bugün

/14
(bkz: altıncı nesil çaylak) *
farklı değerlere çamur atanları gördükçe, biraz olsun kendisinin futbolseverliği ve sempatisinden kazanmalarını dilediğim asil beşiktaşlı. umarım en kısa sürede sözlüğe döner.
gelmiş olduğuna kendimi inandırdığım, her gece mesaj attığım bir türlü gelmeyen yazar.

--spoiler--
geri dön, geri dön
ne olur geri dön
--spoiler--
o şimdi benim memleketimde. **
siyasi görüşünü bilmem, hatta siyasi görüşü var mı onu da bilmem ama bu adam hakkında bildiğim sağlam fenerbahçe düşmanı olduğudur.
(bkz: efsane geri döndü)
çok seveni varmış o adamın. *
(bkz: king is back)
(bkz: mükemmel yazar döndü)
bu kadar çok nick altının olduğuna ve bunların da bir çoğunun övgü dolu sözler olduğuna bakılırsa kadın olması muhtemel yazar.
dönüşüyle sevindirmiş yazar. o olmadan konuşacak insan bulamıyorduk, iyi oldu bu.*
iyi çocukta çok geveze.*
kırıldım kendisine, evet evet çok kırıldım. *
bu adam olmasa kimle konuşacaktık lan. 10 üzerinden 11 veriyorum. kaptın şukunu lan aferin. ayrıca özet geç lan demek istemediğim tek uuser. bu adam okutuyor.
bir kadından her şey beklenir diyen pek kibar yazarımızdır.
online listesi iletime yazmış olduğu yazı ile beni gülümseten, çok ama çok başarılı huge yazar. sözlükte bana yapılmış en özel 2. şey oldu bu. teşekkür ederim. "cafer abim.. teşekkürler."
--spoiler--
lan olum ben var ya neyse bi şey demiyorum lan.
--spoiler--

tanım: bir yazar. öyle böyle bi şeyler yazar. atarlı semtin giderli çocuğudur. *.

(bkz: yalarım)
bir ay buralarda olmamasına derinden bir üzüntü duydum.
gitme be dostum desem de gidecek. yastayız ailecek.
sevilmektesin dost, bir ay sonra görüşürüz.
kendine iyi bak.
derdinin ne olduğunu anladığım zaman gerçekten sahiden vallahi mutlu olacağım yazardır.
5000. entry'si haram-zıkkım olsun yazarı.
on numara beşiktaşlı yazardır, helaldir.
gidişiyle, bizi 1 ay yalnız bırakacak yazar kişisi. üzdü hepimizi ama kendisi bizden çok üzülüyor biliyorum.*
özlenen yazar.
dön lan artık.
harry potter serisinin en popi yasak laneti avada kedavrayı "aleva kadevra" olarak bilen yazarımtırak (#6984345).

laneti yanlış söyleyince geri tepiyormuş (bkz: ayık ol)****.
büyücünün*, büyüyü* adam akıllı yapmaya gücü yetmiyorsa da geri tepiyormuş.
tatilde hatunları dikizliyormuş.
© copyright 2005 - 2026