bugün
- kim kimin fakesi10
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız13
- kiraz cicegi kolonyasi43
- sözlük kavgaları7
- askeri ücretle erdoğanı savunan tip11
- bebek te üç beş tur atmak5
- sözlük erkeklerinin kurabiyeleri5
- mehmet okuyan11
- küfürleşen iki yazardan birinin çaylak olması6
- hayatından 1 yılı kaça satarsın6
- abd iran ateşkesinin kalıcı olamaması10
- sözlük erkeklerinin armutları3
- 10 temmuz 2026 s 400 lerin satıldığı iddiası7
- her gün hamburger yemek isteyen insan4
- kürt kızlarının sevişme sırasındaki cümleleri6
- gammaz çetesi çökertildi4
- hintli ingilizcesi2
- ayak saati6
- anadolu lisesi nde felsefe dersinin gereksizliği2
- sözlükte ciddi konuların konuşulmaması2
- homo erectus biraderyus2
- zeki triko2
- yapmasak da yaptı derler o yüzden yapıcaz3
- kişisel gelişimcilerin hepsi delidir3
- karma bölü 100 çarpı ulupuanın yazar maaşı olması3
- internette her şey serbest zannetmek3
- on ikinci nesiller siktirsin gitsin3
- fransızların sömürgeci olması5
- romeo ve juliet in evlenmesi halinde olabilecekler2
- lise arkadaşları buluşma partisi3
- yazmaması istenince yazmayan erkek3
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle21
- yazarların en sevdiği meyve11
- uzun marlboro sigaraların şahıdır2
- corona sonrası dünya düzeni7
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj3
- üniversitede kuzenle aynı evde kalmak2
- ciddi ciddi survivor ı takip eden insan3
- zafer partisi2
- pasif gayler in ortak özellikleri3
- macar tv sinde haber yayınının durdurulması5
- 90 ların unutulmaz bilim kurgu filmleri3
- allah olsanız yazacağınız kitabın ismi ne olurdu3
- nato vs allah3
- sözlüğün en kaliteli 5 yazarı3
- tavuk gibi erkenden yatan sözlük kızları5
- verge2
- bu sıcakta bu saatte ne yapıyorsunuz2
- bursa2
- 9 temmuz 2026 fransa fas maçı21
entry'ler (565)
Mütemadiyen can sıkmaya yarar.
icimi rahatlatmistir. kabul edelim cok yardimsever yazar.
kötü şarkılarına henüz rastlamadığım grup. bu adamlar bir harika.
zamansız gelme, elim kolum dağınıksa sarılamam demiştirüçyüzbin şiirinde ve beni benden almıştır çok farklı sevdiğim bu şair. iyi ki doğmuş.
elinize bir kağıt alın ve yazın. eksilerini ve artılarını yazın. sizi kırdığı, üzdüğü zamanları düşünün, onunla mutlu olduğunuz anları unutun bu süreçte.
o huzun sonrasini su cumleler takip eder; o asansor 30 saniye once gelseydi yetisecektim. Ne diye yavas yavas yuruduysem duraga!
açlık oyunları.
Ölümüne üzüldüğüm allahtan rahmet dilediğim insan evladı. Bundan da acı insaniyetlikten nasibini almamış bazı yaratıkların ''oh olsun'', ''güne iyi başlama sebebim'', ''iyi oldu'' ''zevkten dört köşe oldum'' minvalindeki insan kanını donduran söylemlere rastlamış olmak. Ama doğru ya bu çocuğun ölümüne sevinenler aynı zamanda Van depreminde de böyle sevinmişti... Allah ıslah etsin vahşet, kin, nefretle doldurduğunuz kalbinizi arındırmanız dileğiyle.
acı veren bi durumdur. içinden çıkmak zordur. süregelen alışkanlıkları bir anda bitirmek korkutucudur, cesaretsizliktir bazen de.
Son zamanlarda izlediğim en iyi film diyebilirim. Hatta izlediğim bütün filmler arasında en iyi yerde olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. ilk defa 4 gün önce izledim 1 gün sonra bir daha izledim sıkılmadan tekrar tekrar izleyebilirim. Üzerimde bıraktığı etkiyi ise bir türlü açıklayamıyorum, uygun kelimeleri, cümleleri bulamıyorum. Neden bu kadar çok sevdim ki ben bu filmi? Tamam ben de zaman zaman bi sırt çantasını sırtlayıp çok uzaklara gitmek istemişimdir ama gelip geçici olmuştur bu duygu bende. Ayrıca Eddie Wedder harikalar yaratmış. Emile Hirsch konusuna hiç girmek istemiyorum zaten çok başka sevdim ben bu çocuğu *
Kısacası izleyin, izleyin, izleyin.
Kısacası izleyin, izleyin, izleyin.
Ben ağzım açık, meleklerin büküp doğuya sapladığı renkli, oval boruya bakarken ''Reyhan, sen dünyadaki bütün eczanelerden alınabilecek en şifalı kapsül, en tatlı tablet, en kıvamlı şurupsun'' dedi.
''Hı?'' Adımı nereden biliyordu?
''Bu akşam beraber Allahüekber Dağları'na çıkalım mı?''
''Bana çıkma mı teklif ediyorsun-uz?'' Gıcıklık etme sırası bendeydi.Gözlerimi kısıp burnumu kırıştırdım.
Yüzüne abartılı, donuk bir ifade yerleşti. ''Evet...''
''Şaka yapıyorsun, değil mi?''
''Şakaysa şu ebemkuşağı ebeme girsin!''
Ona inandım.
Murat Menteş - Korkma Ben Varım.
''Hı?'' Adımı nereden biliyordu?
''Bu akşam beraber Allahüekber Dağları'na çıkalım mı?''
''Bana çıkma mı teklif ediyorsun-uz?'' Gıcıklık etme sırası bendeydi.Gözlerimi kısıp burnumu kırıştırdım.
Yüzüne abartılı, donuk bir ifade yerleşti. ''Evet...''
''Şaka yapıyorsun, değil mi?''
''Şakaysa şu ebemkuşağı ebeme girsin!''
Ona inandım.
Murat Menteş - Korkma Ben Varım.
'' iki çay söylemiştik orada, biri açık.
Keşke yalnız bunun için sevseydim seni. '' *
Keşke yalnız bunun için sevseydim seni. '' *
Onu bunu bilmem ama beni burçlara inandıran erkeklerdir.
Neyse efendim...
ilk başlarda ağır başlı ve ciddi görünmeye çalışırlar, bu halleriyle sempatik ve sevecen görünürler. Konuştukça konuşası gelir insanın çünkü karşısındakini nasıl etkileyeceğini iyi bilirler. ilkin duygularını belli etmemeye çalışırlar düşündüklerinin %90'ını saklarlar hatta ve hatta düşündüklerinin tam aksini söylerler karşı tarafa. Gizemli olan her şey onları kendilerine çeker eğer dikkatlerini çekmek istiyorsanız mümkün olduğunca uzak durup pek fazla konuşmamalısınız kendisiyle. Durup durupken bir şey söyleyecekmiş gibi doğrulup sonra vazgeçerler, kasıntıdırlar. Bir dakikaları ikinci dakikalarına uymaz, dengesizdirler zira. Bugün ''seni seviyorum'' deyip yarın; ''ayrılmak istiyorum'' diyebilirler. iyi arkadaştırlar ama asla ilişki adamı değildirler. Çünkü bi ilişkinin sorumluluğunu kaldıramazlar ve özgürlüklerine düşkündürler! Ha bi de hakikaten yakışıklıdırlar *
Neyse efendim...
ilk başlarda ağır başlı ve ciddi görünmeye çalışırlar, bu halleriyle sempatik ve sevecen görünürler. Konuştukça konuşası gelir insanın çünkü karşısındakini nasıl etkileyeceğini iyi bilirler. ilkin duygularını belli etmemeye çalışırlar düşündüklerinin %90'ını saklarlar hatta ve hatta düşündüklerinin tam aksini söylerler karşı tarafa. Gizemli olan her şey onları kendilerine çeker eğer dikkatlerini çekmek istiyorsanız mümkün olduğunca uzak durup pek fazla konuşmamalısınız kendisiyle. Durup durupken bir şey söyleyecekmiş gibi doğrulup sonra vazgeçerler, kasıntıdırlar. Bir dakikaları ikinci dakikalarına uymaz, dengesizdirler zira. Bugün ''seni seviyorum'' deyip yarın; ''ayrılmak istiyorum'' diyebilirler. iyi arkadaştırlar ama asla ilişki adamı değildirler. Çünkü bi ilişkinin sorumluluğunu kaldıramazlar ve özgürlüklerine düşkündürler! Ha bi de hakikaten yakışıklıdırlar *
söyle yarim kim daha çok seviyor?
(bkz: çelik)
aşk bu mu? aşk acı mı? acıtır mı, incitir mi?
Aşk bunu bana yapmaya mecbur mu?
(bkz: feridun düzağaç)
(bkz: çelik)
aşk bu mu? aşk acı mı? acıtır mı, incitir mi?
Aşk bunu bana yapmaya mecbur mu?
(bkz: feridun düzağaç)
Sırf feridun düzağaç için keşke ben de gidebilseydim dediğim zirve. Davet etmek isteyenlere uçak biletimin kesilmesi şartıyla gelebileceğimi duyuruyorum. *
kıvanç tatlıtuğ özentisidir.
eğer annesi gerçekten de sizdeyse içeriye hunharca bir dalışı vardır ki bu çocuğun şöyle iki elimi açıp her iki yanağına tokatı çakasım gelir.