bugün
- 20 nisan 2025 fenerbahçe kayserispor maçı35
- küresel ıkınma30
- saç beyazlaması11
- sözlük yazarlarının vajinal doğuma bakışı37
- recep tayyip erdoğan14
- arkadaşlar gelin bamya yiyelim15
- geri dönüşü olmayan şeyler24
- aferin ilacı kaç saatte bir içilir15
- evli kadını hamile bırakmak10
- sonuna kadar umudunu yitirmeyen insan14
- kıymalı makarna soğanlı mı olur soğansız mı16
- kıbrıs ı verip kurtulalım diyen kemalistler8
- anın görüntüsü14
- kuzey kıbrıs taki hainler22
- sürekli türkçülerin soyunu araştıran kürtçü11
- ekonomi kısa süre içinde düzelecek14
- chatcpt yle sohbet etmek10
- ülkemde mini etekli kadın görmek istemiyorum21
- rasim ozan kütahyalının serbest bırakılması19
- birlikte iyi giden şeyler8
- sana karşı dürüst olacağım8
- sadece sakso çektirmek milli olmaktan sayılır mı11
- özelde görüşülen yazar sayısı12
- ali rıza efendi atatürk ün babası değildir24
- mehmet öz12
- bir yazarın evinde misafir olmak istiyorum8
- 18 nisan 2025 galatasaray bodrumspor maçı13
- yazarların canlı gördüğü ünlü kişiler14
- sözlükten bıkmak8
- sevgiliyle banyoda şakalaşmak10
- banka 250 bin tl'yi şak diye verir mi8
- yeni flört döneminde nasıl olunmalı15
- kitap okuyanların boş beleş tipler olması9
- akp den önce eğonomi çeh eyiydi yğenim11
- arkadaşlar sizce bu pantolon nasıl25
- özgür özel8
- sözlük yazarları öpüşüp barışıyor etkinliği13
- denize bir akpli bir chpli bir mhpli düşse32
- kocanızın evde mangal yapmasına izin verir misiniz8
- kanal istanbul11
- kaldırımda yavaş yürüyen gavat17
- heykel sever8
- laz kit filmine giden 75 kişi9
- karınızdan dayak yer misiniz9
- 3 farklı erkekle duş alan kadın8
- dindar geçinip zina yapan erkek9

entry'ler (3662)
mısır daki olayların peşine düşmüş başvekil.
diğer yandan şerefsiz bebek katili narko terör örgütü kurucusu apo Çözüm sunabilmem için konumum değişmeli! diyor.
yani serbest kalmak istiyor. bu şımarıklığı kimden yüz bularak yapabiliyor?
--spoiler--
Çözüme katkı sunabilmem için konumum değişmeli.
Devlet heyetiyle yaptığımız toplantı ve görüşmeler sürmektedir.
Bizim açımızdan süreç bu yönüyle devam etmektedir.
Bu aşamaya kadar benim konumuma araçsal bir değer biçilmesini anlamlandırdım.
Ancak bundan sonra benim konumumun araçsal olmaktan çıkıp stratejik bir konuma evrilmesi gerekmektedir. "
--spoiler--
iddia sahibi iddiasını ispatla mükelleftir,
http://www.youtube.com/watch?v=UXAdrnjTjxA
diğer yandan şerefsiz bebek katili narko terör örgütü kurucusu apo Çözüm sunabilmem için konumum değişmeli! diyor.
yani serbest kalmak istiyor. bu şımarıklığı kimden yüz bularak yapabiliyor?
--spoiler--
Çözüme katkı sunabilmem için konumum değişmeli.
Devlet heyetiyle yaptığımız toplantı ve görüşmeler sürmektedir.
Bizim açımızdan süreç bu yönüyle devam etmektedir.
Bu aşamaya kadar benim konumuma araçsal bir değer biçilmesini anlamlandırdım.
Ancak bundan sonra benim konumumun araçsal olmaktan çıkıp stratejik bir konuma evrilmesi gerekmektedir. "
--spoiler--
iddia sahibi iddiasını ispatla mükelleftir,
http://www.youtube.com/watch?v=UXAdrnjTjxA
foto şu: görsel
twit ise şu: LAN KADININ ÖLÜSÜNE SULANAN SiZ DiRiSiNE DOKUNMAMAK iÇiN TAHTA KEREVET iCAT EDEN GENE SiZ SiZi GiDi ÖLÜ SEViCiLER
twit ise şu: LAN KADININ ÖLÜSÜNE SULANAN SiZ DiRiSiNE DOKUNMAMAK iÇiN TAHTA KEREVET iCAT EDEN GENE SiZ SiZi GiDi ÖLÜ SEViCiLER
mısır da olan olaylardan fırsat bilip işlerini yoluna koymak için köpeklerini ayağına çağıran, benim durumum ne olacak ne zaman serbest kalıyorum? serbest kalmassam ortalık karışır diye koca türk milletini tehdit eden şerefsiz terörist başı, bebek katili.
hakkında zerre bilgi sahibi olmadığı 2 piramit kartpostalından başka bir şey göremediği kuzey afrika daki bir memlekete kafatı takan yatıp kalkıp mısır darbesinden bahsedenler asıl imralı daki ibneye neden gık çıkarmıyor, artık herkes açık seçik görüyor. bu apo puştunun en büyük destekçileri zannedilenin aksine sadece pkk tandanslı güruh değil maalesef dincisi var domuz bağcıları var cemaatçileri var falan filanları da var hepsi bu ülkenin bölünmesi için el birliği yapıyor.
hakkında zerre bilgi sahibi olmadığı 2 piramit kartpostalından başka bir şey göremediği kuzey afrika daki bir memlekete kafatı takan yatıp kalkıp mısır darbesinden bahsedenler asıl imralı daki ibneye neden gık çıkarmıyor, artık herkes açık seçik görüyor. bu apo puştunun en büyük destekçileri zannedilenin aksine sadece pkk tandanslı güruh değil maalesef dincisi var domuz bağcıları var cemaatçileri var falan filanları da var hepsi bu ülkenin bölünmesi için el birliği yapıyor.
George Baker Selection - Little Green Bag
http://www.youtube.com/watch?v=0L1hD5OlPtw
http://www.youtube.com/watch?v=0L1hD5OlPtw
kurucusu @jack bugün karar alsa, sokarım sosyaline medyasına lan yetti be kapatıyorum twitter denen zımbırtıyı dese en fazla üzülecek olan kullanıcı herhalde gökçek olurdu.
ne sen ne ben ne de bir başkası, bu kadar yoğun bu kadar aktif twitter kullanan birine daha rastlamadım ki buna şarkıcılar, oyuncular dj ler falan filanlar da dahil..
ne sen ne ben ne de bir başkası, bu kadar yoğun bu kadar aktif twitter kullanan birine daha rastlamadım ki buna şarkıcılar, oyuncular dj ler falan filanlar da dahil..
kişisel hesabından gecenin en klas twitlerini atan tarihçi.
--spoiler--
Türkiye'de 1950'den beri siyaset tek bilinmeyenlidir.
En çok din istismarı yapan,en çok cemaat oyu kapan iktidar olmuştur.Gerisi teferruattır.
Bugün gerçek resmi tarih, Atatürk düşmanlığıyla yazılmış, uydurulmuş alternatif tarih saçmalığıdır.
Bu emperyalist güdümlü saçmalık yıkılacak.
Emperyalizm halifeye bayılır.
Nasıl olsa halifeyi kontrol ederek islam dünyasını kontrol edebildiğini görmüştùr.Bu oyunu Atatürk bozdu.
ingiltere Vahdetin'i kukla halife olarak kontrol edip özgürlük mücadelesi veren Hint Müslümanlarının bağımsızlık ateşini söndürmek istiyordu.
Halifeliğin Osmanlıya yaradıği bir yalandır.
Halifelikten en iyi yararlandığı söylenen II.Abdülhamit en çok toprak kaybeden padişahlardandır.
--spoiler--
--spoiler--
Türkiye'de 1950'den beri siyaset tek bilinmeyenlidir.
En çok din istismarı yapan,en çok cemaat oyu kapan iktidar olmuştur.Gerisi teferruattır.
Bugün gerçek resmi tarih, Atatürk düşmanlığıyla yazılmış, uydurulmuş alternatif tarih saçmalığıdır.
Bu emperyalist güdümlü saçmalık yıkılacak.
Emperyalizm halifeye bayılır.
Nasıl olsa halifeyi kontrol ederek islam dünyasını kontrol edebildiğini görmüştùr.Bu oyunu Atatürk bozdu.
ingiltere Vahdetin'i kukla halife olarak kontrol edip özgürlük mücadelesi veren Hint Müslümanlarının bağımsızlık ateşini söndürmek istiyordu.
Halifeliğin Osmanlıya yaradıği bir yalandır.
Halifelikten en iyi yararlandığı söylenen II.Abdülhamit en çok toprak kaybeden padişahlardandır.
--spoiler--
hitabeti güçlüymüş te dünya lideriymiş falan filan mış..
aksine, önündeki camları kaldır, tek satır cümle kuramaz.
görsel
aksine, önündeki camları kaldır, tek satır cümle kuramaz.
görsel
birileri düğmeye basmış bir anda diktatör diye anılmaya başlanmıştır.
görsel
görsel
emperyalistlerin dünyasını başlarına geçiren cesaret timsali büyük lider.
şu fotoğraf binlerce korumayla gezen barikatların arkasına halkım dediği insanları hapseden gözcü kulelerine keskin nişancılar yerleştirenlerin suratında patlayan bir kamçıdır.
görsel
şu fotoğraf binlerce korumayla gezen barikatların arkasına halkım dediği insanları hapseden gözcü kulelerine keskin nişancılar yerleştirenlerin suratında patlayan bir kamçıdır.
görsel
bir zamanlar adını anması dahi suçtu. ama bölücüler, cemaatçiler ve nakşibendiler biraraya gelip göt kıllarını arkalarına alınca ismini zikretmek normal hale geldiyse de bu ülkenin vatandaşlarının nefretleri de artmaya başladı.
ben de açıkçası kurulması için somut girişimde bulunulsun diye bekliyorum. bulunulsun ki peygamber gibi adam o'na dokunmak bile ibadet dedikleri tipin gerçek yüzü bir kez daha ortaya çıksın.
ben de açıkçası kurulması için somut girişimde bulunulsun diye bekliyorum. bulunulsun ki peygamber gibi adam o'na dokunmak bile ibadet dedikleri tipin gerçek yüzü bir kez daha ortaya çıksın.
narko terör örgütü kurucusu binlerce masum insanın katili.
bugünlerde ise bayram çocukları kadar mutlu olduğuna neredeyse emin gibiyim zira 3 kadın mahkum imralı ya yollanacak.
teker teker mi siker 2şer tane mi alır yoksa foursome olayına mı girer tahmin etmek güç. umarım kadınlar da karşılığında 2litre kola şişesine oturturlar bu oksijen yakıcı protein sentezleyici dna sı radyasyon yemiş mutant neanderthal primat yaratığı.
--spoiler--
Teröristbaşı Abdullah Öcalanın kaldığı imralı adasına ömür boyu hapse mahkum 3ü kadın 8 hükümlü gönderileceği öğrenildi. Halen adadaki güvenlikli cezaevinde bulunan, PKK ve TiKKO davalarından müebbet hapse mahkum 5 kişi ise, başka cezaevlerine nakledilecek.
--spoiler--
http://sozcu.com.tr/2013/...liya-uc-kadin-mahkum.html
bugünlerde ise bayram çocukları kadar mutlu olduğuna neredeyse emin gibiyim zira 3 kadın mahkum imralı ya yollanacak.
teker teker mi siker 2şer tane mi alır yoksa foursome olayına mı girer tahmin etmek güç. umarım kadınlar da karşılığında 2litre kola şişesine oturturlar bu oksijen yakıcı protein sentezleyici dna sı radyasyon yemiş mutant neanderthal primat yaratığı.
--spoiler--
Teröristbaşı Abdullah Öcalanın kaldığı imralı adasına ömür boyu hapse mahkum 3ü kadın 8 hükümlü gönderileceği öğrenildi. Halen adadaki güvenlikli cezaevinde bulunan, PKK ve TiKKO davalarından müebbet hapse mahkum 5 kişi ise, başka cezaevlerine nakledilecek.
--spoiler--
http://sozcu.com.tr/2013/...liya-uc-kadin-mahkum.html
kıyı denetimleri için başbakanından talimat alan şahıs.
yani erdoğan bayraktar ile omuz omuza görev yapacaklar.
hey gidi nereden nereeye.
yani bu demek oluyor ki devlet kasasından gelen harcırah ile yiğitcan güzel bir de tatil yapacak..
--spoiler--
Yiğit Bulut denetleyecek
Çevre Bakanı ve ekibiyle Torba ve Güvercinlik koylarını gezdik. Bu kadar vicdansızlık olmaz.
Yapılaşmalar denize kadar girmiş. Kıyı kenar çizgisi filan hak getire. Neredeyse denize düşecekler. Durum felaket.
Tutanaklar tuttuk. Bütün sahil bandını denetleyeceğiz.
Belediyeler, bu inşaatlar yapılırken neredeymiş, nasıl izin vermişler anlamak mümkün değil.
Haklarında dava açılabilir, gerekirse görevden almalar olabilir.
Denetimler ve cezai işlemlere hemen başlıyoruz. Valilikler, kolluk güçleri verecek.
Yıkımlara başlayacağız.
Erdoğan, kıyı denetimini yapması için Çevre Bakanı Bayraktarın yanı sıra, bir süre önce kendisine danışman yaptığı gazeteci Yiğit Bulutu da görevlendirdiğini uçakta açıkladı.
Başbakanın şikayet ettiği, sahillerdeki yapılaşmayı düzenlenen Kıyı Kanununda en çok değişiklik AKP iktidarı döneminde yapıldı.
Bunların başında, kıyı kenar çizgisi olarak tanımlanan ve sahillerdeki yapılaşma yasağını düzenleyen sınırın azaltılması yer aldı.
--spoiler--
http://sozcu.com.tr/2013/...-iktidar-cik%C2%ADti.html
yani erdoğan bayraktar ile omuz omuza görev yapacaklar.
hey gidi nereden nereeye.
yani bu demek oluyor ki devlet kasasından gelen harcırah ile yiğitcan güzel bir de tatil yapacak..
--spoiler--
Yiğit Bulut denetleyecek
Çevre Bakanı ve ekibiyle Torba ve Güvercinlik koylarını gezdik. Bu kadar vicdansızlık olmaz.
Yapılaşmalar denize kadar girmiş. Kıyı kenar çizgisi filan hak getire. Neredeyse denize düşecekler. Durum felaket.
Tutanaklar tuttuk. Bütün sahil bandını denetleyeceğiz.
Belediyeler, bu inşaatlar yapılırken neredeymiş, nasıl izin vermişler anlamak mümkün değil.
Haklarında dava açılabilir, gerekirse görevden almalar olabilir.
Denetimler ve cezai işlemlere hemen başlıyoruz. Valilikler, kolluk güçleri verecek.
Yıkımlara başlayacağız.
Erdoğan, kıyı denetimini yapması için Çevre Bakanı Bayraktarın yanı sıra, bir süre önce kendisine danışman yaptığı gazeteci Yiğit Bulutu da görevlendirdiğini uçakta açıkladı.
Başbakanın şikayet ettiği, sahillerdeki yapılaşmayı düzenlenen Kıyı Kanununda en çok değişiklik AKP iktidarı döneminde yapıldı.
Bunların başında, kıyı kenar çizgisi olarak tanımlanan ve sahillerdeki yapılaşma yasağını düzenleyen sınırın azaltılması yer aldı.
--spoiler--
http://sozcu.com.tr/2013/...-iktidar-cik%C2%ADti.html
keşke güvendiği dağlara kar yağsaydı ama kar direk ebesinin hörekesine yağdı.
sen on sene boyunca kanal kanal gez, köşe yazılarında iktidarı yere göğe sığdırama, kadına dahi yapmayacağı iltifatları peşpeşe hiç durmaksızın yorulmaksızın başbakana düz akabinde üstünü çizsinler taşak oğlanına çevirsinler..
sonra bir köşeye itilmiş halde uff oldu diye yazılar yaz kendini acındır ha?
bu işler böyle cengiz efendi, bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın deme, gün gelir o yılan seni de sokar hatta siker atar..
http://vagus.tv/2013/08/1...dikallerin-fasist-iklimi/
sen on sene boyunca kanal kanal gez, köşe yazılarında iktidarı yere göğe sığdırama, kadına dahi yapmayacağı iltifatları peşpeşe hiç durmaksızın yorulmaksızın başbakana düz akabinde üstünü çizsinler taşak oğlanına çevirsinler..
sonra bir köşeye itilmiş halde uff oldu diye yazılar yaz kendini acındır ha?
bu işler böyle cengiz efendi, bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın deme, gün gelir o yılan seni de sokar hatta siker atar..
http://vagus.tv/2013/08/1...dikallerin-fasist-iklimi/