bugün

/36
yok itici yok komik, yok gaymış yok hetero olsaymış, yok ünlüymüş yok ünsüzmüş millet bunları tartısırken köpek gibi parayı götürüyo . bi takvim sıralamış ajda pekkanda yok o takvim. boş günü yok. işin kötü tarafı bunlar bide kendine dj'im diyo amk. sektörün geldiği hale bak. bir diğeri (bkz: halil söyletmez)
"Ölzür oğnuğ".
Ne dövülür be.
benden daha kız diye düşüyorum.
Artık güldürmüyo. Sıktı aq.
gay değildir. kendisi buram buram kadındır. herhâlde diye suss.
Kerimcanı anlarım da halile kıskançlıktan laf söylemek nedir amk ? illa cem yılmazda takılı kalcaz.
Dedesi vefat ettiği için 2 gündür Snap atmayan kişi. Spor salonu snaplari çok komik oluyor lol

Don't yani.
instagram'dan takip ettiğim komik tatlı bir gay makeup.
Adam dedi ben şok. Adam dedi snap dedi takip dedi.

Tanım: Cibilliyet söylemi wh.
ergen bir şeyi olduğu çok belli oldu. düşük zekalı tespiti yapmak bu kadar basit olmamalı. açık ve net.
(bkz: nasıl ibne oldum)
Tam bir fenomen. Lan çağla şikel, bengü, alişan, birde işte benim stilimdeki hakanla geziyor adam aq. Bu nasıl bunlarla kanka oluyor lan. Bu arada çok komik amk hahahah.
makyözlükten nerelere.. mart sonunda nisan ayının her günü bir mekanda dj'lik yapacağı kesinleşmiş programı açıklanmıştır. Kimse dinlemeye gitmese dahi o kadar takipçiye x Nisan 2016'da Y Club'ta yazısını okutmak için bile para alabilir.
O kadar babayigitler şehit olurken konusulacAk konu degildir.
Bakış açımı değiştiren insan. Orijinal, bakımlı, neşe kaynağı... kendini kaptırabilirsin dont yani.
çekill önümdeeğğğğğğğğn öldöğğr onoğğğğğ .
Bir kaç snapıni izledikten sonra gerçekten kullandığı kelimeler dilinize dolaşıyor. O yüzden yapmayın gençler.
öldör onooğ .
Bu delikanlıya gülenin beyin hücrelerini öpeyim.

Peşin Edit: delikanlılar rahatsız.
An itibariyle kanal d'de canlı yayına çıktı. Banu alkanla birlikte birde shahahah.
Kirli sakallı ibne. Her kelime gerçek anlamında kullanılmış olup işbu entry çok da rahatsız edici olmasagerek.
Şehit olduğunda ya da bomba patladığında siyah snap atan ne kadar üzgün olduğunu söyleyen ve o gün snap atmayan birisi. Laf atmak isteyene gözler kör tabi.
Vurduruyodur.
Öldür onoooooooo.
Gerizekaaalı.
© copyright 2005 - 2026