bugün

/212
Kavun yiyeninden bende var.cidden.
hiç umulmadık bir anda ortaya çıkan tipleri vardır.
https://www.youtube.com/watch?v=xdfULKF-G_8
çok şirinler lan keser yerim çok şirin canlılar.
(bkz: satanist değilim)
iddia ediyorum beslediğimiz kedi* 5 yaşında bir çocuk zekasına sahip. seneye onu saint joeseph fransız koleji yada izmir türk kolejine yazdırmayı düşünüyorum. ayrıca sözlükteki bir çok geri zekalıdan daha akıllı.*
bir rivayete göre; Peygamber efendimiz Hz Muhammed (s. a. v.) ile bir yılanın arasına girdikten sonra peygamber efendimizin sırtını sıvazlayıp, "Allah Sırtını Yere Getirmesin" diye dua ettiği, bu nedenle nereden ne şekilde düşerse düşsün ayaklarının üzerine düşen sevimli varlık.
görsel
bağımsız ve asil canlılardır.ayrıca temizdirler de.
iki çeşit kedi vardır 1. muhtaç kedi 2. muhtaç olmadığında nankörleşen kedi.
bi elinden tutanı olmayan hayvan.

görsel
bu sabah önce usul usul yanıma yaklaşıp sevgimi kazanan, bana kafasındaki her noktayı zorla kaşıttıran, sonrasında da tırmalayıp kolumu boydan boya çizen hayvandır.

garipler ama yine de sevmeye devam ediyoruz efenim.
peşimden geldiklerinde usain bolt'u geçmeme sebep olan hayvanlar.

itinayla korkuyoruz efenim.
http://e1209.hizliresim.com/11/y/dk5hj.jpg

bazılarını döverler, vücutlarında 5 6 yerden kırığa sebep olur insanlar. ve başka insanlar inatla onu yaşatmaya çalışır.

bıkmıyorum. 2 hafta sonra hayatına tek gözlü devam edecek. razıyım. seslendiğimde bana mırlasın yeter. son nefesime kadar seni yaşatmaya çalışıcam. sen vazgeçsen ben vazgeçmicem.
Dünyanın en güzel, en asil ve en güzel bakan, özgür ruhlu hayvanıdır.
görsel
görsel
Moraliniz bozukken size sırnaşan kedi dilsiz dostunuzdur. Normal şartlarda tanımam nankörü. ironi yaptım ehe.
nil karaibrahimgil in

"yok ki senin bir yedeğin
kötü kedi şerafettin"

diye giden şarkısında karşımıza çıkmaktadır.

not: şerafettinler alınmasın.
münzevi insanların can yoldaşı.
her ne kadar dayanıklı da olsalar bazen kedilerin de bacakları kırılabiliyor ve alçıya alınıyor.
kimisinin alçısı ise ilk bakışta alakasız tuhaf şeyler çağrıştırabiliyor.
görsel
--spoiler--

abi bana kedi fotoğrafı göstermeyin. kendimi kaybediyorum valla bak. hepsini yemek istiyorum hepsini!!!

--spoiler--
https://www.youtube.com/watch?v=ccEk52Hl6Z8
dinledikten sonra, şunlara bakıyoruz ve seviyoruz kendilerini.
görsel ismi ilik.
görsel ismi twenty
görsel twentynin gözleri.

kendilerini sevdirmek için ellerinden geleni yapan canlılardır.
kot pantolonun içine gireni de mevcut olan canlı.

görsel
somon füme karşısında dünyası şaşan hayvancık.

görsel
görsel önce bi koyun sanmadım desem şuracıkta çarpılırım.
öpülesi, sevilesi, yenilesi hatta ıssırılarak öldürülesi yaratık. Aynı zamanda önceki hayatımda mensup olduğum hayvan çeşidi. Ha çişi falan kötü kokar beyne zarar verir orası ayrı.
http://d1204.hizliresim.com/w/5/446h2.jpg

sokaktan gelmesine rağmen gördüğüm en güzel tekirlerdendi.

bir gün eve ağzı yüzü kan içinde geldi.

aldık götürdük. çenesi darmadağın olmuş.nefes almasını zorlaştırıyordu bu durum.

ameliyat olması lazımdı. ameliyata kadar kliniğe yatırdık. 10 gün. tam 10 gün serumla beslendi. size 10 gün boyunca sadece sıvı versek ve sadece ağrı kesici uygulasak durumunuz ne olurdu? kaç kilo kaybederdiniz ya da böbrekleriniz ne hale gelirdi? hayvan ya kimsenin umrunda değil.

10 gün yattıktan sonra çene ameliyatına götürdük. ameliyat oldu.

8 gün boyunca her gün hastaneye taşıdık. serum verdirdik, antibiyotik iğnesini vurdurduk ve pansumanını yaptırdık.

8 günün sonunda dikişlerini almaya götürdük.

-gözü görmüyormuş.

-böbrek yetmezliği varmış. (aldığı serum ve ilaçlar yüzünden)

-sağ ön bacağı kırıkmış.

-kalçası kırılmış.

-fıtık varmış.

-gözü görmüyormuş alınacakmış!!!

böbrek yetmezliğinin ne demek olduğunu biliyorsunuz? sonu ne kadar tedavi görürse görsün ölüm. ilaçlar, serumlar, diyalizler, ağrılı ve kanlı idrarlar. bunları yaşamaması için tek çare: uyutmak!!!

her neyse; böbreklerinde sorun olmadığı anlaşıldı. yani şimdılık böyle bir tehlike söz konusu değil. evde yaptığımız bakımlarla da gözünü kurtardık alınmayacak yani.

ama geçen perşembe fıtıktan ameliyat oldu. iyice şişmişti çünkü yürüyemeyeck haldeydi.

yarın sabah pansumana götüreceğiz. iyice zayıfladı. her yerini tıraş ettiler.

bacaklarında kollarında damar yollarının izi var. daha 20 aylık ama bazı orospu çocuklarının yüzünden belki bedeni 10 yaş yaşlandı. antibiyotikler yüzünden sürekli ishal ve sürekli evde kaka temizliyoruz. çünkü tutamıyor. poposuna kadar ben siliyorum.

ama evimizin küçük bebeği o. aileyiz biz. abim veya annem veya babam hastalansa nasıl bakacaksak ona da aynı şekilde baktık. canı yandı miyavladı. susmadı. yattığı yere kakasını çişini yaptı gık çıkarmadık. büyük bir sabırla bakıyoruz hala. 5 haftadır bu haldeyiz.

bıkmadık usanmadık. iyileşeceği günü sabırsızlıkla bekliyoruz.

şimdi bu halde:

http://g1210.hizliresim.com/12/6/dqm5j.jpg

tedaviler yüzünden ve ultrasonlar sebebiyle vücudunun yarısı tıraşlı nerdeyse. çene ameliyatı yüzünden çenesini toplayamıyor. sürekli açık. çok zayıf. bakmaya doyamadığım kedim bazı insan müsveddeleri yüzünden bu halde. kırıkları yüzünden kucağıma alıp sevemiyorum bile. uzaktan uzağa seviyoruz. geceleri benimle uyuyor. dokunamıyorum ama.

tüm varlığımla beddua ediyorum. bize bunu çektirenler Mısır'dan daha beter olsun.
© copyright 2005 - 2026