bugün

entry'ler (732)

allah ın fazla acımasız olması

bence yeterince merhametli. o güç bende olsa benim hakkımda böyle şeyler desen teknolojiden men ederdim seni.

köpeğe dokunanlar değdiği kısmı 7 kez yıkamalıdır

asıl köpeğin 7 kere yıkaması lazım.

the last of us dizisi

2. sezon 2. bölümü gelmiş olan dizidir.

çok zengin olsanız ne yapardınız

sokak hayvanlarına sahip çıkardım.

dışarıda yemek yemeyi bırakmak

her şeyin en dandiğini ve en pahalısını insanlara kitlediklerinden dolayı yerinde bir eylemdir.

bülent ecevit

dürüst efendi devlet adamı. kıbrıs fatihi

başıboş sokak köpekleri

evet büyük bir sorundur. suç hayvanların değildir. hobi olarak dışarda soğukta aç sefil dolaştıklarını sanmıyorum. belediyeler üstüne düşüp kısırlaştırma yapıyor olsaydı bugün bu sorun olmayacaktı. toplatılsın diyorlar birde. toplanınca ne olacak toplanacak yer mi var? bu işin yönetimi bütçesi hayvan severlerde olmalı. ancak sorun o zaman çözülür.

ferdi tayfur

Allah rahmet eylesin. mekanı cennet olsun. büyük sanatçıydı.

beşiktaş

derbilerde genelde hakkı yenir. çalınan şampiyonlukları vardır. türkiye'nin en büyük kulübüdür. zaman zaman renklileri kardeş yapar.

16 kasım 2024 jake paul vs mike tyson boks maçı

dümenden maç. tyson'a 8 round dikil denmiş. karşılığında da 20 milyon dolar verelim demişler o da kabul etmiş.

10 kasım

türk milleti'nin başına geçmiş son büyük komutan. ruhun şad olsun. hakkın ödenmez.

kilo vermenin en garanti yolu

hareket etmek ve düzgün beslenmek. beslenme alışkanlığını değiştirmek şart.

14 temmuz 2024 donald trump a suikast girişimi

imdb 9.3

atakum

şüphesiz türkiye'nin en güzel ilçelerinden biri.

22 haziran 2024 türkiye portekiz maçı

lan sinirden yazıp yazıp siliyorum. ama bu oyuncu tercihleri ve kurulan kadro araştırılmalı.

22 haziran 2024 türkiye portekiz maçı

bu kadroyu kurmak için aptal olmak lazım. geçen sene 1 maç oynamış adam kalede. yunus kerem barış alper ayaksızları ilerde. valla ha inanılır gibi değil.

diamond tema

bir müslüman olarak diyorum ki : karşısına gelen müslümanlara saplaya saplaya giden agnostik eleman.

bremen 1827 birası

ilk defa deneyimledim. tadı fena değil. ama alkol oranı 4.5. kafa yapmıyor. yoklukta gider.

kadına zekasına dair iltifatta bulunmak

genelde dedikodu için çalışır.

arap milliyetçiliği

emeviler döneminde politika olarak benimsenmiştir. bugün bizim müslümanların din diye yaşadığı çoğu şey emeviler döneminde dayatılan arap kültürüdür.