bugün
- nickten isim tahmini yapmak68
- hikayeyi devam ettir30
- gocunun nerede olması7
- erkeklerin obur olduğu algısı18
- bir hevesle alınıp kullanılmayan şeyler10
- 32 yaş evlenmek için çok mu erken8
- ailevi değerlere dil uzatan insanımsılar5
- yeşilçam filmi izlemek5
- önüne gelene ayar verebileceğini zanneden insan3
- aylık 497 bin tl iyi para mıdır sorunsalı3
- pizzanın ortasındaki yuvarlak plastik şey12
- true'nin kadın yazarlara bakıp 31 çekmesi6
- pizzada ince hamur tercih eden erkek11
- bütün güzel kızların kapılmış olması5
- bal porsuğu3
- aziz nikola2
- aylık 498 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- uysaljakoben16
- takip edilesi instagram sayfaları2
- kobra dürüm2
- hayattan zevk alamamak10
- sözlüğün kızlık zarı ile imtihanı4
- 11 kişilik kılıçdaroğlu destek yürüyüşü4
- cem küçük5
- nick vermeden bir yazara seslen16
- sözlükçülerin zeka seviyeleri4
- yılmaz özdil5
- sözlüğün hayvandan geçilmemesi2
- yeni parti50
- sünnet olmak3
- arkadaşım uysaljakobeni kürsüye davet ediyorum3
- karga vs papağan3
- türkiyedeki bölümlerin açıldığı ilk üniversiteler4
- erector eski nesil hesapları nereden buluyor6
- 27 temmuz 2026 galatasaray venezia maçı2
- yarrağı boka bulayıp kızartmak5
- mala vurarak çoluğunu çocuğunu geçindiren baba5
- gün boyu sözlükte birbirini yalayan tipler7
- deli hikmetin canana olan borcu2
- size yapılmayan iyiliğin başkasına yapılması3
- melih gökçek3
- yazarların zeka seviyeleri7
- feyza2
- sözlük profiline fotoğraf koyan yazarın asıl amacı7
- mutlak but3
- kurbağa öpüp prens beklemek9
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası21
- sadece içmeye gidelim diye arayan arkadaş6
- kapalı maraş6
- güzel kızların pizza yemesi7
uyuşturucu çağrışımı yapan sözler.Bir de yayyayye kokko cambo yayyayye diye şarkı vardır.
1 mayıs işçi, emekçi bayramı kutlu olasıca mükemmel ses, türkiye'nin yüzakı..
4 temmuz 1971, san francisco doğumlu bir dişi gorildir.
işaret dili ile konuşma yeteneğine sahiptir.
amerikan işaret dili ona etoloji uzmanı amerikalı francine patterson tarafından öğretilmiştir.
francine patterson koko'nun 1000 işaret bildiğini ve 500 işraeti çok doğru şekilde kullanabildiğini söylüyor.
insana benzerliğiyle şaşırtan gorildir.
yakışıklı bulduğu bir gorili gördüğü zaman "koko kalp çarpmak hızlı" diye heyecanlandığını anlatmıştır kendisi.
ayrıca kedisi öldüğünde, "annesi" francine patterson ona durumu açıkladıktan sonra, ağlamak için yalnız kalmayı beklemiş olan gorildir koko.
edit : allah allah... neden eksiliyorsun kardeşim ? maymunun bile senden akıllı olmasını çekemedin mi**
işaret dili ile konuşma yeteneğine sahiptir.
amerikan işaret dili ona etoloji uzmanı amerikalı francine patterson tarafından öğretilmiştir.
francine patterson koko'nun 1000 işaret bildiğini ve 500 işraeti çok doğru şekilde kullanabildiğini söylüyor.
insana benzerliğiyle şaşırtan gorildir.
yakışıklı bulduğu bir gorili gördüğü zaman "koko kalp çarpmak hızlı" diye heyecanlandığını anlatmıştır kendisi.
ayrıca kedisi öldüğünde, "annesi" francine patterson ona durumu açıkladıktan sonra, ağlamak için yalnız kalmayı beklemiş olan gorildir koko.
edit : allah allah... neden eksiliyorsun kardeşim ? maymunun bile senden akıllı olmasını çekemedin mi**
artık ne beşiktaş ne de nişantası'nda karşılaşabildiğim eski yol arkadaşım. yoğun bunaltan iş güç programı işte bilirsin. ama çağırırsanız niye gelmeyeyim? bir zirve mi yapsak napsak. *
uzun zamandır göremediğim, telefonlarda sürekli selam söyleyip durduğum, yüzünde insanı mutlu eden birşeyin var olduğuna inandığım yazar kişisi.
heryerde karşıma çıkan kokoş nickli yazar. etliye sütlüye karışmaz lakin. *
hayata ses veren adam..
yakıştı mı adlı eseriyle neo-arabesk akımın en büyük destekçisi.
doğum gününü çapaklı gözlerlede de olsa en içten dileklerimle kutladıgım süper insan. kendisine hediye olarak chuck berry 'den "koko be good" şarkını yolluyorum. nice mutlu yıllara sağlık ve huzurla...
bizim mahallede vardı böle bi abi koko derdik ona, tek işi biz maç yaparken gelip takım kurmaktı ayrıca pc'den iyi anlar, sahte lisans basardı . hey gidi günler bütün mahalleyi sahte topçu yaptı adam .
yazar olanının doğum günü kutlu olsun ayrıca .
edit: doğum günü tebrik mesajı haricinde yazdıklarımı ne sikime yazdım bende bilmiyorum .
edit2: doğum günü tebrik edilir mi lan ?
yazar olanının doğum günü kutlu olsun ayrıca .
edit: doğum günü tebrik mesajı haricinde yazdıklarımı ne sikime yazdım bende bilmiyorum .
edit2: doğum günü tebrik edilir mi lan ?
Doğum günü kutlu olası güzel insan.*
tanımasam da doğum günü kutlu olsun demek istediğim yazar.
daniel day lewis' e çok benzeyen karizmatik yazar. doğum günü kutlu olsun.
doğum günü kutlu ve aynı zamanda mutlu olasıca güzel insan... karizmatik, yakışıklı ve bir o kadarda becerikli ver- ay öpesim geldi... *
nice güzel yıllara...
nice güzel yıllara...
kokoşun kısaltılmışı.
uyku derinLiği baykaL göLüne eşit oLan, muhabbet esnasında güLerken nurLu yüzüyLe uyuyakaLabiLen, kişiye sarıLırken sırta 3 kere pıt pıt yapıpı kişi'nin gazını aLmaya çaLışan, "yoksa uçak mı bu, hayır hayır bir göktaşı, yooooo bir ufo, hayııııııırrrr o şey kokooooooooooooo" kişisi..
--spoiler--
seLaym,
travestiLer, civcikLer, otbüs şöferLeri, kafasına odun attığımız kamonet şöferi, eyva iLe kitLeLeri dağıttığımız anLar.. hepisi geLiyaLaaaaaaaaaa.. kovaLıyaLaaaaa.. frigaLaaaaa, geLiyaLaaaaaah..
unutma beni
unuturum seni
unutturma kimseyi
unutmasınlar seni
unutursan küserim
aynı zamanda keserim
--spoiler--
--spoiler--
seLaym,
travestiLer, civcikLer, otbüs şöferLeri, kafasına odun attığımız kamonet şöferi, eyva iLe kitLeLeri dağıttığımız anLar.. hepisi geLiyaLaaaaaaaaaa.. kovaLıyaLaaaaa.. frigaLaaaaa, geLiyaLaaaaaah..
unutma beni
unuturum seni
unutturma kimseyi
unutmasınlar seni
unutursan küserim
aynı zamanda keserim
--spoiler--
bir türlü söylediklerini tercüme edemedim 'şi baba' mı yoksa 'şu baba' mı yoksa bilemem neymi.
aklım senin söylediklerinde değilde bir türlü ayar edemediği o şekerde kaldı. en kısa zamanda tekrardan gurubu toplayıp topaç dansı yapmaya geliceğiz kardeşim.
aklım senin söylediklerinde değilde bir türlü ayar edemediği o şekerde kaldı. en kısa zamanda tekrardan gurubu toplayıp topaç dansı yapmaya geliceğiz kardeşim.
"koko" keLimesi'nin japoncada "burası" anLamına geLdiğini öğrenince şöyLe bir cümLe kurmak istedim kendisine; "kaLbimin tam kokosunda yer aLan cağnım kardeşim yazar"..
makina mühendisi oLduğundan doLayı bana bazı mekanik biLgiLer yükLemiştir.. bir keresinde bana "hermetik" nedir, ne değiLdir öğretmişti ve neye benzediğini göstermişti.. hermetik'i gördüğüm her yerde "bakın Lan bu hermetik.. şu işe yarıyor.. geneLde böyLe kuruLur.. çünkü bu hermetik c tipi bir hermetiktir" diyerekten hava atıyorum miLLete.. sağoLasın kokom.. senin sayende fahri makina mühendisi oLdum.. sevgiLimin sayesinde de fahri uluslararası iLişkiLer öğrencisi oLdu.. kokooooooooooooooooo başardım kokoooooooooooooo.. 2 üniversite birden bitirdimmmmmmmmmm..
hep dediğimiz gibi; öLüme yakın anımda hayatım gözLerimin önünden geçse bu kareLerin %80'i seninLe yaşadığım anıLardan, fırLamaLıkLardan oLuşur..
--spoiler--
sevgiLim kardeşim kokom,
ne çabuk geçti yıLLar di mi?.. bak mezun oLduk.. hay anasını satayım..
sayfa'nın sağ üstünü kıvırdım.. makina mühendisi oLunca açarsın..
bak makina mühendisi oLmadan sağ üstü açıp okursan öLümü öp..
tamam makina mühendisi oLdun da.. sen yine açma.. 2 sene sonra aç..
tamam mı?.. hermetik c tipi.. forkLift.. hoca uçuyor bağLantı.. h-10.. bi sktir git hocam..
beni mi daha çok seviyorsun yoksa warcraft'ı mı?.. söyLe çabuk..
tavandaki fareLer
tıkır mıkır ederLer
daha yazacaktım ama
kaLemimi yediLer..
--spoiler--
makina mühendisi oLduğundan doLayı bana bazı mekanik biLgiLer yükLemiştir.. bir keresinde bana "hermetik" nedir, ne değiLdir öğretmişti ve neye benzediğini göstermişti.. hermetik'i gördüğüm her yerde "bakın Lan bu hermetik.. şu işe yarıyor.. geneLde böyLe kuruLur.. çünkü bu hermetik c tipi bir hermetiktir" diyerekten hava atıyorum miLLete.. sağoLasın kokom.. senin sayende fahri makina mühendisi oLdum.. sevgiLimin sayesinde de fahri uluslararası iLişkiLer öğrencisi oLdu.. kokooooooooooooooooo başardım kokoooooooooooooo.. 2 üniversite birden bitirdimmmmmmmmmm..
hep dediğimiz gibi; öLüme yakın anımda hayatım gözLerimin önünden geçse bu kareLerin %80'i seninLe yaşadığım anıLardan, fırLamaLıkLardan oLuşur..
--spoiler--
sevgiLim kardeşim kokom,
ne çabuk geçti yıLLar di mi?.. bak mezun oLduk.. hay anasını satayım..
sayfa'nın sağ üstünü kıvırdım.. makina mühendisi oLunca açarsın..
bak makina mühendisi oLmadan sağ üstü açıp okursan öLümü öp..
tamam makina mühendisi oLdun da.. sen yine açma.. 2 sene sonra aç..
tamam mı?.. hermetik c tipi.. forkLift.. hoca uçuyor bağLantı.. h-10.. bi sktir git hocam..
beni mi daha çok seviyorsun yoksa warcraft'ı mı?.. söyLe çabuk..
tavandaki fareLer
tıkır mıkır ederLer
daha yazacaktım ama
kaLemimi yediLer..
--spoiler--
kuzeninin (tucimania oluyor kuzeni) elini sıcak sudan soğuk suya sokturmadığımı bilmeden benimle tesadüfi karşılaşmala bir son verecek olduğunu öğrendiğim yazar... hacım sen gelip görmedin bir tek sırtımda taşımadım senin bu sayko kuzenini... kırıldım, incildim... oynamıyorum ben geri verin selamlarımı... *
japoncada "burası" anlamına gelen kelime..
sarkı soylerken kendinden gecen insan. pek de güzel soyluyormus, begendim.
An itibari ile kendisini koc, menejer, muzik gurusu vesaire olarak adletmis bulunmaktayim. Yardımsever ve müziksever yazardır.
dünya üzerinde yaşayan en zeki dişi gorildir. sağır ve dilsiz alfabesiyle insanlarla konuşabilir, beslediği kedisi öldüğünde günlerce yas tutan bir akrabamızdır. buyrun.
http://www.koko.org/index.php
http://www.koko.org/index.php
okudukça birçok ortak noktamız olduğunu fark ettiğim insan.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar