bugün
- hayatın kuralları9
- 15 ağustos 2026 gençlerbirliği fenerbahçe maçı16
- 30 yaşından sonra aşık olmanın imkansız olması11
- fotoğraflarda bir türlü gülemeyen insan6
- g i l d e d l i l y19
- sarhoşken yapılmış en aptalca şey13
- fırçaya takılıp gelen tuvalet deliği kapağı4
- sözlükteki fenerbahçeliler8
- yaşamak istenilen şeyler10
- askerde 200 metre atışı yapmak15
- kadın olmanın avantajları16
- hiçbir hobisi olmayan düz insan5
- kızlar çaylak olunca nickaltında ağıt yakan tipler15
- geceye bir şarkı bırak10
- nervio23
- kankadan sevgili olur mu5
- penisi seks objesi olarak görmek7
- kadın sürücü görünce yapılması gerekenler11
- friedrich hegel la bi cay icek7
- zengin olunca yapacaklarınız3
- türkiye'ye geldim11
- bir yazar entry ni beğenmedi4
- düşük zeka belirtisi2
- kürtsüz türkiye4
- yaşamak istenilen şehir2
- hangi manifest kızı ile sevişmek isterdin5
- bir bayan yazarın erkek yazarla kavga etmesi10
- dem'in bize elektriği parayla satamazsınız demesi19
- galatasaray'ın fenerbahçe'yi yine altına alması3
- her şeyi açıklayan en kısa cümle8
- sözlükteki fanatik fenerlilere giren kazık3
- yazarların bu seneki tatil yeri tercihi2
- kurtar bizi müsavat16
- aldığınız en büyük risk3
- gençlerbirliği4
- alkolsüz sosyalleşmede zorlanmak4
- anın fotoğrafı3
- erkin koray ın sesinin berbat olması2
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorumspor maçı25
- eski sevgiliden kanka olur mu2
- istiklal marşını ezbere bilmeyen türk2
- arkadaşlar ben drama queen miyim4
- trans kadın çekiciliği5
- sevgiliyle sabaha kadar çığlık serisini izlemek3
- özgürlük heykeli2
- sözlükte kafa açıcı başlık olmaması9
- sevişirken mastürbasyon yaptığını hayal etmek4
- temkinli insan2
- alevi kızların alev alev yanması13
- kadıköy solcusu4
Memleketteki mevsimi, doğası, insanları en güzel olan bölge. Oradaki dostlara selam olsun.
Ben seviyorum kuşadasını. 2 kez gittim. Yalnız burada bir müşterim var. Emekli albay. Yazlık almak için gitmiş. Düşündüğü yazlığı önce 1 ay kiralamış. Karşıdaki yunan adasında her sabah poşet poşet çöp geliyor akınıyla diye almaktan vazgeçmiş.
Tabi bizde kimse umursamıyor böyle şeyleri.
Tabi bizde kimse umursamıyor böyle şeyleri.
küçükken ada olduğunu zannettiğim yer.
Kuşadası hoş bir yer özellikle milli park içindeki koylar harika.
Kuşadası hoş bir yer özellikle milli park içindeki koylar harika.
Bir sözlük hanımıyla vakti zamanında tanışıp çay içtiğim ilçe.
ergenler bilmez kuşadasını. o yazlar, o çocukluk, yazlıkçılık. ilk manitalar, ilk yakınlaşmalar.
kim yazdı gece gece buraya sktir git ağlıcam şimdi.
kim yazdı gece gece buraya sktir git ağlıcam şimdi.
üniversite yıllarım, ah be.
Ankara'dan giderken ilk durak Önce efes sonra Kuşadası.
Bu güzergah 5 yılda bir kesin.
Bu güzergah 5 yılda bir kesin.
Tesadüf demin sahibinden.comda öylesine geziniyordum. Ne güzel yalılar var orda yav.. Manzara süper. Ama iş güç burda tabi gidemiyoruz.
izmirliler için ada’dır o. Kuşadası diyen bizden değildir.
çeşme'nin yazlıkçı yerelliğinden ve istanbul sosyetesinden bıkan izmirliler için ideal tatil yeridir. eğlence var, deniz var, turist var, daha ne olsun? kuşadası candır, bütçeniz düşükse didim de kuşadası'nın alternatifi olabilir.
Çocukken kalamaki plajinda kayboldugum yer.
90 lı yıllara göre ölü diyebiliriz.
turkiye'nin en kötü tatil beldesi.
aydın'a bağlı bir tatil beldesi.
ilçenin gerçek sahibi olan izmir'de bir laf vardır, kuşadalı piçadalı diye. boşuna denmez o.
görsel
--spoiler--
Aydın’ın Kuşadası ilçesinde yaşayan ve irlandalı turist Baya Hilary Demdsey, Kuşadası'nda bulunan Hanım Cami'sinde görevli müezzin Arif Ercan'ın sesini duyabilmek için kaymakamlığa dilekçe verdi.
15 yıldır Kuşadası’na gelen 60 yaşındaki Baya Hilary Demdsey, Kuşadası merkezde bulunan Hanım Cami’nde yankılanan ezan sesinden çok etkilenince önce telefonuyla ezanın sesini kaydetti, daha sonra da camiye gidip müezzinle tanıştı.
Kaydettiği ezan sesini Kuşadası’nda yaşayan diğer irlandalı turistlere de dinleten Hilary Demdsey, diğer arkadaşlarının da çok etkilenip duygulandığı görünce bu kez Kuşadası Kaymakamlığı’na dilekçe yazıp aynı müezzinin kendi bulundukları bölgede ezanları okuması için imza kampanyası başlattı.
Ezanı dinlettirdiği 51 kişiden imza toplayan Bayan Hilary Demdsey, "Bana başka bir camide görev aldığını geçici olarak bugünlük gelip ezan okuduğunu söyledi. imza toplayıp Kaymakamlığa dilekçe verdik. Arif Ercan umarım Hanım Cami’ye tekrar gelir ve biz de ezanları onun sesinden dinleriz" diye konuştu. (iHA)
--spoiler--
--spoiler--
Aydın’ın Kuşadası ilçesinde yaşayan ve irlandalı turist Baya Hilary Demdsey, Kuşadası'nda bulunan Hanım Cami'sinde görevli müezzin Arif Ercan'ın sesini duyabilmek için kaymakamlığa dilekçe verdi.
15 yıldır Kuşadası’na gelen 60 yaşındaki Baya Hilary Demdsey, Kuşadası merkezde bulunan Hanım Cami’nde yankılanan ezan sesinden çok etkilenince önce telefonuyla ezanın sesini kaydetti, daha sonra da camiye gidip müezzinle tanıştı.
Kaydettiği ezan sesini Kuşadası’nda yaşayan diğer irlandalı turistlere de dinleten Hilary Demdsey, diğer arkadaşlarının da çok etkilenip duygulandığı görünce bu kez Kuşadası Kaymakamlığı’na dilekçe yazıp aynı müezzinin kendi bulundukları bölgede ezanları okuması için imza kampanyası başlattı.
Ezanı dinlettirdiği 51 kişiden imza toplayan Bayan Hilary Demdsey, "Bana başka bir camide görev aldığını geçici olarak bugünlük gelip ezan okuduğunu söyledi. imza toplayıp Kaymakamlığa dilekçe verdik. Arif Ercan umarım Hanım Cami’ye tekrar gelir ve biz de ezanları onun sesinden dinleriz" diye konuştu. (iHA)
--spoiler--
1.500 yıllık ağacın yanına yapılan evin yıkıldığı bir türkiye adasıdır.
iyi bir şeyler de oluyormuş demek ki...
kaynak
iyi bir şeyler de oluyormuş demek ki...
kaynak
aydın iline bağlı turistik bir ilçe.
bağlı olduğu aydın'dan daha çok bilinen ilçe.
kuşadası yıllarımdan aklımda kalan ikonik şeyleren biri chevrolet taksilerdi. kervansaray bölgesinde impala taksiler olurdu. kuşadası diyince aklıma ilk gelen şeylerden biri belki bu taksilerdir.
coronaya rağmen bu sene yine turistle dolup taşacak olan ilçe.
Aşı yaptırmayanların sokulmaması gereken tatil şehridir. iti kopuğu sokuyorlar sonra gene artıyor hastalık. Tedbirler üst düzey olmalı.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar