bugün
- film izlerken sevişmek5
- tamer yiğit2
- tekstil sektörü ve esnaf sorunları3
- japon arabaları iyi arabalar mıdır sorunsalı9
- 30 temmuz 20263
- islamcilara sorulmasi gereken sorular4
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle17
- yoran insanların ortak özellikleri6
- biz olduğumuz sürece manifest çorum'a giremez21
- coca cola zero gerçekten zararlı mı9
- yılbaşı tv programları2
- nükleer santralin süper bir şey olduğu gerçeği18
- yeni parti51
- arkadaşlar uyudunuz mu7
- gece denize girmek20
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri17
- hikayeyi devam ettir52
- basit bir insan olmak4
- manifest grubu vs tarkan16
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin8
- almanya7
- mehdiye inanıyor musunuz10
- içi ve dışı farklı olan insan7
- türkiye de çalışmak3
- nickten isim tahmini yapmak72
- danimarka5
- islam düşmanlarına bir soru9
- bik bik'in mutfağına konuk olmak15
- luks araba almak6
- özel hayat2
- bir insanın arkasından konuşmak6
- duygusal olarak var olan bir babaya sahip olmak4
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak18
- sibel can3
- z kuşağı3
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri13
- sözlük kızlarının kekleri11
- bugün farklı bi gün değil aslında4
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası39
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak20
- eren kaşıkçı6
- liyakat nedir ve liyakatsızlık sonuçları nelerdir8
- everest e çıkıp leğenle aşağı kaymak11
- cennetten düşerken canın yandı mı6
- ismet gurbuz'u tek yumrukla bayıltmak9
- kızların sürekli laf sokmaya çalışması3
- dolunayı seyretmek4
- yazarların 3 dilek hakkı olsa dileyecekleri 3 şey2
- sözlük uygulamasında gizli hesapların görünmesi5
- çorumda konser için müzik grubu öner7
kombisi salonda bulunan ulu yazarı. kusura bakmazsa birazcıkta mala benzediğini söylemeden edemeyeceğim.
Daha da güçlenip dönecektir.
Gelirken külodunu yıkasa bari.
Allahın sapığı gitti çok şükür...
En son gecenin ikisinde peygambere sövüyordu. Hatta cimer’e şikayet etmeyenin amk falan dedi. Sanırım alkollüydü. Ya burayı çok ciddiye alıyor ya da ciddi psikolojik sorunları var. Gerçi her ikisi de ciddi vaka. Ayrıca ateistlik bu olmamalı. Neyse güle güle sevgi kelebeği.
12. Nesil silik sözlük kullanıcısı.
Entrye gelirsek, kendisi donuzumda olduğu icin neler yazdığını hiç bilmiyorum. Ama şunu demek isterim ki biz burda kimin hangi psikiatrik hastalıklarla mücadele ettigini bilemeyiz. Biz trollük olsun diye ironi yaparız ciddiye alacağını düşünmeyiz ama karsımizdaki kişi bambaşka anlar. Yazısmanın zaten handikapları büyük.
Yakın bir zamanda mesela bir doktor hanıma bir ruh hastası saplantılı bir sekilde aşık olmuş. Onun icin facebook sayfası acmıs ve kadınin resimlerini kullanarak gönderiler paylaşıyormuş. Düşünün altına ne yorumlar yazıldığını. Adama ne kadar gaz verildigini düşünün eglencesine. Adam o gazla ki zaten hasta kalkmış 700 km yol gelmiş ve kadını bulmuş. Kadın şok olmuş.
Iste bizde burda aynısını yapıyoruz, aslında bu insanlar ne kadar savunmasız. Umarım kayracan da burda kendine yazılanları fazla umursamıyordur gaza gelmiyordur, hani hep diyorlar ya aman sözlükte yazılanları ciddiye alan da gitsin tedavi olsun. Böyle diyip sözlükten çıkmıyoruz hepimizin aslında tedaviye ihtiyacı var, kimse ben egleniyorum demesin herkes bir miktar hakkında yazılanları takıyor. Neyse cok uzattım anlayan anladı bye.
Entrye gelirsek, kendisi donuzumda olduğu icin neler yazdığını hiç bilmiyorum. Ama şunu demek isterim ki biz burda kimin hangi psikiatrik hastalıklarla mücadele ettigini bilemeyiz. Biz trollük olsun diye ironi yaparız ciddiye alacağını düşünmeyiz ama karsımizdaki kişi bambaşka anlar. Yazısmanın zaten handikapları büyük.
Yakın bir zamanda mesela bir doktor hanıma bir ruh hastası saplantılı bir sekilde aşık olmuş. Onun icin facebook sayfası acmıs ve kadınin resimlerini kullanarak gönderiler paylaşıyormuş. Düşünün altına ne yorumlar yazıldığını. Adama ne kadar gaz verildigini düşünün eglencesine. Adam o gazla ki zaten hasta kalkmış 700 km yol gelmiş ve kadını bulmuş. Kadın şok olmuş.
Iste bizde burda aynısını yapıyoruz, aslında bu insanlar ne kadar savunmasız. Umarım kayracan da burda kendine yazılanları fazla umursamıyordur gaza gelmiyordur, hani hep diyorlar ya aman sözlükte yazılanları ciddiye alan da gitsin tedavi olsun. Böyle diyip sözlükten çıkmıyoruz hepimizin aslında tedaviye ihtiyacı var, kimse ben egleniyorum demesin herkes bir miktar hakkında yazılanları takıyor. Neyse cok uzattım anlayan anladı bye.
Allah kimseyi şunu savunacak duruma düşürmesin.
Adam hastaymış. Psikolojisi bozulmuş. O yüzden dine küfredebilirmiş. O zaman biri de çıkıp "benim de psikolojim bozuk. Senin ananı..." dese sesini çıkarma birader. Psikoloji bu malum.
Adam hastaymış. Psikolojisi bozulmuş. O yüzden dine küfredebilirmiş. O zaman biri de çıkıp "benim de psikolojim bozuk. Senin ananı..." dese sesini çıkarma birader. Psikoloji bu malum.
adam (pardon adam dedim) sürekli gidiyor ve her gelişi de bi öncekinden daha sansasyonel oluyor.
kritik maçlarda humeyni aq.
kritik maçlarda humeyni aq.
12. Nesil silik. Sözlüğe attığı dondan sonra, iyice kayışları koparmıştır.. Ben bundan kafirim, bir kere olsun allah'a ve peygambere küfretmemişimdir. Burada müslüman yazarlar var. Olmaz böyle. Umarım geri dönmez.
bırak defolup gitti şeytanın evladı.
umarım birdaha allah'ım öyle yazarları bu sözlüğe nasip etmez. ne lanet boklu bir adamdın lan sen? sonunda gitti allah'a şükür.
geri gelse de doğacak çocuklarımızı hesaba katmadan, yaşattığını yaşamadan ölmezsin kafasını umursamadan kendisini hunharca aşağılasak. sabahlara kadar tipiyle taşak geçsek.
sensiz buralar çok sessiz kayra.
sensiz buralar çok sessiz kayra.
bir daha gel donanımhaberden
Sarı saçlım mavi gözlüm
Nerde nerde nerdesin dost.
Sarı saçlım mavi gözlüm
Nerde nerde nerdesin dost.
Nerdesin be reis ? Haftada bir bakıyorum yoksun buralarda. Buralar sensiz olmuyor çık gel artık uzak diyarlardan..
özletmiştir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar