olur, ya da bi boka benzemediği için sonuncu olur. ortası yok.
bu şarkı; ya can bonomo yahudi olduğu için birinci olur, ya da bi boka benzemediği için sonuncu olur. ortası yok.
türkü şeklinde başlayan, balkan ezgileriyle devam eden, ordan popa atlayan, sonra türk sanat müziğine girişen, en son da fantaziye bağlayan şarkı. bu kadar tarzı nasıl oturttular bilmiyorum. Bu kadar tarz karışınca genelde ortaya rezil şeyler çıkması beklenirdi. Ama gayet oturtmuş her şey. kulağa güzel geliyor. Bu da bonomu'nun başarısı olsa gerek.
söz ve müziğin can bonomo ya ait olduğu 2012 eurovision şarkısı.
şarkı iyi hoş ama sanki bir denizcinin aşkını anlatan masalsı bir filmin soundtrack i gibi geldi.
melodisi güzel fakat yarışmadan 1 hafta sonra kimsenin çalıp dinleyeceğini sanmıyorum.
yolu bahtı açık olsun diyelim.
şarkı iyi hoş ama sanki bir denizcinin aşkını anlatan masalsı bir filmin soundtrack i gibi geldi.
melodisi güzel fakat yarışmadan 1 hafta sonra kimsenin çalıp dinleyeceğini sanmıyorum.
yolu bahtı açık olsun diyelim.
"vur götümün gül cemaline panpa" anlamına gelen şarkı.
bu şarkı ile ilgili tek diyeceğim, live it up'tan daha iyi.
ayrıca;
(bkz: we could be the same) < ilk yazılan entryleri okuyun
hala ikna olamadınız mı?
(bkz: dancing lasha tumbai)
ayrıca;
(bkz: we could be the same) < ilk yazılan entryleri okuyun
hala ikna olamadınız mı?
(bkz: dancing lasha tumbai)
gemicinin askını anlattıgı soylenen bir eurovision12 şarkısıdır.
lalettayin bir organizasyon için kafi bir parça.
eurovision şarkımız. arkasındayız can bonomo' nun.
şarkının sorunu bir kaç kez dinlendikten sonra sevilmesidir, eurovision'da bir kaç kez söylememize izin verirlerse olumlu bir sonuç alabiliriz bence.
eurovision şarkı yarışmasına katılacağımız şarkıdır. lakin türkçe olsa daha iyi olurmuş. durun hemen saldırmayın ''o yarışmaya türkçe şarkı ile katılmayanın amına koyayım'' diyenlerden değilim. sadece şarkının ezgileri, kullanılan enstrümanların tamamlayıcısı türkçe sözler olmalıydı. ingilizce bu şarkıya yakışmamış. sevmedim o yüzden. ha başarılı olabilir o ayrı tabii.
türkiye 2012 eurovision şarkı yarışması şarkısıdır. şarkıda üflemeli enstürmanların bulunması ve böylelikle de geniş bir orkestra eşliğinde çalınması şarkının pozitif özelliklerinden biri. ilk 3 e gireceğimizi düşünmekteyim.
az önce çekilen klibi trt müzik kanalında yayınlanmış şarkı.
baya hareketli bir klip şarkı gibi. bence güzel.
baya hareketli bir klip şarkı gibi. bence güzel.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar