bugün
- hikayeyi devam ettir28
- erkeklerin obur olduğu algısı11
- nickten isim tahmini yapmak59
- uysaljakoben16
- hayattan zevk alamamak9
- pizzada ince hamur tercih eden erkek8
- erector eski nesil hesapları nereden buluyor6
- 32 yaş evlenmek için çok mu erken3
- yeni parti49
- ahbap derneği ne kayyım3
- sözlüğün amına kim koydu4
- pizzanın ortasındaki yuvarlak plastik şey10
- bir sözlük kızıyla seks yapmak4
- yazarların zeka seviyeleri8
- nasreddinhoca7
- true'nin kadın yazarlara bakıp 31 çekmesi5
- gün boyu sözlükte birbirini yalayan tipler7
- faik öztrak6
- sözlük profiline fotoğraf koyan yazarın asıl amacı8
- kemalistlerin kazandığı en son seçim2
- kuşkaş4
- sadece içmeye gidelim diye arayan arkadaş6
- kapalı maraş6
- ammına koydumun ergenleri7
- bir hevesle alınıp kullanılmayan şeyler4
- hasrettin hoca2
- kürdanistan2
- güzel kızların pizza yemesi7
- kuvvet formülünün analizi4
- kurbağa öpüp prens beklemek9
- mohamed salah ghaly2
- ilah5
- piramitlerin yere çakılmış küp olması5
- kıraça3
- g'i l d'e d l'i l y sözlüğün en güzel kızıdır5
- arkadaşlar şeftali yer miyiz8
- yarrağı boka bulayıp kızartmak3
- arkadaşlar neden bu kadar sıkıcısınız7
- fethullah gülen in türkiye ye dönüş tarihi5
- ölüm diyeti3
- mala vurarak çoluğunu çocuğunu geçindiren baba3
- melkisedek2
- sözlük erkeklerinin kadın halleri8
- aslan akrep ikizler kadınlarının deli olmaları7
- midyeci ahmet3
- başlıkların arşivlenmesi3
- sözlüğün muhasır medeniyetler seviyesinde olması4
- kendi arasında muhabbet eden yazarlar3
- eğri piramit4
- pizza sehpası3
yeni konuşmaya başlayan bebelerin koku kelimesi yerine kullandıkları kelime
dunku iftar zirvesinde tanısma serefine nail oldugum yuzunden gulucuk eksik olmayan neseli insan. *
1000 tam üç tane sıfır var lan sonunda tebrikler dediğim canım kardeşim. biz o günleri göremeden adam 2000 de yapar 3000 de. güzel sesli yazar.
1000. entryini ne zaman kutluyoruz diye sorduğum yazardır.
1000. entrysini yazmış,yazmışta bana mı yazmış dediğim yazar.
1000 adet, sevgi ile yoğrulmuş entry sahibi yazar.* sevgiyle yoğrulmuş kulak memesi kıvamındaki 1000 adet entryi boş ver de, söyle tucimania'ya kutlama için tam 1000 adet meyveli soda patlatsın. sodaları sana robot dansı eşliğinde ikram etsin.
not: bu entryin tanım kısmı ilk cümledir.
not: bu entryin tanım kısmı ilk cümledir.
1000. entrysini tebrik ettiğim yazardır.. yazdığın her entry için üçLü çektireceğimdir..
edit : bu entry'i kötüLeyene seLam ederim.. çektireceğim bin tane üçLü bir tarafına mı battı arkadaşım.. isteseydin senin entryLerin içinde üçLü çektirirdim *
edit : bu entry'i kötüLeyene seLam ederim.. çektireceğim bin tane üçLü bir tarafına mı battı arkadaşım.. isteseydin senin entryLerin içinde üçLü çektirirdim *
şenlik dönüşü minübüste görüp kendisine 'ııı,şeeeyyy,siiizz,o musunuz' diye sormaktan kendimi alamadığım,inanılmaz iyi elektriği olan insan,sesi çok iyi,şarkıları süper! (bkz: trust)
her gece odasında tuş sesleri çınlayan, uyanmaması için dua edilen, rüyasında dünyanın en büyük rock festivalinde konser verdiğini görmesini dilediğim dost.
uzun zamandır online listte göremeyip, kendini özlediğimiz pek muhterem yazardır efendim. dönüşü baki, huzuru daim olsun.
kendi adına bir bilim dalı olacak kadar şanslı yazar.
(bkz: kokoloji)
(bkz: kokoloji)
dün katıLdığımız bir goLf turnuvasında birinciLik aLarak tüm dikkatLeri üzerine çekmiş yazar...tiger woods musun be oLm demek istediğim yazar.şu anda iş'te bir tarafı terLemektedir *
çalıştığı sektördeki engin tecrübelerini sözlük sayfalarına aktaran yazar. tematik insan. kendisine süt içtim dilim yandı, ısı yalıtım levham nerde şarkısını gönderiyorum naçizane. *
ekmeğin fiyatı 30 kuruş , kıymanın kiLosu 12 Lira , ezine peynir'in kiLosu 15 Lira diyerekten bir mors etme çabasına girmek istediğim ama kardeşim oLduğu için vazgeçtiğim yazar...ayrıca çay içmiyorumdur mis gibi nescafe içiyorumdur...hemde senin biLgisayarı'nın önünde...he bu arada kLavyesine biraz kahve döktüğümü söyLemek istediğim yazar kardeşim...* * * * *
ruhun gemisinin olduğu kadar kendi ruhunun gemisinin de kaptanıdır...gecenin bir yarısı gelen sevgi dolu mesajları ile kendisini hep özlediğim,neden daha önce tanışmadık, birlikte yeterince müzik yapamadık dediğim "saygı" duyulası insan. Ayrıca doğru ve çok iyi şarkı söyler..Birde güzel besteler yapar, makinaları mühendise eder...tek kusuru iyi makarna yapamaz:)
ruhun gemisi web sitesindeki fotoğraf arşivinde her fotoğrafta bambaşka bir insan gibi çıkan kişi,bir yerde 20 bir yerde 35 yaşında bir yazar,ayrıca pek bir fotojenik.
slogan kısmında belirttiği internet sitesine girmem akabinde parçalarını indirmem ve dinlememle beni mest etmiş vokal yazar. ne diyim tebrikler.
pek bir dost canlısı,pek bir kibar,pek bir güzel sesli,nasıl olmuş da varlığını ıskalamışım yazarı. *
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar