bugün

/14
boş işi gücü olmayan yazardır anladığım kadarıyla.
(#11214534) varda ne boka yarıyo yazarı.
kendisinin fabian ernst'le bir sorununun olduğunu düşündüğüm yazar. ama iyi beşiktaşlıdır. severek takip ediyoruz.*
kaliteli bir yazardır, bilip de konuşur.
(#10819987)
entrysi ile yılın ayarını vermiş beşiktaşlı yazar. severim.
(#12032325)
önce bir barnebau yazmayı öğrense gerisi gelicek de.
huyuna gidince iyi olan bir bjk taraftarı. bugün tanıdım. selam olsun.
düz mantık yazarlardan. hiç ekstra düşünmek yok. yıllar önce barcada oynadı diye rüştüye hala türkiyenin en iyi kalecisi diyebilecek kadar düz mantık adamı.
kaliteli bir ulu sözlük yazarı.
beşiktaş taraftarı olmayı tercih etmiş yazar. saygı duyarım. ancak rakip taraftarlara yıldızlı bakınız içerisinde 'mallar ' demek pek hoş gözükmüyor.
zaman zaman atışsak da, beşiktaş sevgisine saygı duyduğum yazar. ayrıca kendisinin gelecek sezon sonlarında şampiyonluk sebebiyle gülümseyeceğini tahmin ediyorum. *
son yazdıklarıyla ezeli rekabetin yanında ebedi dostluğun da varolduğunu belgelemiş yazar. iyi ki var.
nickime aldanmasın yazarı. perdelerimi kaldırdığımda kedi gibi bir insanım.
bodoslama tepkilerin adamı. efendi adam. beşiktaşlıymış hem de. daha ne istenir.

o bir legend
balon transferlerin takımının taraftarıdır.
hasta beşiktaşlı. teknik direktörüne söyledikleri ile koparmıştır. ama söyledikleri doğru anladığını gösteriyor. aynen ben de öyle anladım usta!*
(#12231700)
tenisten gerçek anlamda anlayan yazar. tenisin güzelliğinin estetikliğinden geldiğini bilen yazar. estetikliğin yerini yavaş yavaş güce bırakmasına haklı olarak üzülüyordur.
gönderdiği bir link sayesinde bahse girip 100 tl kazanmışlığım vardır. iyiki varsın legend.
kapıyı çarpıp gitmiş yazar. *
inönü'de alex çok canını yakmış bu arkadaşın adam deli gibi entry giriyor klavyeyi kıracak.
fanatik fenerbahçeli arkadaş.

gençfblilerdenmiş üstelik...

ayrıca an itibariyle ince işler üzerinde uğraşmakta imiş...
açtığı başlığa entry yetiştireceğim diye çaylak oldum . varsın canı sağ olsun .
yeni belenenses'lilerden.
en fanatiğinden hem de.
kırmayı asla düşünmeyeceğim, beşiktaş aşkına saygı duyduğum, babamın beşiktaşlı olması sebebiyle beşiktaş' ı ikinci takımım saydığımı bilmesini rica ettiğim değerli yazar.
bu arada ' braga candır ' demek istiyorum. *
aslında çok cana yakın çocuk.
© copyright 2005 - 2026