bugün
- velvet korumam altındadır17
- mason greenwood25
- 10 bin lira verseler bu gece sokakta yatar mısın13
- hiç eksi vermemek8
- haluk levent'in kumar oynamasının asıl sebebi7
- gocu21
- sevgiliyle dağ evindeyken şömine önünde sevişmek11
- sözlüğün hemfikir olduğu tek konu12
- ilk adımı karşıdan bekleyen erkek23
- oğuzhan uğur4
- kahve içmek3
- sinir bozucu şeyler12
- suça sürüklenen çocuk düzenlemesi tbmm de2
- güne bir tespit bırak2
- velvet18
- erkeklerin güzel kız görünce verdiği tepki9
- ben geldim naneler33
- parliament night blue2
- 14 temmuz şempanze günü7
- silivri soğuktur2
- kadidi çıkmak4
- simit2
- sözlükteki deliler2
- true denen hadsiz namussuz karaktersiz4
- katil israilli bakanın gazze'deki yıkımı iyi hisse3
- heykele tapan kamalist4
- payton kiralamak3
- ilk buluşmada onlar konuşur akp yapar diyen kız5
- ölen senatörün yerine kardeşini atamak4
- ellerine kurban olduğum sözlük kızı6
- turistin hesabına eklenen gönüllü bahşişe isyanı4
- 1 milyar 471 milyon dolar3
- pasif sıçıcılık2
- gizli artıcı2
- tepkiselbiri5
- sabahın köründe kalkmak zorunda olmak5
- arkadaşlar lütfen kitap okur musunuz2
- diamond bosphorus6
- 14 temmuz 1987 queen afyon konseri2
- var olma zorunluluğu4
- hesabıma yatan 15k para3
- bu sene de iyi kur yaptı3
- geceye bir şarkı bırak15
- bizi kandırıyor olabilirler mi5
- nicki kısa olanın penisi küçük olur22
- şeytan3
- uludağ sözlükteki ayak fetişizmi12
- bazı kişi ve kuruluşların mal varlıklarının dondur2
- gulmekicinyaratilmis3
- tek oturuşta 12 bira içtim yalanı2
muhabbatine doyum olmayan konuştuğu zaman bir kelimesinden bin anlam çıkan çok şeker insan
gülşen in ya tutarsa adlı şarkısını çok seven ve uygulayan yazardır ama bir içim sularda tutmamıştır o ayrıdır *
iKi KUTU BONiBON LA iNTiHAR ETMiŞ OLDUĞUNDAN CEVAP VEREMEYEN YAZARDIR...
sessiz bir yazardır kendisi, nedense gagası kilitlenmiştir. anlamadım gitti..*
yaşına başına bakmadan evlenmeye kalktığını gördüğüm sözlük dedesi... *
anlamlı bahsis teklifini kabul ettiğim, bir üstteki yazılanlardan yola çıktığım ve;
tavla zirvesinde gördüğüm, pek hoşlanmadığım ama pek yakın çevrem nedeniyle iyi davranmak zorunda kaldığım, hemsever-hem hatırlamaz, artist tavırlı, üçüncü nesillere aklınca ayar veren, kendini beğenmiş, komik olduğunu sanan, ukala dümbeleği bir adam. yazılarını sevmezdim, zirvede daha çok sevmedim.
aaa görüldüğü üzere anlamlı bahsise bile gerek kalmamış. fark burada dediğim yazardır. **
tavla zirvesinde gördüğüm, pek hoşlanmadığım ama pek yakın çevrem nedeniyle iyi davranmak zorunda kaldığım, hemsever-hem hatırlamaz, artist tavırlı, üçüncü nesillere aklınca ayar veren, kendini beğenmiş, komik olduğunu sanan, ukala dümbeleği bir adam. yazılarını sevmezdim, zirvede daha çok sevmedim.
aaa görüldüğü üzere anlamlı bahsise bile gerek kalmamış. fark burada dediğim yazardır. **
MÜŞTERiYE GiDiYOM KAÇMAYIN
tavla zirvesinde gördüğüm, pek hoşlanmadığım ama pek yakın çevrem nedeniyle iyi davranmak zorunda kaldığım, hem sever-hem hatırlamaz artist tavırlı, üçüncü nesillere aklınca ayar veren, kendini beğenmiş, komik olduğunu sanan, ukala dümbeleği bir adam. lakin severek okuyoruz*.
önce;
(bkz: atan alir spor)
ardından;
(bkz: 2 sleepy)
benden iki gol birden yemiştir. nebatatın hayvanata karşı kazandığı ikinci zafere yaşlı gözlerle bakmaktadır. burada yaşlı kelimesi ile ifade edilen hem yaş hem yaştır. yaş ile ifade edilen de hem gencin hem de kurunun karşıtıdır.
(bkz: atan alir spor)
ardından;
(bkz: 2 sleepy)
benden iki gol birden yemiştir. nebatatın hayvanata karşı kazandığı ikinci zafere yaşlı gözlerle bakmaktadır. burada yaşlı kelimesi ile ifade edilen hem yaş hem yaştır. yaş ile ifade edilen de hem gencin hem de kurunun karşıtıdır.
eşek alıp beni döveceğini söyleyen yazar kişisi. nerede kaldı sümükkardeşliğimiz dediğim yazar..
gitmeyin üstüne o bizim gülümüz dedigim yazar.
sana iyilik yaramaz dediğim yazar.
nebatat ile hayvanat arasındaki müthiş düelloyu bir anlığına askıya aldığımız, iki taraftan da hazzetmeyen başka gruplara karşı birlik olduğumuz, ammavelakin bu birliğin kendisini yanıltmaması gerektiğini belirttiğim, kesinlikle elimden alamayacaksın onu dediğim yazardır. ama buradan yine de bir gerçeği belirtmek istiyorum; efendim kendisini çok seviyorum ****
sözlükte ilk tanıştığım yazarlardan biri, bir ara çok sıkı muhabbetimin olduğu, sonra bilinmeyen bir nedenden dolayı muhabbeti kestiğimiz, sözlükte çok fazla seveni olduğunu gözlemlediğim, tavla zirvesinde etrafa neşe saçan ama bana 1 selamı bile esirgeyen, kendi başlığına tam 39 adet entry yazarak kendi hakkında söyleyeceği çok fazla şeyi olduğunu düşündüğüm özgüven sahibi yazar. **
(#434086) bu bebekler zayıf,uzun, renkli gözlü,güzel yüzlü, pürüssüz tenli ise zarar verme olmaz da, nası diyim. yani bi yakınlaşma çabası, bi yahu bir de bana versen ölür müsün nidası olabilir...
(#434001 ) maalesef son sakatlıkımlan fitbol hayatım bitmiş olup, kaleci yahut saha kenarında ton ton kız şeklinde görev alabilirim.
ayrıcana
(#434008 )ayrıcana bana ayar mı veriyonuz bakayım...çıkarttım seni romandan.
ayrıcana
(#434008 )ayrıcana bana ayar mı veriyonuz bakayım...çıkarttım seni romandan.
çok meziyetli bir yazar olduğu burnunu karıştırma şeklini itiraf etmesinden belli olan yazar *
o ne kadar sandalet altına beyaz çorap giyse de, ne kadar burnuna çakmak soksa da, tüm spor dallarında sonuncu olsa da vb.. karga'dan başka kuş tanımam.
(#433965) sokmadım yahu sokarmış gibi yaptım. çocuğun güzelim çakmağı elden gitmesin istedim. tamamiyle amme hizmeti... ayrıcana o bölge burundu gene.
(bkz: ne bulsa burnuna sokan insan modeli)
(#433892) ayrıcana beyaz değil kahverengiydi. dize kadar. son moda dediydiler...
(bkz: ne bulsa burnuna sokan insan modeli)
(#433892) ayrıcana beyaz değil kahverengiydi. dize kadar. son moda dediydiler...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar